Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
Beşiktaşla denemeye basladım taktigi daha hazırlık maclarını oynuyorum farklı skorlarla kazandım ancak sezona giriş yapmadım daha bu aksam sezona giriş yaparsam sonucları paylasacagım. hazırlık maclarında korner taktigi dikkatimi cekti bnde mc pozisyonunda oguzhan oynuyor ve cok etkili suanda gol ve asist yapıyor hazırlık macları tam sonuc göstermez ama simdilik basarılı buldum taktigi Mr adamım aml den cok daha etkili oynuyor..
Oğuzhan Özyakup ağır bir sakatlık geçirmezse eğer şimdiden 10+ gol ve 10 civarı asisti var diyebilirim. Kerim Frei'yı AML oynat, sürekli oynasın ve fiziksel olarak geliştirmeye bak, oyuna başladığın andan 6 ay sonra o kanadı otobana çeviren bir oyuncu olacaktır. Kendi kariyerimde son sezonda 19 gollük bir performansı vardı sanırım. Ayrıca Sağ ve Sol beklerine oyuncu tercihi olarak antrenörlerden "Uzun Sert Taçlar Atar" çalıştırmasını iste ve bunu kazanmasını sağla. En az kornerler kadar etkili taçlar kullanılacak ve goller bulacaksın. Fernandes'in de AMC pozisyonunda iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Azadi View Post
sonucunu aldım lakin savunma biraz daha geliştirilmeli özellikle hava toplarında gol yiyiliyor

Şuan maç motorunda gollerin senaryolarının bir çoğu Duran Toplar üzerinde, yine çok farklı gol aksiyonları var ama Duran Toplar, sıkışan maçlarda ön planda. Bu yüzden bundan faydalanmak için normal taktiğimin yanında, Duran Toplar üzerinde de durdum. Yani biz ne kadar engel olsak da o golü yiyecez, Paylaştığın resmin anlamında da o çıkıyor : ) Önemli olan yediğimizden fazlasını atabilmek, bunu yapabiliyorsak sorun yok.