Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Transferlerin genel olarak çok iyi abi. Tek vasat gözüken Matic o da fiziksel olarak kötü durumda teknik açıdan iyi olsa da fiziksel olarak çok eziliyor.

Yine de kariyerli oyuncular almışsın.
Aslinda bizde ondan daha cok fiziksel yararlandik. Ozelikle duran toplarda, taclarda bile ileri yolluyoruz kendisini. Kafa vuruslari kadar karambol sonucunda ayak ile attigi gollerde var.

Nani iyiki sakatlanmis ve yerine Djuirici almisiz, cok daha is goruyor.

Quote Originally Posted by azaptar View Post
ah be..nasıl oldu o iş...Ben de kendi kariyerimde uefa 3.elemesinde d.tiblisi ile eşleştim,kendi sahamda 2-0 yendim deplasmanda oyuncuları dinlendireyim dedim maç 1-0 oldu ben de yusuflanmalar başladı taa ki 1-1 olana kadar )
Persembe Karpaty, Cumartesi Galatasaray maclari olunca oyuncularin cogunu dinlendirelim dedik. 2-0'a guvendik. Kendimizi yakacagimizi dusunemedik. Penalti kactiktan sonra anladimki bu mactan daha bize tur cikmaz.