1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Konu net değil. Ama sosyal medyada ve özellikle ekşisözlük'teki yorumlara bakıyorum, hala kaldıysa eğer azıcık da olsa insanlığımızdan utanıyorum. Bir haber var. herkes bu habere itibar ediyor. Bu habere konu edilen kişilerin ne söylediğini bilen, duyan, okuyan var mı? Herkes "aldattı" gözüyle bakıyor. Bu sadece haberi yapan kişinin iması. Ona inanıp, böyleymiş gibi insanları yargılıyoruz. Bir de bu haberin konusu olan kişileri dinlemek lazım. Misal hanımefendinin konuyla ilgili bazı söylemleri olmuş internette bir haber sitesinde okudum. Herşeyi boşverin; bu insanların özel hayatı. Nerede görüştükleri, ne yedikleri, ne içtikleri, ne konuştukları söz konusu kişiler hariç hiç kimseyi ilgilendirmez.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Konu net değil. Ama sosyal medyada ve özellikle ekşisözlük'teki yorumlara bakıyorum, hala kaldıysa eğer azıcık da olsa insanlığımızdan utanıyorum. Bir haber var. herkes bu habere itibar ediyor. Bu habere konu edilen kişilerin ne söylediğini bilen, duyan, okuyan var mı? Herkes "aldattı" gözüyle bakıyor. Bu sadece haberi yapan kişinin iması. Ona inanıp, böyleymiş gibi insanları yargılıyoruz. Bir de bu haberin konusu olan kişileri dinlemek lazım. Misal hanımefendinin konuyla ilgili bazı söylemleri olmuş internette bir haber sitesinde okudum. Herşeyi boşverin; bu insanların özel hayatı. Nerede görüştükleri, ne yedikleri, ne içtikleri, ne konuştukları söz konusu kişiler hariç hiç kimseyi ilgilendirmez.
    Gazeteci bi yerden takıktır bunlara para mara istemiştir belki de bunlar da yüz vermeyince yazmıştır.
    Bu ulkede çok kolay birilerini karalamak bak Batalla için bile ne diyorlar o ekşide mekşide.
    Bak bizim aramızda bile bu tipler var. Yani saflık da diyemiyorum TVdeki medyadaki sanal gerçeklik ile gerçek hayattaki gerçeklik arasındaki fark anlaşılamıyor artık. İnsanlar acayip cahil daha dogrusu cok rahat kandırılıyorlar.
    Yani kardeşim kısacası çok normal bu tepkiler

Mesaj Yetkileri