1 ile 30 arası toplam 67 sonuç

Konu: Cagliari Calcio | Başlangıç | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gidişat süper, maşallah diyelim. Ayrıca birşey sormak istiyorum. Merak ettim sende de oluyor mu ; mesela 1-0 ya da 2-0 öne geçince rakip takım -güçlü ya da güçsüz farketmez- Barça gibi top oynuyor. Resmen top göstermiyorlar. Bu çok can sıkıcı bir nokta diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum bu konu hakkında

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Gidişat süper, maşallah diyelim. Ayrıca birşey sormak istiyorum. Merak ettim sende de oluyor mu ; mesela 1-0 ya da 2-0 öne geçince rakip takım -güçlü ya da güçsüz farketmez- Barça gibi top oynuyor. Resmen top göstermiyorlar. Bu çok can sıkıcı bir nokta diye düşünüyorum.. Görüşlerinizi bekliyorum bu konu hakkında
    Hocam takım bir rehavete kapılıyor. Bunun önüne ben Fenerbahçe'de orta sahaya top yapıcak oyuncu alıyorum ve biraz daha defansif anlayışa alırsan takım iyi reaksiyon gösterir.Ben bir sezon boyunca fazla geri düşmedim ama öne geçtiğimdede götürdüm açıkcası. Antremanlarlada alakalı birşey.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Bazı takımlar cidden çok iyi oynuyorlar geri düşünce.Ancak ilk yarıda öne geçtiysem ikinci yarı aynı oyunu sürdüremiyorlar.Ayrıca ortasahada benim oynattığım Naiggolan çok iyi iş yapıyor top kapma konusunda çok iyi ve rakibin pas kanallarını iyi kapatıyor o yüzden aşırı bir şekilde baskı hissetmiyorum ben ama geri düşünce tabi ki skoru eşitlemek için takımlar ellerinden gelinin fazlasını yapıyorlar bazı maçlar.

Quote Originally Posted by Serzenish View Post
    Hocam takım bir rehavete kapılıyor. Bunun önüne ben Fenerbahçe'de orta sahaya top yapıcak oyuncu alıyorum ve biraz daha defansif anlayışa alırsan takım iyi reaksiyon gösterir.Ben bir sezon boyunca fazla geri düşmedim ama öne geçtiğimdede götürdüm açıkcası. Antremanlarlada alakalı birşey.
    Açıkcası antremanlarda şu bakımdan olabilir,maç öncesi antremanlarda savunma yerleşimi çalıştırırsak o zaman kapatabilir diye düşünüyorum ben.

Mesaj Yetkileri