Quote Originally Posted by leventb12 View Post
Usta ne yaptın ya? Bilmiyorum biliyormusun ama bu adam 3-4 ay önce yeni yeni ACL sakatlığından çıktı ve diğer dizi de gitti. Bunun fiziksel tarafını geçtim, zihinsel olarak çökmüş durumdadır her türlü. 2.5 - 3 sezon kaçırmış olacak kontratının bitmesine az bir süre kalacak ve kimse çıkıp da max kontrat vermez rose'a. bugünkü kobe'ye yapılan zaten vefayı da aşmış yani aşilden gitmiş ve 35 yaşında ki adama da 48 verilmez 2 yıllık. eskiden nba böyle değildi çok değişti.
Zihinsel olarak çökmüş olabilir de, Bulls bunu atlatabilmesi için elden geleni yapar bence, kaldı ki takım arkadaşları hala Rose'un sağlam döneceğine inanırken zihinsel olarak atlatması zor değil uzun bir süre sonuçta. Rose her ne yaptıysa bu sene dönüşünde fiziksel olarak çok kötü olmadığını, sadece uzun süre maça çıkmamanın eksikliğini gösterdi, onun dışında ben Rose'un geçirdiği büyük bir sakatlığın getirisi olması gereken eksileri pek görmedim açıkçası.

Kobe durumu farklı biraz, Kobe'den bir Jordan-vari başarı bekleniyor, artık son seneleri ve eğer çok çalışıp Lakers'ı şampiyon yaparsa vs vs gibi konuşmalar, hedefler, Jordan statüsüne bile yükseltir onu gibisinden gazlar. Gerçi onun yaşının da çok büyük faktör olduğunu söylemekte fayda var bu sakatlıkta, çünkü yaşı zaten elverişli bir yaş değil dönmek için, bakalım umarım döner, ben zevkli bir sezon izlemekten şikayetçi değilim.