Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
ne yazıkki fernandes takımdan ayrılmak istiyor o yüzden onu sattım..
onun yerine giovanni moreno yu aldım birde hakan calhanogluyu kiraladım..
kerim i oynatıyorum zaten daha yeni basladım bakalım nasıl olacak sol bekte ramon oynuyor gayet iyi durumda yedek olarakta gökhan süzen var ismail sakat. sag bekte sıkıntı yasıyorum serdar hic ii degil onun yerine karabükten erdem özgenci (ismini tam hatırlayamadım) aldım..
bakalım nasıl performans gösterecekler..
mr pozisyonunda amr olan gökhan töre yi oynatıyorum gayetde iyi oynuyor simdilik
forvete salzburgdan alan ı aldım ancak daha kullanamadım nasıl performans gösterecek bilemiyorum aksam oynamaya devam edecegim..
Moreno bir Fernandes etmese de fena bir oyuncu değildir. En azından ilk sezon için idare eder. Ramon ve Kerim ikilisi sol tarafı otobana çevirir, Erdem Özgenç'in özellikle duran topları çok kuvvetliydi önceki serilerde, bu seride nasıl bilmiyorum ama ideal bir bektir. Gökhan Töre için yorum yapmaya gerek yok, o kanatta hızıyla çok iş çıkarır. Alan ise çok iyi özelliklere sahip bir golcü, taktikte 3-5 sene rahatlıkla işini görür.
Quote Originally Posted by Eguet View Post
''ilk maçımda (elazıgspor) gs la deplasmanda oynadım 1-0 dan macı 3-3 bitirdim 8 haftadır kaybediyordum pozisyon sayısı gayet güzel denemeye devam ediyorum ''

aşırı derece de penaltı olmaya başladı her mac minimum 2 penaltı kazanıyor takımlar bana karsı ve 2-0 öndeyken 15 dk icinde mac 2-4,2-5 gibi skorlara geliyor ne yaptıysam bunun önüne gecemedim :/
Sürekli penaltı vermen enteresan, zira ben koskoca sezonda kırmızı kart görmeden ligi bitirdim. Özelden kayıtlı oyununu paylaşırsan göz atabilirim, Oyundaki sertlik ve hırçınlık taktikten öte biraz oyuncularının özellikleriyle de alakalı.
Quote Originally Posted by demircan3 View Post
hocam bu beklerimize "Uzun Sert Taçlar Atar" yeteneğini nasıl kazandırıyoruz
Oyuncunun profiline geliyorsun, Gelişim > Antrenman'a tıklıyorsun. Açılan sayfada ;

Tıklıyorsun, Antrenörlerinden birini seç (mümkünse savunma yönü ağırlıklı bir antrenör olsun) açılan konuşma penceresinde ;