Sayfa 450 / 578 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550 ... SonSon
13,471 ile 13,500 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tartışmalar artık boş evet herkes hayal kırıklığı yaşadı ancak bizler için Aslolan hala Galatasaray.Şu dönemde kişileri tartışmak yerine kötü de olsa takıma odaklanalım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hagi sportif direktor olcak diyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hagi'nin Romanya'da keyfi yerinde diye biliyorum alt yapıda falan çalışıyor sanırsam gelmez gibi zaten gelmesin de futbolcu olarak hepimizde yeri ayrı ama bu direktörlük işlerinden pek anlamıyor bence.Sportif Direktör olayı bana kalırsa gereksiz bir şey Futbol Direktörü getir Önder Özen gibi Mustafa Denizli olabilir bu isim teklif götürülmüştü gerçi ama yine denenebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Doldurur yine 4 5 tane Romen oyuncuyu. Daha kac kere gorev alacak hayati boyunca merak ediyorum acikcasi

Bu sezon ne olucaksa olsun artık ilgilenmiyorum takımdan soğuttular sağolsunlar . O gelmiş bu gelmiş şu gitmiş hiç umrumda değil artık.

Ya arkadaş ne saçma bir tartışma bu.

Basıp parayı sözleşmeyi zaten 3 senelik hoca getirmişsin üzerine mi sportif direktor getireceksin.

Madem böyle bir dusuncen vardı once sportif direktor getirseydin hocayı da o secip ona göre sözleşme yapsaydı bu ne buyuk sacmalıktır arkadas ya.

Sayın Aysal ya yanınızdaki futbol fakiri gereksizleri klüpten gönderin ya da istifa edin hep beraber gidin.

Zaten bu sportif direktörlük olayı gereksiz bence. Önder Özen ve Hikmet karaman örnekleri var futbolumuzda teknik direktörle uyum sorunu oluşabiliyor bir süre sonra. Asıl örnek alınması gereken ingilteredeki menajerlik modeli futbolda tek yetkili olacak ne yönetici ne başkan karışacak adama ama o da bizim ülkede zor işte.

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Zaten bu sportif direktörlük olayı gereksiz bence. Önder Özen ve Hikmet karaman örnekleri var futbolumuzda teknik direktörle uyum sorunu oluşabiliyor bir süre sonra. Asıl örnek alınması gereken ingilteredeki menajerlik modeli futbolda tek yetkili olacak ne yönetici ne başkan karışacak adama ama o da bizim ülkede zor işte.
    Şuanda önder hoca-biliç ikilisi bu işi en iyi şekilde yapıyor. Önder hoca kendisi demişti sportif direktörlük olsaydı kabul etmezdim diye. Şuanda ne başkan nede futbol şube yöneticisi bi işe karışmıyor, sadece transfer edilmesi gereken oyuncu için kaynak yaratıyor yada görüşme yapıyori a.nur çebi.

Fakat kalkıp mancinin üstüne saçma sapan bi isim getirirseniz çok kısa sürede alarm vermeye başlar. Yukarıda biri yazmış, önce hocayı değil direktörü getir, o da sana hocayı getirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Aykut Kocaman ile bu modeli denemişti Fenerbahçe. Başkan karışmadı transfere, Aykut hocanın istediği her transfer yapıldı. Gereksiz Krasic, Meireles'ine kadar. Hatta bu sezonun transferleri de Aykut hocaya ait. Kadlec,Holmen,Alves,Alper. Bir tek Emenike Ersun hocanın kararı.

Sabredilirse bu sistem ile gelişiriz. Sistem kurup, ona göre transfer yapmaya başlarsak en basitinden gelişiriz. Sistemsiz saçma sapan transfer yaptık yıllarca Türk klüpleri olarak.

Yıllardır söylüyorum, yabancı hocaya gerçekten gerek yok. Yıllardır da bunu görüyoruz. Galatasaray Fatih Terim ile devam etse toparlardı. Gittiği zaman Mancini'ye ne gerek vardı? O kadar maaş masrafına anlamıyorum.

Beşiktaş güzel yapıyor bu işi şu an. Bilic'i yabancı hoca saymıyorum.

Darısı Galatasaray'a. İlerde Tugay'ı görmek isterim açıkcası takımın başında ve ya Hamza Hamzaoğlu'nu.

Bencede gerek yoktu manciniye bu ülke rijkaardlar del bosqueler aragonesler gördü alınan sonuçlarda ortada zaten. Önder özen konusunda ise ilk başta güzel bir uygulamaydı bencede bilic ile olan uyum iyiydi ama baktığımız zaman alınan oyuncuların kaçını oynarken görebiliyoruz. Ben yine menajerlik modelini daha uygun görüyorum bizim ülkemiz açısından. Çünkü bi yerden sonra hocanın egosu tavan yapınca ikili arasında uyuşmazlıklar baş gösteriyor. Yönetim ve Fath Terim olayı da buna örnek olabilir. Bunu fener yaptı beşiktaş yaptı hadi bizde deneyelim olayı mantıksız. Madem mancini gibi bir hoca getirdin o adam zaten istemez sportif direktör falan.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Mancini'nin Galatasaray'da geleceğinin uzun olacağını sanmıyorum. Sezon sonunu zor getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Mancini'nin Galatasaray'da geleceğinin uzun olacağını sanmıyorum. Sezon sonunu zor getirir.
    O dediğin çok zor hocam. Ortada büyük meblalar var. Galatasaray kovmak gibi bir düşünce içine girdiği anda büyük maddi yükün altına girmeyi göze alması lazım.

Mancini kolay pes eden bir teknik adam değil. City'den bile milyon €'larca tazminatla ayrıldı.

Sözleşmesini tamamlar bana göre. Sözleşmesini tamamlayacaksa sportif direktöre falan ihtiyacı yok.

Zaten Galatasaray kurumsallaşma lafı geçtiği için sportif direktör istiyor, yoksa Mancini'ye söz geçirebilecek birisini değil. Mancini zaten dinlemez, zannediyorum ki büyük vaadlerle geldi istediği transferler bir bir alınacaktır.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    O dediğin çok zor hocam. Ortada büyük meblalar var. Galatasaray kovmak gibi bir düşünce içine girdiği anda büyük maddi yükün altına girmeyi göze alması lazım.

Mancini kolay pes eden bir teknik adam değil. City'den bile milyon €'larca tazminatla ayrıldı.

Sözleşmesini tamamlar bana göre. Sözleşmesini tamamlayacaksa sportif direktöre falan ihtiyacı yok.

Zaten Galatasaray kurumsallaşma lafı geçtiği için sportif direktör istiyor, yoksa Mancini'ye söz geçirebilecek birisini değil. Mancini zaten dinlemez, zannediyorum ki büyük vaadlerle geldi istediği transferler bir bir alınacaktır.
    Koyu renkli bölüm doğruysa mancini kadar büyük bir yükün altına giricektir gs. Özellikle avrupada başarı sağlanamazsa, daha da kötü olabilir işler. Fakat Mancini kulaklarını tıkar kendi bildiği gibi davranırsa burdan kazanan gs olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Müthiş olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu tarz ince detaylar önemli, bir de şu stadın dışı için bir çalışma yapsalar çok iyi olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şu Galatasaray taa ilk açıldığında yazılmalıydı ya neyse. Stadın dışı da halledilme artık gerçekten, hâlâ şantiyede top oynuyormuşuz gibi bir hava var.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu arada umarım Selçuk toparlanır,ciddi manada onun kurduğu oyuna ihtiyacımız var.Hatta Sivas maçında da kenarda otursun ki tam dinlenmiş olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ahahahaha çok güzel olmuş reklam

http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-m...n-perde-arkasi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Gençler bu ayın galatasaray dergisinin kapağındaki Mancıni fotosundaki atkı... O atkı store'de var mı? Bilen var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hagi sportif direktör olacaksa bir şart sunulmalı. Ianis'i de yanında getirecek

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şampiyonlar ligi ve ligte toplam oynadığımız 16 maçın sadece 1 inde gol yemedik oda Eskişehir maçı 0-0 bitti.Artık şu gol yeme problemine bir çare bulmamız gerekiyor.Mancini antremanlarda özellikle bunun üstünde durmalı hemen olmasada bir süre zarfında şu defansif zaaflar azaltılmalı.Sivas girdiği pozisyonları değerlendirebilse yenilgi kaçınılmaz olacaktı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gençler bu ayın galatasaray dergisinin kapağındaki Mancıni fotosundaki atkı... O atkı store'de var mı? Bilen var mı?
    http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=26057

Bu değil mi işte

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugün Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'ın 45. doğum günü.

Seviyoruz seni Kaptan!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Bu değil bu değil. Dikkatli bakarsan GS Ambelemi kırmızıda Mancini'de olanda. Bunda tam ortada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu değil bu değil. Dikkatli bakarsan GS Ambelemi kırmızıda Mancini'de olanda. Bunda tam ortada.
    O zaman bu, katlarsan bu şekle gelir zaten

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=26066

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    O zaman bu, katlarsan bu şekle gelir zaten

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=26066
    Sanırım bu da değil. Onun kumalı ve bu çok farklı. Ve o ortadan boyuna parçalı. Sanırım Mancini'ye özel üretim o

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bizim maçta Ronaldo'yu riske etmeyecekmiş Real Madrid.Rotasyon bir kadro da çıkarlar mı acaba ? Bu zor deplasmandan 3 puan alırsak son maçta beraberlikte yetecek.Umarım rotasyona giderler.

sakary Ali Misafir

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mancini enfes olmuş

Drogba için ise diyecek bir şey yok adam artık aldığı kadar zevk almaya bakıyor,ne başarı umrunda ne de ün,yaşayabileceği her şeyi yaşamış bir oyuncu.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Drogba için ise diyecek bir şey yok adam artık aldığı kadar zevk almaya bakıyor,ne başarı umrunda ne de ün,yaşayabileceği her şeyi yaşamış bir oyuncu.
    Ve biz o Drogba(35)'ya senelik 5 m euro'dan iki senelik anlaşma teklifi götürmek üzereyiz.

Millet Aubameyang'ı falan alıyor

Mesaj Yetkileri