Quote Originally Posted by demircan3 View Post
Taktik gerçekten harika olmus dün özelden yazmıştım B.Monchengladbach için yarım dönem felaket kötü sonuçlar aldım resimleri atacaktım ama beceremedim ikinci sezon ise tam bir fırtına 20 maç namalup tamamladım duran toplardan 20 civarı gol attım ayrıca şampiyonlar liginde r.madrid ile deplasmanda beraberlik evimde yendim napoliyi içerde dışarda yendim psv yi de deplasmanda yendim son maç psv içerde oynayacagım kısacası muhteşem bi taktik olmuş sol bek için en iyi tercih bence wijnaldum aklınızda olsun
Başarılı olmana sevindim, Teşekkürler.
Quote Originally Posted by jevox06 View Post
Kerim sol ayaklı hocam sol taraftaki oyuncu içe katediyo. ondan dolayı ters ayaklı olması lazım diye düşünüyorum.
Yanlış bilgi, Kerim Frei sağ ayağını kullanıyor, hatta sağ ayağı baskın "Sadece sağ" olarak oyunda kayıtlı. Bu da taktik için tadımlık bir oyuncu yaratıyor, Kerim ile oynarken göreceksiniz, topu aldığı anda kaleye diklemesine girecek ve topu sağına aldığı anda, o top filelerde olacak. Keza Türkiye içinde Stoch, Erkan Zengin, Petteri Forsell, Tuncay Şanlı, Serdar Eylik gibi oyuncular da buna uygun.