Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid kazanır

22 66.67%
  • Berabere biter

1 3.03%
  • Galatasaray kazanır

10 30.30%
Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 178 sonuç

Konu: Real Madrid - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi - B Grubu

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Eray'a helal olsun valla tüm kaleyi bulan topları yedi.Gençmiş falan hikaye bunlar sen 1 top bile tutamadıysan kaleci değilsindir arkadaş git kumda oyna.Ayrıca çok merak ediyorum bu takım nasıl olurda bu hale geldi ? çok değil 3-4 ay önce sezon başında hazırlık kampında takır takır oynuyordu bu takım.Süper Kupa Emirates Kupaları gelmişti sonra ne değişti anlamadımki arkadaş.
    Antep maci zaten guzel gecmisti, Bursa ve Es-Es deplasmanlarindan da 1 puan almak onemliydi ve almistik. Antalya macinda forvetlerin beceriksizligi yuzunden 2 puan kaybettik, Real macinda yine ayni olay.. atamayana atmislardi. Birde arkayi cok bos birakmistik. Besiktas'i da yenmistik zaten yani asiri kotu de degildik.

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Melo Ceyhun değişikliği

İlla değişiklik doldurmak zorunda mısın acaba
    Melo sahada kalsaydi kirmiziyi gorurdu..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla takımın kötü oynamasının,kötü sonuçlar almasının bahanesi olamaz ancak bu durumda olmamızın ana sebebi,temel etkeni Ünal Aysal'dır,isteyen istediği gibi düşünsün.Ne futbolculara ne de teknik ekibe bir lafım yok.Tepkim skorlara değil,ruh gibi sahada gezinen takımvari topluluğa,onları bu hale getiren şahsa.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Melo sahada kalsaydi kirmiziyi gorurdu..
    36'da sarı yemiş, 88'de çıktı. O kadar dakika dayanan 4 dakika kadar da dayanırdı herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

çok merak ediyorum eray oynadığı 4 maçta kaç tane şut çıkardı 5 taneyse bile helal olsun bi kophenag maçında karşı karşıya tuttuğu var benim aklımda o kadar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Eray kim ya? Bugüne kadar kaç maça çıkmış, hangi takımlarda oynamış, kariyeri ne? Ufuk dururken, Eray ısrarı nedir, anlamadım. Üstüne gelen topu içeri alıyor, frikikte yerinden kıpırdayıp topa elini bile uzatmıyor. Pancu, Eray'dan daha iyi kaleci bence. Muslera'nın sakatlığı ne kadar sürer bilmem; ama Eray'ın maçları değil bu maçlar. Karşı çıkanlar elbette olacaktır bu düşünceme; fakat gerçekler ortada. G.Saray, Juve'yi yenmek zorunda şimdi Avrupa'da devam demek için. Başka hiçbir çaresi, çıkış yolu kalmadı artık.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eray'ı düğünde bile oynatmam Aykut oynasaydı keşke en azından daha tecrübeliydi.Fatih hocayı özledim be bu maçta ne bam bam bam oynatırdı takımı.Ah Aysal ah Terim 2'nizin de suçu var bu takımın bu hale gelmesinde.Bu arada beraberlik kadar kolay bir yol varken galibiyet gerekiyor şimdi bize.İşimiz iş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya arkadaş sen 10 kişi rakibin beklerinin ceza sahanda cirit atmasına , bir tanesinin ikinci yarıda 1 gol 1 asistle oynamasına bir de net penaltı yaptırmasına (büyük hakem hatasıydı o karar) laf atmıyorsun da , dövünmüyorsun da bu yaşında sezonda oynadığı 4 ya da 5. maç Bernabeu deplasmanı olan çocuğa laf atıyorsun. Tamam kötü goller yedi ama özellikle son gol yok artık dedirtti. Halısahada öyle gol atılmıyor arkadaş adam bilmem kaç metreden gelen topu kontrol etti düzeltti arkasındaki adamı bekledi önce bir şansını denedi seken topu aldı yatırdı kaldırdı yürüye yürüye attı. Daha yazsam yazarım yani.

Eray'dan önce günah keçisi ilan edilecek adamlar var. Başta Mancini.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada ŞL'de devam etmek için Juventus'u yenmek gerekiyor ancak öyle bir şey yapamayacağımız için berabere kalsak yeter,Madrid zaten her türlü yener Kopenhag'ı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Günah keçisine gerek yok gördüğümüzü söylüyoruz tek günah keçisi Eray değil zaten Sait'in dediği gibi 10 kişilik forvetsiz Real'den 4 yemenin izahı olamaz zaten herkes suçlu ancak top tutamadığı için kızdım biraz sadece ben Eray'a.

Skor çok normal ve beklediğim gibi oldu. Tek rezalet olan şey 10 kişi takımdan 4 gol yemektır.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Aykut sampiyonlar ligi listesinde var mi onu bile bilmiyorum ben. Eray tercihine kimse laf etmesin yok iste baska kaleci, ufuk da cok daha iyisini yapamazdi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Eray kim ya? Bugüne kadar kaç maça çıkmış, hangi takımlarda oynamış, kariyeri ne? Ufuk dururken, Eray ısrarı nedir, anlamadım. Üstüne gelen topu içeri alıyor, frikikte yerinden kıpırdayıp topa elini bile uzatmıyor. Pancu, Eray'dan daha iyi kaleci bence. Muslera'nın sakatlığı ne kadar sürer bilmem; ama Eray'ın maçları değil bu maçlar. Karşı çıkanlar elbette olacaktır bu düşünceme; fakat gerçekler ortada. G.Saray, Juve'yi yenmek zorunda şimdi Avrupa'da devam demek için. Başka hiçbir çaresi, çıkış yolu kalmadı artık.
    Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Eray'ı düğünde bile oynatmam Aykut oynasaydı keşke en azından daha tecrübeliydi.Fatih hocayı özledim be bu maçta ne bam bam bam oynatırdı takımı.Ah Aysal ah Terim 2'nizin de suçu var bu takımın bu hale gelmesinde.Bu arada beraberlik kadar kolay bir yol varken galibiyet gerekiyor şimdi bize.İşimiz iş.
    Ufuk sakat. Aykut UEFA listesinde yok.

Eray'ın yerine keşke gelecek vaat eden ne bileyim Cenk gibi, Serkan Kırıntılı gibi, Mert gibi vs. bir kaleci olsaydı. Hantal, slow-motion hareketler yapan, refleksleri inanılmaz zayıf Eray sadece bu maç değil her maç göze çarpıyor bence. Ayrıca Dany, Amrabat ve Bruma o kadar kötüydüler ki takımı resmen eksik oynattılar. Eğer maça

GK: Muslara
    DL: Dany (dk.45 Riera)
    DC: Gökhan
    DC: Chedjou
    DR: Eboue

ML: Bruma (dk.60civarı Emre)
    MC: Melo
    MC: Selçuk
    MC: Sneijder
    AMR: Umut

ST: Drogba

şeklinde oynasak daha başarılı bir oyun izleyebilirdik 10 kişi kalan Real'e karşı. Ayrıca devre arası Mancini'nin takımı resmen baltaladığını düşünüyorum. Doğru düzgün savunma yapan adamlar adam markajı yapmaya, her koşanı kovalamaya falan başladılar ikinci yarı. Tamamen dağıldık. Mancini mümkünse konusmasın devrede. Tugay'da orada kuklalık yapmasın bir zahmet lütfen. Yardımcı antrenörlük normal antrenörlüğe benzemez, bunun farkına varmalı..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ya arkadaş sen 10 kişi rakibin beklerinin ceza sahanda cirit atmasına , bir tanesinin ikinci yarıda 1 gol 1 asistle oynamasına bir de net penaltı yaptırmasına (büyük hakem hatasıydı o karar) laf atmıyorsun da , dövünmüyorsun da bu yaşında sezonda oynadığı 4 ya da 5. maç Bernabeu deplasmanı olan çocuğa laf atıyorsun. Tamam kötü goller yedi ama özellikle son gol yok artık dedirtti. Halısahada öyle gol atılmıyor arkadaş adam bilmem kaç metreden gelen topu kontrol etti düzeltti arkasındaki adamı bekledi önce bir şansını denedi seken topu aldı yatırdı kaldırdı yürüye yürüye attı. Daha yazsam yazarım yani.

Eray'dan önce günah keçisi ilan edilecek adamlar var. Başta Mancini.
    Anıl, dikkatli okursan ben Eray'ı değil; onu oynatan hocayı eleştiriyorum. Eray'daki anlamsız ısrarına kızıyorum. Böyle genç, tecrübesiz bir kalecinin Bernabeu deplasmanında ne işi var Allah aşkına? Defans evlere şenlikken hem de.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Böyle dünya devleri karşısında tecrübesiz bir kaleciyi oynatmak ne kadar doğru. Ha, bütün suç Eray'ın değil tabii ki fakat Aykut bu tür maçlarda oynamış bir kaleciydi bence o tercih edilmeliydi, yanlış bir karar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla biz bu kafayla Juve'yi zor yeneriz en azından beraberlik koparırsak iyi olacak Real'in Kopenhag'a yenileceğini sanmıyorum.Beraberlik 3.'lüğü getirir en azından.Kendi işimizi zora soktuk bu maçı alamayak.Ayrıca Muslera'nın olmadığını varsaymaları gerekirdi Aykut'u kayıt ettirmeleri gerekirdi bu da amatörce bir hata.Millet 3 kaleci kayıt ediyor ŞL'ye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anıl, dikkatli okursan ben Eray'ı değil; onu oynatan hocayı eleştiriyorum. Eray'daki anlamsız ısrarına kızıyorum. Böyle genç, tecrübesiz bir kalecinin Bernabeu deplasmanında ne işi var Allah aşkına? Defans evlere şenlikken hem de.
    Yok abi lafım sana değildi geneldi yani herkes tutturmuş bir Eray aşağı Eray yukarı.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Eray'a da çok şey söylemek istemiyorum ben açıkçası evimizde de Muslera 6 tane yedi yani. Sorun takımın genelinde. Elbette Eray iyi bir kaleci değil gelecek vaadi yok buna katılıyorum. Eboue ( her maçı yerlerde sürünerek geçiriyor keza Burak'ta öyle. ) Danny'de ki özgüven Mourinho'da yoktur. Chedjou tam bir fiyasko. Bruma genç ama elimizde patlayacağından korkuyorum. Drogba hala yararlı mı zararlı mı karar veremedim. Sneijder bence buraya alışamadı mental problemlerinin yanına fiziki problemlerde ekleniyor ama ondan ümidim var. Takım da şu anda emin olduğum her ne kadar düşüş yaşasa da Selçuk, sezon genelinde takımın tamamından iyi olan Melo ve her zaman üstüne düşeni fazlasıyla yapan Umut dışında büyük bir revizyon gerekiyor bu takıma. Yerlilerimiz kötü alt yapıdan adam çıkmıyor bu sorun bir an evvel çözülmeli. 75 milyonluk bir ülkeden topçu çıkmaması kadar garip bir durum olamaz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu takımın adam gibi beki yok devre arası ya da en kötü sezon sonu şöyle 5-6 yabancı yollamak lazım yoksa biz daha çok böyle maçlar izleriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eray'a yüklenmek saçma. Eray'ın yetersizliğinden bahsedilip Eray'a yükleniliyor. Yetersizse bu genç, fazlasını beklememek lazım. Demekki bugüne kadar antremanlarda ışık görülmüş kendisinde ki Ufuk yerine kendisi tercih edilmiş. Ufuk, Aykut oynasın daha iyi demek kötü geçen bir maçtan sonra çok kolay. Maçtan önce genelin yüzde kaçı kaleci konusunda başka bir isim düşünüyordu? Muslera sakatlanınca kale büyük sıkıntı denmiyor muydu geçen haftalarda? Muslera dışındaki tüm kaleciler yetersiz görülüyordu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fstats Analiz ‏@FstatsAnaliz 2 dk
    Galatasaray kalesine maç boyunca gelen 4 isabetli şut da gol oldu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bu maçta kimi oynatacaktı ? .

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Fstats Analiz ‏@FstatsAnaliz 2 dk
    Galatasaray kalesine maç boyunca gelen 4 isabetli şut da gol oldu
    Benim bahsettiğimde bu arkadaş yükleniyorsak buna yükleniyoruz 1 top çıkaramıyorsan sen niye bu mesleği yapıyorsun niye kalecisin ? Fenerbahçe Mert'i oynatır adam penaltıları çıkarır bizim de böyle yedek kalecilerimiz olmalı ama nerdeeee zaten o yüzden Muslera'ya muhtacız kaleci çıkmıyorki bizden Fenerbahçe gibi.Adam gibi bir kaleci yetiştirmek lazım.

Hata aranacaksa Mancini'de aranmalı. Öyle ki basın toplantısında yaptığı açıklamaya bakarsak, takımına inanmayan bir teknik adam olmaz, olmamalı. Tamam gerçekçi olursun ama bir yere kadar yani. Motivasyon senin işin ama sende inançsız davranırsan sahaya çıkanlar ne yapsın?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Berabere kalsakta juve'yi yenmek zorundaydık. Bu maça değil deplesmandaki kopenhag maçına laf etmek lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Devre arasinda cok buyuk degisiklikler olmasi lazim yoksa bu takim zor toplanir eray kaleci falan degil kova bildigin. amrabat,dany,chedjou,riera,eboue hepsi yollanmali..

Nesil
    2013
    Yer
    09

3-4 sene önce ligde küme düşmemeye oynuyordu gs, gene aynı şeyleri yaşayacaklar Fatih Terim farkı ortada nereden nereye. Real madrid bu tamamda adamlar oynamadı antreman yaptı bi kişide çıkarıverdiler yok bitmiş bence herşey gs demek fatih terim demekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by alexdeozil View Post
    3-4 sene önce ligde küme düşmemeye oynuyordu gs, gene aynı şeyleri yaşayacaklar Fatih Terim farkı ortada nereden nereye. Real madrid bu tamamda adamlar oynamadı antreman yaptı bi kişide çıkarıverdiler yok bitmiş bence herşey gs demek fatih terim demekmiş.
    İyi ki takımlarınız Avrupa'ya gitmiyorda nasıl oynadıklarını görmüyorsunuz. Ligde Elazığ'ı Karabük'ü yenen kral zannediyor kendini, hangi takım olursa olsun. Burası farklı bir sahne, Avrupa Arenası. İçler acısı futbolumuzda hangi takım oynarsa oynasın sonuç değişmez. Ha Galatasaray çok kötü oynadı yenildi iyi güzel fakat karşında Real Madrid gibi dünya devi var. Biraz gerçekçi olalım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bu maçta ki bu karamsarlığı anlamıyorum. Tamam bi fırsat geldi ama ne umuyoduk ki maçtan önce zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Bu maçta kimi oynatacaktı ? .
    Ufuk Ceylan'ı oynatacaktı ya da bu günkü durumları hesaba katarak Aykut Erçetin'i listeye alacaklardı!

Nesil
    2007

Takımın geri kalanı süper oynadı da sorun Eray'da Adamlar 10 kişiyken sağ bek gelip bizim kalenin 1 metre önünde gol atıyor. Sonra suçlu Eray. Gene sağ bek gelip hemen ceza alanı çizgisinden önü bomboş olan takım arkadaşına asist yapıyor ki top verdiği adam Di Maria, sorun Eray'da. Bale'den frikik golü yiyor sorun Eray'da. Son gol konuşmaya bile değmez yine sorun Eray'da. Tek hatası olduğu gol frikik golü bence. Diğerlerinde Muslera'nın bile ne yapabileceği muamma. Çok ekstra kurtarış da yapabilirdi gerçi Muslera ama kalecilerden de bu beklenmemeli. Biraz da defans yapmayı öğrenmeliyiz artık.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri