14.1.3'den kötü olmasına imkan yoktu zaten, haliyle daha iyi. 3 maç yapabildim, konuşmak için erken ama fena değil gibi. Oyun başlasın
Duran top problemi ortadan kalkmış en azından her duran toptan penaltı gibi korkmuyoruz. CCC sayılmaması ortadan kalkmış, hala biraz gariplik olabiliyor ama onda da 2D oynuyorum; oyuncu arkası dönük vs. olabilir diye çok fazla hata saymadım. Karşı karşıya millet artık gol atabiliyor. Direkler aynı gibi, maç başına 2 direk oldu bende. Kartlar çoğalmış gibi; 3 maçta 2 kırmızı çıktı, birçok da sarı. 3 maçta bir kez kalecim sarı yedi malum sebep yüzünden. Yavaş pas olayı da değişmiş, hatta bayağı sert paslar atabiliyorlar. Ya da eskisine alıştık bu sert geliyor. Benim için önemli olan duran top ve CCC olayı idi ki düzelme var onda. Gerisi de zamanla düzelir.
Eskiden nasılsa karşı karşıya gol atamazlar diye ne kadar yavaş olursa olsun defansı önde kurardım ve devamlı hücumu düşünürdüm. Karambolden falan atıp kazanırdım. Şimdi bunu yapınca değerlendiriyorlar haliyle taktikleri değiştirmem gerekecek, çok şükür bu saçma taktiklerden kurtuldum, daha mantıklı olacak oyun![]()

Alıntılı Yanıtla