1 ile 30 arası toplam 227 sonuç

Konu: Meşale'yi yeniden yakmak | C.Güner/A.C Milan

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    17 milyona alınan bekte ofansta beklerdim ben daha iyi bekler alabilrisin o paraya ve Ricardoyada mentorluk yapardı. Hoş yine yapar mentalini geliştirir
    Şimdi şöyle açıklayayım abi.

Biliyorsundur diye düşünüyorum ben genelde her kariyerde karşımıza çıkma olasılığı yüksek olan Siqueira,Coentrao,Ansaldi gibi oyuncuları alma taraftarı değilim. Sol bekten örnekler verdim mevki orası olduğundan dolayı 17 MN €'ya da Schmalzer'den başka sağlam oyuncu maalesef yoktu.

1-2 isim gördüm ama yaşlılardı. 26 yaşında bence yaşıda gayet iyi durumda olduğundan dolayı kendisini aldım.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Şimdi şöyle açıklayayım abi.

Biliyorsundur diye düşünüyorum ben genelde her kariyerde karşımıza çıkma olasılığı yüksek olan Siqueira,Coentrao,Ansaldi gibi oyuncuları alma taraftarı değilim. Sol bekten örnekler verdim mevki orası olduğundan dolayı 17 MN €'ya da Schmalzer'den başka sağlam oyuncu maalesef yoktu.

1-2 isim gördüm ama yaşlılardı. 26 yaşında bence yaşıda gayet iyi durumda olduğundan dolayı kendisini aldım.
    Yok yahu sana gidip marka al demedimki git bi amerikaya açıl afrikaya açıl ab meselesi var diyorsan İskandinavlara açıl bulgar rumen gayet iyi oyuncuları var (: Misal Granda da Bryan Angulo var bi bak çokta kelepir Trabzona 700 bine mi ne almıştım yaşıda ya 23 ya 24 (:

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yok yahu sana gidip marka al demedimki git bi amerikaya açıl afrikaya açıl ab meselesi var diyorsan İskandinavlara açıl bulgar rumen gayet iyi oyuncuları var (: Misal Granda da Bryan Angulo var bi bak çokta kelepir Trabzona 700 bine mi ne almıştım yaşıda ya 23 ya 24 (:
    Constant ile farkı maalesef yok onun. Söylemiştim orada da sanırım görmedin transfer yapmayacaktım ama diğer mevkilere göre sol bek kısmı biraz daha düşük seviyede idi.

O sebeple alacağım adam kesinlikle buraya bir seviye atlatmalıydı. Hata yaptıysakta bu kadar başarılı gidişten sonra bir hatalık şansımız oluversin.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Constant ile farkı maalesef yok onun. Söylemiştim orada da sanırım görmedin transfer yapmayacaktım ama diğer mevkilere göre sol bek kısmı biraz daha düşük seviyede idi.

O sebeple alacağım adam kesinlikle buraya bir seviye atlatmalıydı. Hata yaptıysakta bu kadar başarılı gidişten sonra bir hatalık şansımız oluversin.
    Ne hatası yav şimelzer gibi adamda hata mı olur ayrıca kişisel tercihin sadece ofans olarakta güçlü olmasını isterim o paraya karşı. Angulo Trabzon için cok cok iyi oyuncu (:

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ne hatası yav şimelzer gibi adamda hata mı olur ayrıca kişisel tercihin sadece ofans olarakta güçlü olmasını isterim o paraya karşı. Angulo Trabzon için cok cok iyi oyuncu (:
    Türkiye ligi için bizim Ricardo bile Roberto Carlos gibi be abi

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Türkiye ligi için bizim Ricardo bile Roberto Carlos gibi be abi
    Türkiye ligine daha dönüş yapmam (:

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

• Serie A | Fiorentina [19. Hafta]
    Ligde 2. sırada olan Fiorentina karşısında mükemmel bir oyun ile 3 puanı aldık. 8 tane mutlak gol pozisyonumuz var ve şuana kadar yakaladığımız en yüksek rakam sanırım.

2. ile arayı kapattırma şansını vermemek güzel oldu. İlerleyen haftalarda 3 kulvarda yarışmak bize sıkıntı yaşatacaktır kapanırsa o ara kapanır zaten fark.

• İtalya Kupası | Napoli [1. Maç]
    Hemen şunu hatırlatalım, İtalya kupasında yarı final Ev sahibi/Deplasman olmak üzere 2 maç üzerinden oynanıyor.

İlk ayakta avantaj ile döndük evimize. Aslında kötü oynamadık direkten dönen toplarımız vardı ve Poli'nin golü ile avantajı sağladık.

• Serie A | Siena [20. Hafta]
    Gelelim utanç duyduğum bu maça. Sonuncu ile oynadık ve tam kadro idik. Ricardo'yu da artık kadrodan saydığımdan dolayı eksiksiz olduğumuz maçı 2-0 kaybettik.

Elber bir gün puan kaybedecektik ama bu Siena'ya olmamalıydı. Rakibimiz sonuncu ve biz kazayla falan da kaybetmedik 2-0 gibi net bir skor ile kaybettik.

Maç içinde bireysel bir hata yapmamasına rağmen bu tarz saçma haberlerin yapılması da sinir bozucu. O efsanevi arkadaş keşke bu çocuğun ortalamasına bakarak konuşsaydı.

Böyle boş konuşmalara tahammül yok.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri