Önerdiğim 11
Diğer Tavsiyeler: Öncelikle Gökhan Gönül ve Caner Erkin'e "Uzun sert taçlar atar" oyun tercihini kazandırmamız gerek. Bunu antrenman bölümünden halledebilirsin. Gökhan Gönül'ün rolü gereği eksik bir yeteneği bulunmuyor, bireysel olarak "Standart Bek" olarak çalıştırabilirsin. Caner'in ise pozisyon antrenmanının yanı sıra (DML) sırasıyla Markaj, Top Kapma ve Pozisyon Alma yeteneklerini geliştirmek gerek, rolüne uygun bir oyuncu haline gelecektir.
Egemen-Alves ikilisini 11'e yazdım ancak transfer edebilecek kaynak yaratabilirsen, Egemen yerine Sezer Özmen veya Koray Günter iyi bir hamle olacaktır.
Meireles ve Emre pozisyonlarında ideal oyuncular, Ancak oyuna başlar başlamaz 6 ay sonra sözleşmesi bitecek olan Keisuke Honda'ya imza attırıp, Devre arasında da Meireles'i elden çıkarırsan, hem Meireles'ten yaşça daha küçük kaliteli bir oyuncuya sahip olursun hem de üzerine para kazanırsın. Kornerleri MC'de oynayan oyuncuya kullandırmazsın, Genel de AMC'de oynayan oyuncu (bu durumda Emre) kullanırsa, korner taktiğimiz işlevini görmüş olacaktır.
Kuyt MR için ideal bir oyuncu değil ancak kadro içindeki en ideal isim. Ancak Kuyt'ı satıp oyun başlangıcında Juventus tarafından satılık listesine konulan Simone Pepe'yi transfer etmek, iyi bir hamle olabilir.
Hücum alanına gelirsek bana kalırsa Emenike ve Sow'u değişmeli olarak kullanmak akıllıca olabilir. Kiradan gelecek olan Stoch AML için ideal bir oyuncu ancak bize bir AML lazım. Oyun başında Benfica tarafından 8 milyon € civarında satılık listesinde olan Nicolas Gaitan'ı transfer edebilecek kaynağı bulur ve bu transferi gerçekleştirirsen, sezon boyunca bir sakatlık olmaması durumunda rahatlıkla +15 gol çıkaracaktır. Ayrıca oyuncu kiralamaya da uygun ancak böyle bir oyuncuyu satın almak en güzeli.
Cristian, Yobo, Holmen ve Kadlec yolcu edilebilir, bunlardan ne kadar kazanırsan kârdır. Hoş Cristian'ın bonservisinin %66'sı başka kulüplere gidiyor, bunu da unutmamak gerek.
İyi eğlenceler.
Komple forvet yardımcı forvet'in teknik becerisine, fırsatçı golcünün gol atma becerisine ve pivot santraforun gücüne sahip bir oyuncu, Eğer rolü fırsatçı golcü yaparsan, sadece gol koklayan bir oyuncu haline gelir, yani bir Emenike olur, Burak olur. En büyük amaçları savunma arkasına sarkmak ve golü koklamak. Ancak bizim istediğimiz bir Cardozo, hem o gol amacını taşıyacak hem de geriden gelen oyunculara koridor açıp servis yapacak (özellikle AML) bu yüzden roller önemli.
Tebrikler güzel bir sezon geçirmişsin, bir kaç takviye ile beraber daha iyisi de olabilir, En azından Şampiyonlar Liginde yarı final veya bir final. Sanırım Candreva AML oynuyor, en fazla golü o attığına göre : ) Ayrıca MC oynayan Alper Potuk, Duran Top taktiğinden sağlam gol bulmuşa benziyor.
Kontrol ettim ve indirdim şuanlık bir sıkıntı yok.

Alıntılı Yanıtla