Cüneyt Çakır maça damgasını vurur.Bunu yazın kenara.Fenerbahçe kazansa bile bu maçın ardından maç esnasındaki eyyam dolu kararlar konuşulur. Şu adamı verelim yurt dışında maç yönetsin.Sevmiyorum ben yönetimini falan.

Maçta Fenerbahçe favori diyenler çoğunlukta. Geride kalan haftalarda sanırım 10 galibiyet aldı Fb ve bunların 4 tanesi son dakika golüyle.İster şans deyin,ister hırs ,azim,mücadele vs... Beşiktaş işe Galatasaray maçına kadar rakipleri eze eze geliyordu. Aralarındaki puan farkı son dakika golleriyle oluşmuş durumda.Mücadele ve pres anlamında ben Beşiktaş'ı hem genç hem de dinamik bir kadrosu olduğundan 1 adım önde görüyorum fakat saha içi tecrübesi ve olgunluğu anlamında Fenerbahçe önde. Eğer Fenerbahçe öne geçerse Beşiktaş maçı çok zor çevirir fakat Beşiktaş öne geçerse o zaman maç güzelleşir.Böyle bir durumda da Beşiktaşın hızlı hücumları sokoru belirler. İyi olan ya da hak eden değil,Beşiktaş kazansın. Hem de son dakika golüyle kazansın ve sona ersin artık şu "son dakika şansı"