Maç 3-2 olduğunda 1 kişi eksikken ve berbat oynuyorken bile kaybetme ihtimalini görmüyordum. Oyuncular bana bu inancı aşıladıysa takım doğru yolda demektir.
İkinci yarı takım tam beklediğim gibi saldırdı. Fizik olarak çok çok öndeyiz bu lig için.
Volkan, GG, Sow üçlüsünü beğenmedim. Topal, Alper ve Caner fevkaledenin fevkindeydiler. Özellkle Alper muazzamİyi ki almışız.
Hakem () iki takım lehine/aleyhine kararlar vermiş olsa da Pektemek'in elle oynamasını penaltı olarak vermemesi ve Kuyt'ın pozisyonuna faul vererek golümüzü iptal etmesiyle skora etki eden hataları bizim aleyhimize oldu. Bu hakem böyle, şaşırmıyorum artık. Yarınki maçta da aradaki farkı kapatmak için hakem hataları olacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım.
Ama engel olamayacaklar, şampiyon olacağız. Bu mücadele bambaşka boyutlarda artık. Ekstrem durumlar olmadıkça kaybetmemiz zor.
Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum bu müthiş maç için. Ama şampiyonluk yarışında olduğun rakibin 10 kişi kalmışsa ve öndeysen bu maçı kazanmama lüksün olamaz.
Şemsi ve Görkem; Almeida yorumlarınızı unutmadım
edit: Emenike'nin yenen golünü unutmuşum , o da ayrı bir olay![]()

İyi ki almışız.