Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 52.78%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Beşiktaş kazanır

10 27.78%
1 ile 30 arası toplam 361 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    O Fernandes Fenerbahçe"ye gelecek arkadaş ! O kadarr Cüneyt Çakır"ı konuşmaya başlasam forumdan süresiz uzaklaştırılırım.Allah sana aldığın o paraları ilaç parası yaptırır inşallah ( AMİN) der susarım.

Alın Fernandes'i sizin olsun , küçük maçların büyük futbolcusu

O nası bi bedduadır yaw [AMİN]

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Alın Fernandes'i sizin olsun , küçük maçların büyük futbolcusu

O nası bi bedduadır yaw [AMİN]
    Sizde oynamıyor o adam,bizde zirve yapar kardeşim Sizin kulüpte hangi futbolcu başarılı olduki son 6 7 yılda

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Sizde oynamıyor o adam,bizde zirve yapar kardeşim Sizin kulüpte hangi futbolcu başarılı olduki son 6 7 yılda

Futbolcuyu bırak , Demirören zamanından beri futbolda bişey yapabildiğimiz yok..

Fikret Orman gibi bir başkan bizim için büyük bir şans , Biliç'e de güvenim sonsuz , sadece zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum , istikrarı sağlamalıyız..

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Futbolcuyu bırak , Demirören zamanından beri futbolda bişey yapabildiğimiz yok..

Fikret Orman gibi bir başkan bizim için büyük bir şans , Biliç'e de güvenim sonsuz , sadece zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum , istikrarı sağlamalıyız..
    Bırakın artık şu zamana ihtiyacı var geyiklerini. Ben de istikrardan yanayım fakat başarılı oluyorsan istikrar devam etmeli, doğru işler yapıyorsan istikrar devam etmeli. 12-13 hafta oldu sene başını da sayarsak 20 hafta hiç mi Bilic hakkında fikir sahibi olmadınız, yani sadece boş bir güven içinde misiniz? Biraz düşünün, tartışın ki hatalar su yüzüne çıksın. Açıkcası Bilic'in oyuna etki edebildiğini düşünmüyorum, doğru 11'le çıktığını da düşünmüyorum. Oynattığı ikinci yarı geri çekil futbolundan nefret ediyorum. Bu da böyle gitmez diyorum son olarak.
    Last edited by manager725 : 01.Aralık.2013 at 14:25

Mesaj Yetkileri