Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

19 52.78%
  • Berabere biter

7 19.44%
  • Beşiktaş kazanır

10 27.78%
Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
331 ile 360 arası toplam 361 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta

Ramon oynamaması Kuyt'un özellikle hava toplarındaki etkinliğiydi. Nitekim girdikten sonra Kuyt golü attı kafayla. Atiba solda olsaydı o golü yemezdik. 10 kişilik F.Bahçe'yi tebrik etmek lazım gerçekten oyunu domine ettiler.
    Pozisyonlara gelecek olursak ;
    1- Mustafa Pektemek'in penaltısı doğrudur.
    2- Motta'nın penaltısı pozisyonu yanlış olmakla birlikte sabit duran kola çarpmadır, penaltı değildir.
    3- Sow'un sayılmayan golü ofsayttır, Hutchinson'un kendi kalesine golünde Tolga'ya faul doğrudur. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin nizami olduğu halde sayılmayan golü yoktur.
    4- Sivok'a kafa atan Emenike, oyun 3-2 iken atılmalı, Fenerbahçe 9 kişi kalmalıdır.
    5- Alves'in Oğuzhan'a yaptığı hareket direkt kırmızı olmakla birlikte faul dahi verilmemiştir. Aynı Alves, Ersan'a da kafa topunda dirsek atmıştır. En az 1,5 kırmızıyı hak etmiştir.
    6- Necip'in iki sarısı da doğrudur, lakin ikinci sarı öncesi ilk faulü yapan Caner'dir.
    7- Fenerbahçe'nin 3. golünde Sow aktif alan içinde, dolayısıyla gol ofsayttır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir çok Fenerbahçe'li Meireles'e kızıyor ama Ersun Yanal maç sonunda sahip çıkmış yaptığı açıklamalarıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Alves'in Oğuzhan'a isteyerek bastığını düşünmüyorum. Pozisyon gereği oldu. Zaten pekde üzerinde durulmadı. Ona kırmızı verilecekse Oğuzhan'da M.Topal'ın aşil tendonuna bastığı pozisyonda da kırmızı görmesi gerekirdi.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Ramon oynamaması Kuyt'un özellikle hava toplarındaki etkinliğiydi. Nitekim girdikten sonra Kuyt golü attı kafayla. Atiba solda olsaydı o golü yemezdik. 10 kişilik F.Bahçe'yi tebrik etmek lazım gerçekten oyunu domine ettiler.
    Pozisyonlara gelecek olursak ;
    1- Mustafa Pektemek'in penaltısı doğrudur.
    2- Motta'nın penaltısı pozisyonu yanlış olmakla birlikte sabit duran kola çarpmadır, penaltı değildir.
    3- Sow'un sayılmayan golü ofsayttır, Hutchinson'un kendi kalesine golünde Tolga'ya faul doğrudur. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin nizami olduğu halde sayılmayan golü yoktur.
    4- Sivok'a kafa atan Emenike, oyun 3-2 iken atılmalı, Fenerbahçe 9 kişi kalmalıdır.
    5- Alves'in Oğuzhan'a yaptığı hareket direkt kırmızı olmakla birlikte faul dahi verilmemiştir. Aynı Alves, Ersan'a da kafa topunda dirsek atmıştır. En az 1,5 kırmızıyı hak etmiştir.
    6- Necip'in iki sarısı da doğrudur, lakin ikinci sarı öncesi ilk faulü yapan Caner'dir.
    7- Fenerbahçe'nin 3. golünde Sow aktif alan içinde, dolayısıyla gol ofsayttır.
    Vaov bu kadar net ve duzgun anlatilabilir. Harfiyen katiliyorum. Alves'in sari kartlari da var bir suru de hic girmeyelim simdi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ersanın 2. sarıyı da atlamayın alvese yaptığı hareket topla alakasız 80 lerde atılabilirdi

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    ersanın 2. sarıyı da atlamayın alvese yaptığı hareket topla alakasız 80 lerde atılabilirdi
    İsimleri ters yazmışsın her halde. Alves'in resmen Ersan'a dirsek attığı pozisyondan bahsediyorsun galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İsimleri ters yazmışsın her halde. Alves'in resmen Ersan'a dirsek attığı pozisyondan bahsediyorsun galiba.
    sizin sol kanatta bizim sağ kanatta sizin yarı alanda ersanı geçmeye çalıştığı pozisyonda ersanın çelme takmasını diyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

10 kişi kalmak sorun değil de haftaya Cristian oynayacak ya.

neredesin sarı saçlım mavi gözlüm ?!?!?!

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    sizin sol kanatta bizim sağ kanatta sizin yarı alanda ersanı geçmeye çalıştığı pozisyonda ersanın çelme takmasını diyorum
    Sarı kart doğruydu bana göre. Kesin olan 3 kart vardı.(Beraberliği yine de hakeme bağlamıyorum çünkü bunlar kadar net olmasa da Fener'in de hakkının yendiğini düşünüyorum.)

Kesin olan 3 kart:

şöyle de bişey var ne kadar doğrudur bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Meireles'in topa gelişi bile kırmızı kart. Bu tarz hareketleri çok olan bir oyuncu, Zamanlama ve konsantrasyon eksikliğinden -bir de zinde olmadığı zaman- kaynaklanıyor. Kalabalık orta alan mücadelelerinde bu eksiklikleri varsa saatli bomba gibi. Dün Meireles ve Alves'in hatalı oyunları ve hazır olmamaları maçı o noktalara getirdi, hiç yoktan 2 puan buhar oldu, sağlık olsun.

Daha önce nerede yazdım bilmiyorum ama ben hayatımda Cristian kadar şanslı Brezilyalı görmedim, ne zaman kızağa çekilse sihirli bir el dokunuyor ve ona mecburiyet yaratıyor. Ben olsam Topal-Holmen-Alper veya Topal-Alper-Salih oynatırım ama Cristian yine oynayacak ve bizim sinirlerimizi hoplatacaktır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

çok fena maç oldu yalnız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem tek kelimeyle mükemmeldi, kusursuzdu. Maç da çok zevkli ve güzeldi. Teşekkür ediyorum iki takıma da, özlemişiz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Hakem tek kelimeyle mükemmeldi, kusursuzdu. Maç da çok zevkli ve güzeldi. Teşekkür ediyorum iki takıma da, özlemişiz.
    Fenerbahçe-Beşiktaş | STSL 13. Hafta . Konusu içerisinde bulunuyorsunuz yanlış konuya yazdın herhalde
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem hatalarını falan geçtim de, benim merak ettiğim tek konu var dünkü maçla ilgili;

Kuyt golü atmış, 3-3 olmuş maç. Aha dedim Webo girer kenara bi' baktım Selçuk Şahin. Neydi bu? Çözümleyebilen var mı?
    Alper çıkıyor da niye Selçuk giriyor? Salih niye girmiyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hem savunmada hem de hücumda duran toplarda etkili olması adına düşünülmüş olabilir Selçuk.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Hakem hatalarını falan geçtim de, benim merak ettiğim tek konu var dünkü maçla ilgili;

Kuyt golü atmış, 3-3 olmuş maç. Aha dedim Webo girer kenara bi' baktım Selçuk Şahin. Neydi bu? Çözümleyebilen var mı?
    Alper çıkıyor da niye Selçuk giriyor? Salih niye girmiyor?
    Adam bilardo tadında futbol oynuyor, ben seviyorum Selçuğu seyretmeyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hem savunmada hem de hücumda duran toplarda etkili olması adına düşünülmüş olabilir Selçuk.
    Düşünülebilir,evet.

Fakat; Orta sahada zaten Alper dikine gidebilen tek oyuncu. Topal kenara pas yapıyor. Alper de çıkınca maç orda 3-3 bitti benim için.

Webo ile aynı anda girdi. Selçuk'ta kenara pas yapmaya çalışan! bir oyuncu. Kenardan ortalarla geleceğiz belki dedim ama Salih'i alıp hem kenara garanti pas hem ileri garanti pas yapacakken neden Selçuk çözemedim.

Son zamanlarda yaptığı en önemli hatalı değişiklik Ersun hocanın bana göre.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yoo bence Selcuk degisikligi yerindeydi. Arkada cok acik vermeye baslamistik

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Selçuk oyuna girerken maçı beraber izlediğimiz Fenerbahçeli arkadaş baya sövdü etti.

O an direk dediğim 3-3 e gelmiş maçı siz hak etseniz bile Ersun Yanal'da kaybetmemek adına bir değişiklik yaptı bence dedim.Şahsi fikrim bu yöndeydi yani.Sonuçta maç nerelerden nereye gelmişti.O efsane futbola mağlubiyeti yakıştırmak istemedi büyük ihtimal Fenerbahçe teknik kadrosu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yakalayınnn

Dün gerçekten çok güzel bir maç oldu. Meireles dışında iki takım oyuncularını da takdir etmek gerek.
    İlk yarıda çok iyiydik. Topa hakim olduk, iyi pas alışverişi yaptık ve neticede kadıköy deplasmanında oynanabilecek en etkili oyunlardan birini sergiledik. Savunma arkasına atılan toplarda yaşadığımız sıkıntı devam etti. Sanırım bu yüzden Ersun Yanal forvette Webo ile değil, Emenike ile çıkmış.
    İkinci yarı ise bizim için tam bir fiyasko. Fenerbahçeli oyuncuların müthiş isteğine ve fizik gücüne karşı direnç gösteremedik. Burada Fernandes'in sorumluluk alması, takımı hücuma çıkarması gerekirdi ama yapamadı. Ne zaman önemli bir maçta Fernandes'den bir şeyler beklesek hep hayal kırıklığı. Hayır sözleşme uzatmasan bedava gidecek, uzatsan istikrarlı bir oyunu yok.
    Son olarak Cüneyt Çakır'a bir şeyler söylemek istiyordum ama söylemesem daha iyi olacak herhalde. Böyle bir maç ancak bu kadar kötü yönetilirdi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Selçuk yerinde bir hamleydi. Alper yorulmuştu çıkması gerekiyordu. O dakikalarda Beşiktaş kalemize gelir olmuştu. Salih'i alıp organize atak vs ile uğraşamazdık o dakikalarda. Olursa duran top, kontra gibi bir gol olacaktı. Hem savunma ve hem de hücum anlamında duran toplarda etkili olması için Salih yerine Selçuk daha mantıklıydı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post

neredesin sarı saçlım mavi gözlüm ?!?!?!
    bu futbolcunun ismini öğrenebilirmiyim

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    bu futbolcunun ismini öğrenebilirmiyim
    Samuel Holmen.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Samuel Holmen.
    paf takımdan sandım teşekkür ederim.

Maçı İzlemedim Ama Sanırım İzlememekle Çok Şey Kaçırmışım

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şemsi ve Görkem; Almeida yorumlarınızı unutmadım
    Maçın geniş özetini izledim,konuda dün akşamdan beri okumadığım mesajları okurken gördüm mesajını,maçla ilgili yorumuma Almeida üzerinden başlamayı düşünüyordum zaten özeti seyrettikten sonra.

Almeida gerçekten çok şaşırttı beni.İlk golde Olcay'ın o alana hareketlenebilme olasılığını anında düşünmesi ve güzel pası harikaydı.Olcay da çok güzel bitirmiş sağolsun.İkinci golde de bugüne kadar Beşiktaş formasıyla Almeida'dan görmediğimiz bir tarzda gol gördük.Aslında öyle ahım şahım bir vuruş değil ama bunu bugüne kadar hiç beceremedi.Hep o pozisyonlarda aşırtma yerine kalecinin üstüne vururdu,golü görünce gerçekten şaşırdım.Üçüncü gol ise,klasik Almeida stayla. (Allah ne verdiyse vur!) Ah bir de ikinci yarıda sağdaki bomboş Gökhan ile topu buluşturabilseydi,belki de maçı alacaktık.

Dün ilk yarı bittiğinde de yazdığım yorumda söylemiştim maçı seyredemediğimi,heyecanlı ve eğlenceli bu derbiyi kaçırdığım için üzgünüm.Keşke 3-2 öne geçmişken bu maçı kazanbilseydik.Çok önemli bir avantaj olurdu.Neyse en azından kaybetmedik ve fark daha da açılmadı ama her ne kadar galibiyeti kaçırdıklarını düşündükleri için memnun olmasalar da bu sonuç Fenerbahçe'ye daha çok yaradı bence.Özellikle bu akşamki maçın sonucunu da göz önünde bulundurursak.

Maçı seyretmediğim için çok sağlıklı bir yorum olmayabilir ama daha önceki izlediğim maçlardaki izlenime dayanarak bunu söyleyeceğim.Fernandes ve Oğuzhan birlikte oynadığında savunma anlamında çok yumuşak kalıyoruz,Oğuzhan olmayınca çok bocalamıştık.Bence bir de Fernandes olmadan denesek iyi olacak.Serdar'ı da ortasahada bir denemekte fayda var.Tigana döneminde orada baya iyiydi.Bekte harbiden çok aksıyor.

Son olarak maçtan önce buraya yazmadım ama içimden umarım hakem maçın önüne geçmez diye geçiyordum ama malesef bu isteğim gerçekleşmedi.Hakemle ilgili pek yorum yapmayı pek sevmiyorum.Bu yüzden ekstra bir şey yazmayacağım ki yeterince yorum yapılmış zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hakem falan işin maskesi. Kendi kusurunu örtmek isteyen hakeme sallar sürekli. Alışkanlık oldu. Hakemlerimiz de yıllardır kötü zaten. Sallamak için fazlasıyla malzeme veriyorlar. Eğer kulüpler, medya, federasyon ve hakemler "napıyoruz la biz?" deyip, kendilerine çeki düzen vermezlerse daha da kötüye gidecek hakemlerimiz. Bunlar kendine çeki düzen verse, taraftarlar girer düzene. Her maçın önüne geçmeyi başarıyorlar. Fenerbahçe'yi ya da Beşiktaş'ı kayırdıkları yok. Her 2 takımın lehine de aleyhine de kararlar vardı. Büyük takımların maçlarında çok fazla kayırma olmuyor ama "büyükler" diye tabir edilen takımların ligin diğer takımlarıyla yaptıkları maçlarda bu "büyük takımlar" hep kayrılıyor maalesef. Renk farketmeksizin böyle bu durum. Ezilen, katledilen hep "büyük takımlar"a göre küçük olan takımlar oluyor. Bu mesele bu maçın konusu değil aslında. Ben hakemleri ciddiye almam uzun zamandır. Ne yaparlarsa yapsınlar almıyorum. Benim için önemli olan benim takımımı temsil edenler. Kulübün başında Aziz Yıldırım gibi bir karakter varken hiçbir hakeme laf edemem. Takımımda Emre, Meireles, Alves gibi çirkef adamlar forma giyerken hakemlere laf söyleyemem. Zaten hakemler de bu oyunculara bir şey söyleyemiyor/kart gösteremiyor. Hal böyleyken hakem konuşmam. Benim için önemli olan takımımı temsil edenler demiştim. Meireles sorumsuzca takım arkadaşlarını satmasa, 11'e 11 devam etseydi takım hakem bütün kararlarını bizim aleyhimize verse de kazanılırdı maç. Yeter ki sahada olanlar yapmaları gerekeni layığıyla yerine getirsin, yeter ki sırılsıklam olsun o forma. En çok merak ettiğim ise Meireles maç sonunda tüm takım arkadaşlarının ama özellikle Gökhan Gönül, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal, Dirk Kuyt'un yüzüne bakabildi mi? Bakabildiyse eğer o adamların yüzlerindeki tükenmişlik, bitkinlik ifadesi üzerine utandı mı? Utanmadığına eminim. Maç sonu zaten eğlenceye akmışlardır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende sevmiyorum cirkef futbolcu. Sahsen takimimda hic istemem. Ramon umarim alinmaz bu yuzden. Ayrica olcayin sahada yaptigi artislikleri de cok gereksiz ve sinir bozucu buldum. Gol atti diye havalara girdi resmen macta. Zaten sevmiyorum adami, birde bunlari yapmasi iyice antipatiklestiriyor.
    FM Gazetesi

Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon

Mesaj Yetkileri