Eboue'yi devre arası yollamak lazım, verimliliği düştü, hiç sallamıyor gibi oynuyor. Ortada iki adam var, şut çekiyor. Takım geride uzun taçları merasimle atıyor falan.
Eboue'yi devre arası yollamak lazım, verimliliği düştü, hiç sallamıyor gibi oynuyor. Ortada iki adam var, şut çekiyor. Takım geride uzun taçları merasimle atıyor falan.
1-1 suan golü atan alır macı.
Eray gole izin vermiyor.Enteresan![]()
eray nasıl olduysa tuttu
Gözlerimi yaşarttı eray
Bu kurtarışla jübile yapabilir aslında.
Burak Yılmaz yine kötü bir kafa vuruşu yaparak takımı golden etti.
Burak'ın kafaasıııı
Eray Sanırım Sahada Ender Rastlanan Bir Şutu İmkansız Bir Şekilde Kurtardı![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kral hakan sukur olsa ters koseye vurmustu o kafayi ah burak ah..
eray iscan oynuyor yine.erayı cok savundum ama buyuk takıma yakısmayan bır kalecı fıkrım degıstı. avrupada her takımın 3.kalecisi dahi tanınmıs ve iyi kaleci bizim ülkemizde 3.kaleci kavramında sıkıntı var. hatta 2.kaleci anlamında. oyundan örnek veriyim genclerbirligi takımının kalecisi yok. avrupada bır de su var cogu takımın sag sol beklerı yok bızdede nadırende olsa buda var.
leeeds macındaki şükür o da ozamanlar ligde kötüydü
bu da kacmaz drogba
Chedjou Galatsaraya Fransada yılın defansı olarak geldi. Guiza Fenerbahçeye La Liga gol kralı...
Drogba'ya kalite dedik nazar değdirdik herhalde, iki net pozisyon yakaladı kontrol etmeden vurduğu için hiç oldu. Kötü oyuna rağmen alabilirdik maçı, yazık oldu.
Skor umrumda bile değil acilen bir neşter vurulmalı şu takıma..
bol gollu olmasi beklenen mac 2 golde kaldi, ilginc bir skor. 1:1 puan kaybettigimiz haftada cok isabetli oldu.
Drogba'nın ve Burak'ın pozisyonları gol olsa kötü oyunla bile maçı alabilirdik.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bizim için en güzel skorla bitmiş maç.
Takımdaki esas sorun Didier Drogba'dır. Bu fikrime katılmayan varsa ayrıntılı yazacağım.
Ben Kasımpaşa galibiyeti bekliyordum , ilk sayfalarda da yazmıştım , Galatasaray 1 puan almış.
Bizim için güzel oldu , dünkü beraberliğimizin de acısı biraz daha azaldı bu maçla.
@Redrum esas sorunlardan biri diyerek ben de katılıyorum.
Ya bırakın Allah aşkına önce takımdaki asıl sorunlara bi bakın(her maç gol yeme,defans uzar gider) sonra Drogba'ya gelirsiniz.Drogba üzerine düşeni yapıyor asistini golünü atıyor ama takım mutlaka her maç gol yiyor adam ne yapsın Allah aşkına.
35 yaşındaki adamdan sezon basindan beri her hafta hatta 3 gunde bir performans almaya calisirsan alamazsin bu kadar basit. Adam elinden geleni yapıyor. Aldigi para ve on planda olmasi falan diger oyuncularin da canını sıkıyor o da çok net belli oluyor
Drogba attığı goller ile egosunun verdiği zararı telafi ediyor en fazla. Ben de zararının yararından daha fazla olduğunu düşünüyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Burak o kafa golünü bile atamazken ben Drogba sorununa kul köle olurum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Felipe Melo benim gözümde bitmiştir. Defolsun gitsin takımdan. Bundan sonra tribünde ne onun adına tezahurat yaparım ne de attığı gole sevinirim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Taş gibi takım işlediği dönemde hoca istemediği halde gidip Sneijder'i alıyorsun. Hadi düştün bir yıldız alma peşine tamam iyi takıma tabii ki almak istersin böylece taraftarları daha alevlendirir ve teşvik edersin ama bari ihtiyacın olan bir bölgeye yıldız al.
Drogba geldi tamam gayet iyi ama git bir tane stoper al. Tecrübeli bir tane stoper alınsaydı şuan o mükemmel takım devam edebilirdi.
Sneijder geldi orta sahanın performansı bir anda düştü. Selçuk'un o ekstra skor katkısı gitti artık arada sırada oynamasını beklediğimiz bir oyuncuya dönüştü. Melo'nun skor katkısı gitti tamamen agresif ve yırtıcı bir oyuncuya dönüştü.
Melo bu haliyle de takıma yetiyor ama ilk geldiği sezon verdiği katkı gitti adamın.
Drogba iyi hoş ama egosu nirvanalara ulaşmış bir oyuncu. Geldiği günden bu yana bitmedi gitti şu duran top isteği ATAMIYORSUN arkadaş ne bu istek. Penaltı atamaz ama her topa koşar gider.
Frikik olur, atamaz ama her topu illa ki kullanacak. Çok iyi adam, harika da katkı veriyor ama aslında el altında Galatasaray'a çok fazla zarar da veriyor.
Gol atmanın yanında kendisini takımın neyi olarak görüyor bilmiyorum ama takıma abilik böyle yapılmaz. Sanarsın 11'i o kuruyor, oyunculara direktifleri o veriyor.
Ben uzun zamandır Drogba'nın attığı gollerin sadece egosunu telafi ettiğini düşünüyorum. Takıma verdiği zarar çok çok fazla.
Fikrime katılan katılıyor hatta sanane arkadaş diyen de olabilir ama bu dışarıdan benim gördüğümdür.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!