Şemsi ve Görkem; Almeida yorumlarınızı unutmadım
Maçın geniş özetini izledim,konuda dün akşamdan beri okumadığım mesajları okurken gördüm mesajını,maçla ilgili yorumuma Almeida üzerinden başlamayı düşünüyordum zaten özeti seyrettikten sonra.

Almeida gerçekten çok şaşırttı beni.İlk golde Olcay'ın o alana hareketlenebilme olasılığını anında düşünmesi ve güzel pası harikaydı.Olcay da çok güzel bitirmiş sağolsun.İkinci golde de bugüne kadar Beşiktaş formasıyla Almeida'dan görmediğimiz bir tarzda gol gördük.Aslında öyle ahım şahım bir vuruş değil ama bunu bugüne kadar hiç beceremedi.Hep o pozisyonlarda aşırtma yerine kalecinin üstüne vururdu,golü görünce gerçekten şaşırdım.Üçüncü gol ise,klasik Almeida stayla. (Allah ne verdiyse vur!) Ah bir de ikinci yarıda sağdaki bomboş Gökhan ile topu buluşturabilseydi,belki de maçı alacaktık.

Dün ilk yarı bittiğinde de yazdığım yorumda söylemiştim maçı seyredemediğimi,heyecanlı ve eğlenceli bu derbiyi kaçırdığım için üzgünüm.Keşke 3-2 öne geçmişken bu maçı kazanbilseydik.Çok önemli bir avantaj olurdu.Neyse en azından kaybetmedik ve fark daha da açılmadı ama her ne kadar galibiyeti kaçırdıklarını düşündükleri için memnun olmasalar da bu sonuç Fenerbahçe'ye daha çok yaradı bence.Özellikle bu akşamki maçın sonucunu da göz önünde bulundurursak.

Maçı seyretmediğim için çok sağlıklı bir yorum olmayabilir ama daha önceki izlediğim maçlardaki izlenime dayanarak bunu söyleyeceğim.Fernandes ve Oğuzhan birlikte oynadığında savunma anlamında çok yumuşak kalıyoruz,Oğuzhan olmayınca çok bocalamıştık.Bence bir de Fernandes olmadan denesek iyi olacak.Serdar'ı da ortasahada bir denemekte fayda var.Tigana döneminde orada baya iyiydi.Bekte harbiden çok aksıyor.

Son olarak maçtan önce buraya yazmadım ama içimden umarım hakem maçın önüne geçmez diye geçiyordum ama malesef bu isteğim gerçekleşmedi.Hakemle ilgili pek yorum yapmayı pek sevmiyorum.Bu yüzden ekstra bir şey yazmayacağım ki yeterince yorum yapılmış zaten.