Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

18 52.94%
  • Berabere biter

7 20.59%
  • Galatasaray kazanır

9 26.47%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 149 arası toplam 149 sonuç

Konu: Kasımpaşa-Galatasaray | STSL 13. Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Riera,Eboue ,Selçuk , attırdıgı gol dışında Drogba ,Bruma tek kelimeyle berbat oynadılar.Kasımpaşa tecrübesizliğin kurbanı oldu. 1. devre çok iyi oynarken maçı koparabilecekken 2. devre az daha maçı bize veriyorlardı. Oyunculardaki istikrarsızlığın sebebi ne bilmiyorum ama Kophenag'a sahayı dar eden takımda bunlarda kuruluydu,Fenerbahçe maçında dökülen de... Enteresan
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Felipe Melo benim gözümde bitmiştir. Defolsun gitsin takımdan. Bundan sonra tribünde ne onun adına tezahurat yaparım ne de attığı gole sevinirim.
    Hayırdır ne oldu?Ben radyodan dinledim o yüzden pek bir şey farkedemedim.

Abi chedjou yu unutmussun bunlar en azindan kotu de olsa oynadilar chedjou hep kaciyor oynadi mi oynamadi mi belli değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Hayırdır ne oldu?Ben radyodan dinledim o yüzden pek bir şey farkedemedim.
    Melo kasımpaşalı bir futbolcuyla tartışıyordu. Sabri geldi ayırdı meloyu. Melo sabrinin kolundan çekti ittirdi. Sahanın ortasında laf dalaşına girdiler. Artist artist gülücükler attı Sabri'ye. Sabri Bu takımın kaptanı. Sen ne kadar sinirli olursan ol takımının kaptanına artistlik yapamazsın. Yaparsan bu taraftar da sana gereken tavrı yapar.

He eğer hafta içinde çıkıp özür dilerse, yaptığım hataydı kabul ediyorum derse işin rengi değişir. Bekleyelim görelim diyecek mi bir şey.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ya bırakın Allah aşkına önce takımdaki asıl sorunlara bi bakın(her maç gol yeme,defans uzar gider) sonra Drogba'ya gelirsiniz.Drogba üzerine düşeni yapıyor asistini golünü atıyor ama takım mutlaka her maç gol yiyor adam ne yapsın Allah aşkına.
    Quote Originally Posted by himone View Post
    Aslında ayrıntılı yazarsan güzel olur, bizim de bazı konularda fikrimiz olur. Ben de Drogba'nın takıma olumsuz etkisi olduğunu düşünüyorum ama Drogba'ya gelene kadar bir sürü sorun var. GS'ın golünü de Drogba hariç kimse attıramazdı.
    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    35 yaşındaki adamdan sezon basindan beri her hafta hatta 3 gunde bir performans almaya calisirsan alamazsin bu kadar basit. Adam elinden geleni yapıyor. Aldigi para ve on planda olmasi falan diger oyuncularin da canını sıkıyor o da çok net belli oluyor
    Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Burak o kafa golünü bile atamazken ben Drogba sorununa kul köle olurum
    Drogba'nın ilk geldiği zamanı hatırlayın. Fizik olarak hazır olmadığını kendisinin dahi itiraf ettiği o dönemlerde Drogba'nın oyununu hatırlayın. Şova yönelik pas verme çalışmalarını bir kenara bırakın, ne fiziksel olarak rakiplerine üstünlük kurabiliyor, ne de böyle bir çabası var. Adam sıfır istek. Canı istediği zaman oynuyor. Attırdığı gole eyvallah ama ben yeteneksiz demedim zaten. Ama Lincoln sendromu yaşıyor kendisi. Ayrıca kontrat muhabbetinden dolayı Fernandes gibi bir iplemezliği var. "Halı saha maçına gelirim ama para vermem ona göre" diyen mahalle abisi tripleri var. Bu kısım Drogba'nın kabahati.
    2. Kısım ise, sebebini anlayamadığım bir şekilde Drogba geldiğinden beri oyunumuz şişirmeye doğru döndü, artık tam anlamıyla şişir Drogba'ya oyunu oynuyoruz. Hatırlayın Galatasaray'ı o top yaparak direkt paslarla giden, Hamit, Melo ve Selçuk'un efektif oyununu, paslarını. Tamamen oyun sistemiyle alakalı. Şu anda ise öyle bir şey yok.
    Son olarak, Sneijder bu takımda öyle veya böyle yer bulur, oynar. Ama Drogba çift forvetin oyuncusu değil bu olası partnerleriyle ve kanatlarla birlikte. Nerede Elmander - Necati nerede Drogba - Burak / Umut. Tek santraforlu sistemde ise Drogba otomatikmen ilk 11de oynadığı için Burak veya Umut'u veya her ikisini sag ve sol kanatta heba ediyoruz, yazık oluyor.
    Son olarak sormak istiyorum, şu anda Drogba'nın yaptığı işi(gol ve asist bazında) Burak veya Umut yapamaz diyen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yazık, gerçekten yazık. Üstündeki 3 rakibin 2si puan kaybetmiş, bir diğeri de karşında. Azıcık çabalasan yenebileceğin bir maç, kadro kaliten rakibin en az 5 katı. Ama sahada ne yaptığını bilmeyen bir Galatasaray. Maça zorunluluktan çıkmış gibi oynayan bir oyuncu grubu.

Burası Galatasaray. Oynamak istemeyen herkesin yeri bir şekilde doldurulur. Oynamak istemeyen gitsin konuşsun, uygun şartlarla yollar ayrılsın, bu dediğim en iyisinden en kötüsüne herkes için geçerli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenker ve Raşit bende Drogba hakkında aynı sizin gibi düşünüyorum ancak Burak kalenin içinden gol kaçırmaya devam ettikçe ne Sneijder'i ne de Drogba'yı sorun olarak görmeyeceğim 1 değil 2 değil yeter artık valla. Ne diye böyle bilmiyorum ama böyle oyuna küsmeler, kalenin içinden kaçırmalar falan olacaksa işimiz var. Drogba - Umut gün itibariyle ideal forvet hattımızdır, Burak biraz da suçu kendinde arasın.
    Screw you guys, I'm goin' home

Melo kasımpaşalı bir futbolcuyla tartışıyordu. Sabri geldi ayırdı meloyu. Melo sabrinin kolundan çekti ittirdi. Sahanın ortasında laf dalaşına girdiler. Artist artist gülücükler attı Sabri'ye. Sabri Bu takımın kaptanı. Sen ne kadar sinirli olursan ol takımının kaptanına artistlik yapamazsın. Yaparsan bu taraftar da sana gereken tavrı yapar.

He eğer hafta içinde çıkıp özür dilerse, yaptığım hataydı kabul ediyorum derse işin rengi değişir. Bekleyelim görelim diyecek mi bir şey.
    Takimin en pasif adamini kaptan yaparsan hersey olur. Melonun mücadelesinin hirsinin yarisi bile yok takimda. Melo artislik yapsa bile hirsindan yapiyor bence melo bu takimi sahiplenen en değerli oyuncularindan biri yani kolay kolay vazgecmemek lazim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Biz ideal 11'imizi kurmadıkca daha çok puanlar kaybederiz.Her maça farklı farklı 11'le çıkarsan böyle puan kaybetmeye mahkumsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Takimin en pasif adamini kaptan yaparsan hersey olur. Melonun mücadelesinin hirsinin yarisi bile yok takimda. Melo artislik yapsa bile hirsindan yapiyor bence melo bu takimi sahiplenen en değerli oyuncularindan biri yani kolay kolay vazgecmemek lazim
    Kaptan Eray bile olabilirdi. İsim farketmez. O pazubandı kimdeyse söz hakkı onundur. Kaldı ki pazubandına gerek bile yok. Orda takım arkadaşın seni sakinleştirmeye çalışıyor sen ona kızıyorsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Anladım dediğin gibi ayıp etmiş.Maçın stresiyle olabilecek şeyler özellikle herkes bu kadar isteksizken.Bakalım terleri soğuduğunda durum nasıl gelişicek.

Ama iste unutmadan eklemek isterim bu mac gosterdi ki selcuk inan ın problemi sadece sneijder degil ayni zamanda drogba. Yoksa selcuk boyle oynamaz ha kotu oynar pas hatasi yapar ama mucadeleden temastan kacmaz. Maalesef kaciyir bunlardan drogba veya sneijder oldugu zaman. Onceki sene sanirim zenite witsel ve hulk geldiginde zenit in kaptani zyranov bir sure sonra isyan etmis buna kerzhakov da katilmisti ikisi de kadro disi kalmisti ama ardından bir sure sonra affedildiler nasi olduysa bi orta yol bulundu
    Bizim duruma cok benziyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk defansta kaç tane top kesti son anda, haberin var mı? Tamam Selçuk eski Selçuk degil ama Drogba gibi ruhsuz değil.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Cenker ve Raşit bende Drogba hakkında aynı sizin gibi düşünüyorum ancak Burak kalenin içinden gol kaçırmaya devam ettikçe ne Sneijder'i ne de Drogba'yı sorun olarak görmeyeceğim 1 değil 2 değil yeter artık valla. Ne diye böyle bilmiyorum ama böyle oyuna küsmeler, kalenin içinden kaçırmalar falan olacaksa işimiz var. Drogba - Umut gün itibariyle ideal forvet hattımızdır, Burak biraz da suçu kendinde arasın.
    Valla bugün Drogba'nın kaçırdıkları daha netti Burak'ın kaçırdıklarına göre. En azından ayaklarına gelmişti top. Özellikle ayağının dışıyla vurduğu bi top var ki aman aman.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Drogba'nın kaçırdığı daha netmiş valla nasıl kaçırdı şok oldum özette görünce.Bu arada özette yoktu Sabri ile Melo'nun tartışmasının videosu var mı ?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Melo'nun Sabri'ye karşı olan tavrı çok alaycı sanki küçümser gibi. Kim olursan ol o takımın kaptanı kimse hiçbir şekilde öyle davranamazsın. Sabri'nin de işi zor gerçekten üzerinde büyük bir baskı var bununla nasıl başa çıkıyor bilmiyorum ama bu dalga konusu olması çok zor gerçekten. Belki umursamıyordur ama insan sonuçta orta açamayınca tribünlerden tezahürat yapılması falan zor yani

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ligtv'de buldum izledim ve harbi Melo'nun bildiğin böyle Zengin havalı çocuklar gibi fakir oğlana laf atıyormuş gibi bir hali var.Ne bu yahu karşındaki senin takım kaptanın.Kim bilir neler dedi Sabri anlamadı tabi.Mancini tabi bir şey demeyecek bakalım Melo özür dileyecek mi Sabri'yi de üzmüş bu durum yüz ifadesinden anlaşılacağı üzere.Bu adam yıllardır bu takımda oynuyor biraz saygı lütfen.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Twitter tt yapmalı melo'ya haddinin bildirimesi gerek. bizimkilere kalsa bir şey yapmazlar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sevmesiniz bile saygı göstermediğiniz bir ortamda başarı mümkün olamaz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oyuna girdiği bir avrupa maçında kader değiştirmişti yanlış hatırlamıyorsam ek olarak geçen sene Kadıköy de 3 lü çektirmişti vs vs o zaman Sabri Reyiz şimdi Drogba yüzünden bu kadar eleştirilmeye değer mi ?

Herşeyden önce Galatasaray takım kaptanı kim ? Birgün burdan gidecek olan kim ?
    Last edited by Kaka Leite : 02.Aralık.2013 at 02:40 Reason: Silinen mesajdan alıntı editlendi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cenker mesajı silmişsin ama silinen mesajın olduğu kısmı silseydin keşke

Facx'dan alıntıladığım Silinen mesaj haricinde tamamıyle maçtaki gerginlikle alakalıydı yorumum.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Cenker mesajı silmişsin ama silinen mesajın olduğu kısmı silseydin keşke

Facx'dan alıntıladığım Silinen mesaj haricinde tamamıyle maçtaki gerginlikle alakalıydı yorumum.
    Çok pardon bir yanda maç yapıyorum da o sebeple inceleyemedim.

Düzenlendi mesaj.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Drogba bitmiş. Tek diyebileceğim budur.

Takım olamamaktan hiç bahsetmiyorum bile.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Takim iyide drogbaya takmissiniz 35-36 yasinda adam 25 yasindaki bir adam degil onun gibi kosmasini beklemeyin he egolumu evet egolu sonucda zamaninda dunyanin en iyi forvetlerinden biriydi birakinda o kadar egosu olsun drogbaya gelene kadar sneijdere saydirin selcuga saydirin saydirinda saydirin yani drogbama dokunmayin abi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Takim iyide drogbaya takmissiniz 35-36 yasinda adam 25 yasindaki bir adam degil onun gibi kosmasini beklemeyin he egolumu evet egolu sonucda zamaninda dunyanin en iyi forvetlerinden biriydi birakinda o kadar egosu olsun drogbaya gelene kadar sneijdere saydirin selcuga saydirin saydirinda saydirin yani drogbama dokunmayin abi
    Arif yakında Engin ile Drogba' yı sana vericeğiz. Onlarla yaşa

Bugünkü maçta Drogba son vuruşları düzgün yapsa, bazı pozisyonlar fanteziye kaçmasa 3 puan almak işten bile değildi
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Melo'nun yaptigi buyuk saygisizlik, cikip ozur dilesin diyecegimde bukadar taraftar tepki gosterdikten sonra bir anlami kalmiyacak.

Sabri orda her kaptanin yapacagini yapiyor ne fazla ne az, saygi gostermesi lazim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabri ile Melo açıklama yapacakmış 14:00'te.

Bu arada Eboue'ye yapılan %100 penaltı.Özeti yeni izledim,tartışmasız penaltı o pozisyon.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kasımpaşa'ın 2 net gol pozisyonu var, Galatasaray'ın ise 3... Bir de verilmeyen penaltı Bu şekilde bakınca bizim galip gelme şansımız daha yüksek gibi görünse de Melo,Selçuk,Burak,Drogba,Semih ya da Eboue gibi ülke futbolunda söz sahibi isimlerden kurulu bir kadronun bu kadar ruhsuz oynamaya hakkı yok ve galibiyeti falan da hak etmedik. Mancini'nin suçu yok ve yapığı değişiklikler olmasa 1 puan da gelmezdi. Mancini kendine inananlardan kurulu bir kadroya kavuştuğunda Fatih Terim'den çok daha başarılı ve çok daha profesyonelce davranan bir takım yapacak.bunu da yazın bir kenara... Ben artık LPG ile çalışan bir futbol takımı izlemekten yoruldum....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

macın hakkı beraberlıktı arkadaşlar

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri