Öncelikle dikkate alacağım yazılarını. Gerekli düzeltmeler yapılacaktır. Bu sene kadrodaki oyuncuların büyük bir kısmını geçen sene takip etme şansım olmadı ne yazık ki. Tamamen kadro yapılanmasına gidildi. En azından ilk devre oyuncular izlenip daha sağlıklı değerler girilir.

Gökhan konusunda katılmıyorum. 130-140 PA o seviyedeki bir kaleci için ciddi bir rakam. Henüz erken. Daha ciddi rakipler karşısında kendini göstermesi gerekiyor.

Orhan Evci ilk oynamaya başladığında ortasaha mevkiinde oynuyordu. Ordan kalmadır. Selim Teber dediğin gibi zorunluluktan oynuyor. Belli bir değer girilebilir. Notlarımda mevcut zaten. Ama çok başarılı olduğu söylenemez. Bu gözönüne alınır. Harun Aydın'ı var diye hatırlıyorum. Tekrar kontrol edeceğim. Sözleşmeleri TFF sitesine göre sonraki yamada düzeltirim. Serkan'ın sözleşmesini yenilediğimi hatırlıyorum. Gözümden kaçmış büyük ihtimalle. İlk sözleşme yenileyen kendisiydi.

Bu arada kombine sayısı 20.000 değil 14.000 civarında. Bulunduğun yer kısmında Ankara yazıyor. Kombinelerin yarısından çoğunun nasıl satıldığını sende bilirsin. Başkan şöförler odası başkanı da olduğundan dolayı ankaradaki tüm dolmuş hatlarına, taksi hatlarına üçer beşer kombine aldırdı destek olmaları için. Ve her seferinde de twitter'da paylaştı. Çok resim var bu konuyla ilgili. Bir kişinin 10 kombine almışlığı bile var. Cemal Aydın'ın elinde 50-60 kombineyle resimleri var. O yüzden gerçek taraftardan çok bir destek çalışmasıydı. Başarılıda oldu.

Teşekkür ederim yorumun için. Ankaragücünü takip eden birini görmek güzel oldu. Datayla ilgili olumlu, olumsuz bütün eleştrilerini bekliyorum.