Skrill Premier - 32. Maç - Aldershot ( E )
Rakibimiz düşme hattından kurtulmaya çalışan Adlershot'tı. Kaleyi bulmakta zorlandığımız maçta King'in 50. dakikadaki mükemmel golü ile maçtan 1-0 galip ayrıldık.
Kendimizi çetin bir mücadelenin içinde bulmuştuk son periyoda girilirken ligde. Umarım sonunu iyi getiririz.
[YOUTUBE="JhuJqBN_QsI"]32. Maç - Aldershot ( E )[/YOUTUBE]
Skrill Premier - 33. Maç - Altrincham ( D )
Ortasıralarda kendine yer edinmiş rakibimiz karşısında çok zorlanacağımı düşünmemiştim maçtan önce. Ancak sahada mücadele vermeden maç kazanılmadığını hatırlattılar bana. Kalemizin abluka altına alındığı maçtan 0-2 yenik ayrıldık. Bu dönemde bu tarz maçlar çok kritik oluyor. Puan kayıplarının artık telafisi yok.
[YOUTUBE="3D_6f88Pv_0"]33. Maç - Altrincham ( D )[/YOUTUBE]
Skrill Premier - 34. Maç - Cambridge United ( E )
2 sezon önce ligi şampiyon bitirmiş, geçen sezon kötü bir performans gösterip geri düşmüş bu sezonda da şu an liderlik pozisyonunda bulunan rakibimizi yenersek ortalığı feci karıştıracaktık. Rakibimiz ile olan puan farkını 2'ye indirecek ve inanılmaz heyecanlı bir yarış içine girecektik. Ancak rakibimizinde gücünün farkındaydık. zor bir maç olacağını düşünüyordum.
Ancak beklentilerimin çok dışında gerçekleşti maç. Cambridge takımı sahada neye uğradığını şaşırdı. 16. dakikada zorunu oyuncu değişikliğine gittiler. Ardından 18. dakikada Guèdioura'nın golü ile 1-0 öne geçtik. Maç sert geçiyordu. Arka arkaya kartlar çıkarmaya başladı hakem. Birde üstüne kartın rengi sarıdan kırmızıya dönünce rakibimiz 40. dakikadan sonra maçı 10 kişi idare etmek zorunda kaldı. İlk yarı bu şekilde kapanırken gollerimiz ikinci yarıda da devam etti.
2. yarıda daha güzel bir performans ortaya koyan oyuncularım, önce Guèdioura ile sonrada Hannigan ile farkı daha da açarak sahadan 3-0 gibi net bir skor ile ayrılmamızı sağladılar.
[YOUTUBE="n4FQEoeIyb8"]34. Maç - Cambridge United ( E )[/YOUTUBE]