1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Monitor yerine 82 ekran televizyon kullaniyorum ve adamlarin sakatlari ekranima sigmiyor;

Serie A'da beklenmedik sekilde 4. siradayim cunku karsima tam kadro cikabilen bir tane takim bile yok; ne Laziolar Milanlar harcadim on kusur sakatlari var diye.

Ama kabak tadi verdi...
    Parma'da 192 Futbolcu var kadroda 31 tane oyuncu harcamışlar çok mu

evet rakiplerin kadroları can sıkıyor gerçekten ben daha 1 sezonu tamamlayamadım o kadar isteksizlik var yani

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Update maç motoru ile yarım sezon bitirdim.
    Düzeltmeler çok net farkediliyor fakat halen bazı noktalarda sıkıntı var.

-Oyuncuların rakibe müdahale etmeden metrelerce refakat etmesi nispeten azalmış.
    Sadece bazen Ali Turan ın Holosko yu 30 metre takip edip ceza sahasına girince düşürmesi gibi denyoluklar olabiliyor.

-Kanat oyuncularının 3 kişiyi maymun edip kale ağzına kadar girme ve her seferinde topu kalecinin suratına vurma durumu nispeten düzeltilmiş.İçeri giren adam genelde orta açmaya çalışıyor.Fakat bekler aynı şekilde gelirse genelde ceza sahası dışındaki MC ya da DM nize yerden pas veriyor.

-Defansı ileri çıkarırsanız en zayıf köy takımlar dahil,orta saha oyuncuları Xavi,Pirlo kesiliyor ve inanılmaz şekilde arkaya mükemmel ara pasıyla adam kaçırıyorlar.Rakip zayıfsa karşı karşıya kalan adamları %80 golü kaçırıyor.

-Kanaatimce kanat adamlarının sıfıra inmesinin pek faydası yok.Çizgiden yapılan ortalar genelde rakip defans tarafından karşılanıyor.Daha geriden (deep cross) ve şişirme yapılan(Float) ortalar özellikle iyi bir kafacınız varsa daha çok yüzde ile gol oluyor.

-Orta saha oyuncuları halen fazla şut deniyor.Şut sayısı nispeten azaltılmış fakat en düşük tempoda full topa sahip oyunu oynanırken dahi AMC ler direktifleri ipine takmıyor ve şutu çekiyor.Üstüne üstlük uzaktan gol olma sayısı da update ile iyice düşmüş .

-Frikiklerde kalecinin çeldiği ya da direkten dönen toplar neredeyse %99 altı pas içine düşüyor ve pozisyon oluyor.Forvetiniz hızlı ise tamamlıyor, olmazsa rakip defans uzaklaştırıyor.Bu olay çok yüksek sayıda oluyor.

-Takımınızda da rakiplerde de sakatlık belası neredeyse hiç bitmiyor.Çok fazla sayıda sakatlık yaşanıyor.

-Zayıf takımlara karşı rahat galibiyet almak daha zor.
    Bazen oyunu domine edip 180 tane pozisyona girip hiç atamıyorsunuz ve ya 0-0 bitiyor ya da rakip araya bir gol sıkıştırıp 1-0 kazanıyor.
    Bazen de zayıf rakibiniz size top yüzü göstermeden 180 tane pozisyona giriyor ve sizi eziyor.
    Tamam gerçek hayatta da bu tip durumlar olabilir fakat oyunda bu durum çok sık yaşanıyor.

-Ceza sahasında markajcısından kurtulan forvet(kaleci ile karşı karşıya kalan değil bir şekilde yüzünü dönebilen) sadece şuta gidiyor.Yanındaki daha boş adama atmıyor.Hepsinde bir Batuhan Karadeniz havası var

-Bu durumu yeni farkettim ve kimse bahsetmemiş.Sizde de böyle mi bilmiyorum.

Oyunda ceza sahası önünde hiç ikiye bir (duvar pası,ver kaç,one two etc) olmuyor?

Özellikle oyunu karşı sahaya yığdığınız maçlarda forvetler bunu hiç yapmıyor.Halbuki gole gitmek için çok önemli bir yol.
    Ver kaç olayını sadece bekler ve kanat adamları yapıyor.
    Bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum

-Maç motoru önceki haliyle skandal olduğu için bu yazdığım noktalara rağmen oyunu oynanabilir kılmış ama en büyük ve en uyuz olduğum sorun halen devam ediyor :

Halen her maçta 1265624400 top direkten dönüyor!

Şuna bir el atın artık ;çocuğumu kesicem!
    Last edited by Flammable : 03.Aralık.2013 at 15:47 Reason: İmla

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozzymanborn View Post
    Parma'da 192 Futbolcu var kadroda 31 tane oyuncu harcamışlar çok mu
    Hahah bakis acisi sahane

Mesaj Yetkileri