Quote Originally Posted by Birolazar View Post
Yeni kariyer açtım Fenerbahçe ile Şuanlık Kuyt ps görevinde.
Yerine alacağım adam yeteri olmasada bu. Sence dediğin özellikleri taşımıyor mu ?

14.1.3'te çok daha başarılıydı ps. Kullandıgım taktikte 4-1(dm)sup,4(mr-mc-mc-ml)
st
Taşıyor fakat ilk kontrol - vücüt z. -güç ve pas'ı biraz daha iyi birini bulabilirsen daha rahat edrsin.

Ekstradan, dediğim gibi kardeşim pivot forvetine (mesela bu adam uygun evet haklısın) top atıldığında indiremese bile toplar kısa düşüyor (ki bu arkadaş genelde indiremeyebilir.). O kısa düşen toplara, orta saha oyuncuların, agresif ve hızlı bir pres yaparak müdahale etmezlersede bütün toplar rakipte kalır. Yani 3. bölgede forvetinin yanlız kalma problemi var. Bunu Daum'un 03-04 te yaptığı gibi bir defansif forvet kullanıp 4-4-2 oynayarak ya da dediğim gibi mc-mc oynayan oyunuclarının dönen topları kazanmasını sağlayarak çözebilirsin.

*eskisi kadar rahat edememe sebebinde, güncellemeyle gelen "savunma derinliğinin artırılması" durumunun (14.1.3'te savunma arkası baya tarla gibiydi, at koşturulurdu yani ) sadece senin değil, yapay zekanında yararlanabildiği bir özellik olmasından kaynaklanıyor olabilir.

tabiki bu benim fikrim yanlış anlama, yardımcı olmak için öneri getiriyorum sadece.