Ligler başlamıştı ancak biranda ortadan kaybolmam yerel basından sonra ulusal basında da gündem olmuştu.

Acaba daha sezon başında bu sorumluluğu kaldıramayacağını mı düşünüyordu ?
Tecrübesiz menajerin sonu çabuk mu gelmişti ?
Krizdeki Crewe klübünü daha zor günler mi bekliyordu ?
Diaz nerede ?
........
gibi başlıkları artık çokça görüyordum gerek gazete gerek televizyonda. Oysa sezona büyük umutlarla başlamıştık kasamıza ciddi bir para koyup gençlere yönelmiştik. Ama sonra hayal kırıklıkları ardı ardına gelmişti. Önce mali fairplay darbe vurmuştu şimdilerde ise sezon öncesi günlerimi harcadığım taktiklerimin sahada tutmayışını ve takımın eridiğini görüyordum. Çareyi klüpten uzaklaşmakta bulmuştum. Uzaklaşıp biraz kafamı dinleyecektim. Başkalarının ne dediği önemli değildi sezon öncesi yada sonrası farketmezdi. Kafamı toplamam lazım diyordum ancak bunun içinde pek birşey yapmıyordum. Artık yaptığımın saçma olduğu kanısına varıyordum zira bu yaptığım kafa toplamak değil kaçmaktı. Her tökezlediğimde kaçamazdım. Aksine her düştüğümde daha yukarı kalkmam lazımdı. Başarısız mı oldum yeniden denemeliydim yine mi başarısız oldum yeniden yeniden yeniden... Kağıt kalem masamın üzerindeydi ve beni bekliyorlardı. Yeniden çalışmalara başlamış ve önemli notlar almıştım. Aldığım notlar doğrultusunda da taktiklerimde iyileştirmeler ve yer yer köklü değişiklikler yapmıştım.