Mancini'nin zerre suçu yok şu anda.Bu gece maçı izleyince iyice emin oldum bu konuda. Yahu arkadaş yedeklerin tümü kulübede beklerken CR7 olmuş bizim! Bruma,Ambrabat,Engin Baytar ,Aydın Yılmaz.... Topu alan çalıma dalıyor.Yardımlarşa sıfır.... Boş alana kaçayım da top gelsin sıfır.... Pres sıfır... Gerçekten as kadroya en yakın oyuncular olan Emre Çolak ve biraz da Bruma çok fark ediyor sahada. Hakan Balta zaten ununu elemiş,eleğini asmış.Versinler yolunu gitsin. Ceyhun'a falan kızıyorduk da valla kadroya giremeyenler resmen tükenmiş. Yiğiti görünce tanıyamadımKim ulan bu derken aklıma geldi... Dany orjinal mevkisine ne zaman dönebilecek bilemiyorum.Acımaya başladım adama. Yakında forvet görürsek şaşırmamak lazım.Koskoca Galatasaray'ın öylesine rezil bir kadro planlaması olmuş ki Takımın yedek stoperi sahada resmen joker olarak kullanılıyor.Sol bekte yarım oyuncumuz bile yok. Kanatlar ne top sürmeyi biliyor,ne savunma arkasına koşu yapmayı...Orta kesmeyi geçtim zaten.... Orta alandaki oyuncular 3 metree pas atmaktan aciz. Bu takımın sonu son değil.... Böyle yedek kadrosunda 3 kulvar yürümez. Juventus maçını bilmem ama eğer orada turu geçersek Türkiye kupasında elenelim daha iyi.