Serdar Aziz mi ? Umarım öyle bir hataya düşmeyiz.
Serdar Aziz mi ? Umarım öyle bir hataya düşmeyiz.
Semih'de sanırım bel fıtığı varmış, ameliyat olursa sezonu kapatacak olmaz ise de futbol hayatı tehlikeye girebilecekmiş.
Semih'in yerine Serdar'ı düşünüyor olabilirler.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Serdar Aziz fazlasıyla yetersiz ve kötü bir savunma oyuncusu. Zaten hallaç pamuğu gibi olan savunmamız çok daha kötüler eğer alınırsa. Koy Gökhan Zan'ı, Hakan Balta'yı oynasın.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sezer Özmen Serdar Aziz'den iyidir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öme toprak niye düşünülmüyor anlamıyorum. Zaten serdarı 3 ten aşağı alamazsın satmazlar yani 3 e onu alacağına 5-6 ya ömeri almak daha mantıklı
Ömer çok zor gelir buralara.Adam Lever'in en önemli oyuncularından anca Serdar gelir Sezer Özmen'de olur farketmez ama zaten önceliğimiz sol bek olmalı stoper bir şekilde hallolur Gökhan Zan-Semih'e bile razıyım ben farketmez orası önce bir sol bek şart.
el shaarawy dedikoduları arttı. gelir mi ki bu yaşta?
Serdar Aziz'in son 3 fm serisinde profili hep aynı bu adam gram ileri gitmedi.
el shaarawy nin gelceğini hiç sanmam bu yaşta. Bugün milan satılık desin bir çok kulüp kapısına yatar milanın. Hele sneijder takası falan yalan gibi geldi bana.
eğer semih haberleri gerçekten dogruysa, ben size söyleyeyim, sezonu kesinlikle kapatır.
Öyle bir ameliyattan sonra yeniden kendine gelip forma girmesi 1 yıldan bile fazla süre alıyor bazen.
Savunmada çok berbat durumdayız bakalım ne olacak. Basıp parayı ara transferde mutlaka türk veya yabancı sağlam oyuncular almamız şart. Bir arkadaş demiş stoper kapatılır sorun değil falan sol bek alınsın diye. Asıl bence tam tersi, sol bek bir türlü kapatılır yıllardır bir türlü idare ettik. Biz Riera sol bekteyken ceyrek oynadık. Ujfalusi-Semih ikilisi varken sol bek Balta idi, fırtınalar estirdik. Ama Ujfalusi bitti, stoperden Semih de giderse işimiz çok acayip zorlaşır. Zaten adam gibi bir ikili tutturamadık bir de sürekli oynayan oyuncumuz da eksilirse büyük yanarız.
el shaarawy sene başı 30 m € a city almak istiyodu gitmek istemedi yalanında ötesi o haber
El Shaarawy'nin gelme olasılığı < LeBron'un gelme olasılığı
Screw you guys, I'm goin' home
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...a-yakin-markaj
Hadi hayırlısı.![]()
Ganso'nun sakatlık problemi yok muydu ?
Bize gelmeye en yakın isim Serdar Aziz gibi.Serdar'ın 11 için düşünülmeyeceğini varsayarak kadro derinliği açısından yararlı olur diye düşünüyorum.Birde K.Paşa maçında dikkatimi çekti Barış Başdaş baya sağlam gözüktü bana.23 yaşında gencecik adam.
Valla Ömer Toprak gelmez bize zaten o yüzden Serdar Aziz'e bile razıyım ben.Bir sol bek bir stoper'e takviye iyi olur devre arasında.Ganso falan hiç uğraşmamak lazım madem Ganso'yu alıyorsun 1 adam yolla o zaman.Sneijder gidiyor mu yoksa Ganso'yu istiyoruz onu da anlamadım ben bizim önceliğimiz sol bek olmalı.
Serdar Aziz inanılmaz düşüşte, gereksiz bir transfer olur.
Yedek olsun yeterli son maçında kırmızı kartta gördü gereksiz bir şekilde gitmeyi kafasına koymuş gibi.Ama asıl öncelik sol bek olmalı Carlinhos'u Terim çok istemişti ama Aysal almamış sanırım bi görseydik onu be Terim çok diretti bence Aysal'a sol bek için ancak alınmadı.
bir defans chedjou yerine, ( Ömer Toprak, Serdar Aziz) Bir Sağ bek Eboue yerine, Bir sol bek ve orta saha ile kanatlara takviye şart...
Bu Chedjou'da artiz artiz konuşuyor tüm sorumluluğu üstleniyorum falan üstleneceksen üstlen artık yahu ilk devre bitti neyin üstlenmesi artık.Dany ve Amrabat bir an önce giderler umarım boşuna yabancı sayımızı fazla tutuyorlar.Riera'da gitmeli ama Avrupa'da falan iş görebilecek bir oyuncu sezon sonu da gidebilir.
Yiğit Gökoğlan vakası olur, bize yedek stoper lazım değil ki. Bize direk oynayacak lider özellikli tecrübeli bir stoper lazım. Semih'ten Bülent Korkmaz yaratmak istiyorsak veya ona yakını, yanına da Popescu gibi adam lazım. Ujfalusi varken gördük bunun işlediğini zaten. Chedjou olmadı, herkes Dany gitsin Serdar gelsin diyor da ne değişecek ki? Bence Chedjou gitsin yerine başka biri gelsin. Dany 4. tercih olur bu sezon için, sonuçta aldığı para 1 milyon euro civarı ve yedekliği çok sorun edecek bir yapısı yok. Serdar veya başka Türk stoper alınacaksa da sezon sonu alınır.
Sol bek şart zaten Sabri sol bek oynuyor yani o duruma geldik. Bunun dışında da ben transfer olacağına sanmıyorum, devre arası çok adam alamazlar. Benim beklentim, Chedjou, Riera, Amrabat'ın gitmesi, bir stoper bir de sol bek gelmesi. Bunun dışında iş yapabilecek Türk oyuncu alabilirlerse iyi olur ama dediğim gibi zor görüyorum bu ihtimali.
Serdar Aziz gereksiz olur bence. Yetersiz bir isim çünkü.
Ayrıca Chedjou devre arasında satılmaz. İnanılmaz bir elde patlama olur. En azından sezon sonu aldıgımızdan 2-3 M €'luk bir zararla satabiliriz. Fakat yanlış olan şu ki Semih ve Chedjou'da aynı tip oyuncular. İkisi birlikte oynadığı zaman çok sırıtıyorlar bu nedenle. Ujifalusi - Chedjou ikilisi olsa mesela çok iyi olurdu. Aynı Semih - Uji ikilisi gibi. Yanlış bir transfer oldu. Yoksa adamın da sucu yok yani bu durumda. Tabii ki daha tecrübeli ve kaliteli bir isim alınmalıydı bence o ayrı konu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yedek stoper gökhan zan varya zaten. kesnlikle gökhan şu anda TR de yedek oturabilecek en iyi türk stoperlerdendir.serdar azize falan gerek yok. alınabiliyorsa ömer alınsın. yabancılardan riera,dany,amrabat yerlilerden aydın,engin,yekta,yiğit falan ne iş yapar bu takımda yahu ?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Valla ben Chedjou'da hırs göremiyorum, istek göremiyorum geldiğinden beri. Sorumluluk da almıyor, özellikle Semih ile birlikte oynadıklarında yaptıkları iki şey var, yan pas ve geri pas. Bence şu anda yedek denilen Gökhan Zan takımın bir numaralı stoperi performans açısından. Sağ bek Eboue'nin de stabil bir performansı yok, canı nasıl isterse öyle oynuyor. Sol bek zaten yok. Muslera da sakatlanınca üst üste gelen kötü sonuçlar çok normal. Bence ne orta saha ne de hücuma devre arası takviyeye gerek yok, bizim önce savunma sorununu çözmemiz lazım. Özellikle Mancini gibi bir teknik adamı getirdiysek bu şart. Fatih Terim'e göre en iyi savunma hücumdu, 65-70 risk alma zamanıydı, motivasyonu ön planda tutuyordu. Mancini daha çok düzen adamı, kadro planlamamız ayrı sıkıntı, teknik direktör planlamamız ayrı sıkıntı.
Şu stoper işi için Ujfa gibi birisi lazım. Bana göre bu seviyede bir Türk oyuncu Ömer'den başka yok ki onu da Leverkusen kesinlikle bırakmaz.
Takım olarak harika bir sezon geçiriyorlar ve takımın önemli bir yerinde duruyor Ömer şuanda.
Ganso transferine de akıl sır erdiremiyorum, 3 AMC oynayacak sanıyorum ki yoksa Sneijder'i kanat oynat aynı verimi alacaksın Ganso ile.
Jermain Lens'i neden hiç bir Türk takımı istemiyor acaba?
Çok beğeniyorum, fiziksel olarak mükemmel bir kanat oyuncusu. Beşiktaş bir ara ilgileniyordu sonra vazgeçti ya da alamadı sanıyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Jermain Lens bence de harika bir oyuncu ama baya maliyetli olur ayrıca Türkiye'de oynayacağını sanmam. Ayrıca Gökhan Zan taş gibi stoper bence Zan - Semih güzel ikili olur. Yeter ki sol bek alalım.
Eğer transferi Mancini'nin direktifleri üzerine yaparlarsa ki beklentimiz o yönde,
Stoper ve sol bek gelir. Terry ve Kolarov olabilir.
Bende Gökhan Zan ve Semih'in oynamasından yanayım. Sol bekte yabancı olur böylelikle kontejyandan tasarruf etmiş oluruz.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
ManU Sneijder karşılığında Nani ve Valencia'ı vermeye hazır.
Kaynak : Express UK