Porsche GT ne zamandan beri çelik? O aracın yapımında plastik hibrit materyaller kullanıldı diye biliyorum ben. Şasesi ve motor kafesinin CFP(carbon fiber reinforced plastic) olması lazım.
3.30 pm ne zamandan beri gece ayrıca arkadaşlar. Akşam üstü 3.30 gibi oluyor kaza. İtfaiye de akşam geliyor işte. Çok bir saat farkı yok. Ayrıca ceset torbası falan olması gerektiğini söyleyenler olmuş, hani belki çok duygusuzca gelecek bunu söylemek fakat araba yandı hani içindekilerle birlikte ?

Ayrıca 200 civarı bir hızla gidiyorlar. Araç direği altına aldıktan sonra ağaca giriyor ve tam önden giriyor. O hızla bir ağaca girerseniz ya -kemer takılı değilse- camdan uçarsınız ya da kemeriniz takılı ise o arada sıkışırsınız ister istemez. 80le yapılan kazaya benzemez sonucta 150 ile 160 ile yapılan kaza. Kafaya alınan en ufak bir darbe bile ölüme yol açabilirken, ölmediğini düşünmek fazlasıyla hayalcilik bence. Gönül ister ki ölmemiş olsun hatta kimse ölmesin fakat oluyor işte..

Ayrıca hiç kimsenin reklam için falan bu kadar sömürücü olabilecegine inanmıyorum günümüz dünyasında. İleride belki..