Haydi bugün bi süpriz yarın da Fenerbahçe elensin şu kupada Anadolunun önde gelen kulüpleri bile finalin yarı finalin üzünü göremesin inşAllah.
Haydi bugün bi süpriz yarın da Fenerbahçe elensin şu kupada Anadolunun önde gelen kulüpleri bile finalin yarı finalin üzünü göremesin inşAllah.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
100 dakikadır forvetsiz oynuyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yazıklar olsun valla ya okuldan şimdi geldim gördüğüm sonuca bak.. rezalet..
penaltılara kalırsak eleniriz.
Penaltılara kaldı,kesin elendik geçmiş olsun.
Severim penaltıları![]()
Totem mi yapıyorsunuz diyeceğim ama saçma olacak.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Totem değil öyle düşünüyorum.
Sabri allah aşkına düş şu takımın yakasından artık.
Dany sen de
Ayrıca Ufuk adamsın, takımı sana mecbur eden herkesi de allah bildiği gibi yapsın.
Helal Ufuk,helal Antep.
Tüh be , Olmadı bu keşke elenseydi Galatasaray.
Ahh Cimboomum ahhh neler diyesim varda... neyse... Gaziantepli oyuncuları tebrik ederim keşke yenselerdi hakkettiler..
Maç içerisinde hatalı kararlar verdi fakat penaltılarda devleşti kalesinde Ufuk, şaka maka turu getirdi bize.
Ayrıca Amrabat ve Bruma gibi atak oyuncusu dururken Sabri ve Dany'nin penaltı kullanması nedir? Sabri'nin pozisyonunada baya güldük evde.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ufuk'u kazandık bu maçta.Ligde de oynar umarım.
Sabri'yi topun basında görünce gülmekten kendimi alamadım hele kaçırınca...![]()
Allahım Sana Geliyorum Biz Neden Ufuk'u Bildirmedik ŞL Listesine
Taffarel tecrübesini iyi aktarmış Ufuk'a.Muslera ile Ufuk iyi şeyler öğrenmişler ama Eray çöp.Yarın Fenerbahçe ezer geçer bizim gibi olmayacaktır.Sabri'nin vuruşundan sonra Mancini İmparator gibi tipleme yaptı ya koptum orada Mancini'de çözdü Sabri'yi geçmiş olsun reyiz'e.![]()
Mancini'nin zerre suçu yok şu anda.Bu gece maçı izleyince iyice emin oldum bu konuda. Yahu arkadaş yedeklerin tümü kulübede beklerken CR7 olmuş bizim! Bruma,Ambrabat,Engin Baytar ,Aydın Yılmaz.... Topu alan çalıma dalıyor.Yardımlarşa sıfır.... Boş alana kaçayım da top gelsin sıfır.... Pres sıfır... Gerçekten as kadroya en yakın oyuncular olan Emre Çolak ve biraz da Bruma çok fark ediyor sahada. Hakan Balta zaten ununu elemiş,eleğini asmış.Versinler yolunu gitsin. Ceyhun'a falan kızıyorduk da valla kadroya giremeyenler resmen tükenmiş. Yiğiti görünce tanıyamadımKim ulan bu derken aklıma geldi... Dany orjinal mevkisine ne zaman dönebilecek bilemiyorum.Acımaya başladım adama. Yakında forvet görürsek şaşırmamak lazım.Koskoca Galatasaray'ın öylesine rezil bir kadro planlaması olmuş ki Takımın yedek stoperi sahada resmen joker olarak kullanılıyor.Sol bekte yarım oyuncumuz bile yok. Kanatlar ne top sürmeyi biliyor,ne savunma arkasına koşu yapmayı...Orta kesmeyi geçtim zaten.... Orta alandaki oyuncular 3 metree pas atmaktan aciz. Bu takımın sonu son değil.... Böyle yedek kadrosunda 3 kulvar yürümez. Juventus maçını bilmem ama eğer orada turu geçersek Türkiye kupasında elenelim daha iyi.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Nannar hocam haklı bu takım neye dayanarak sezon başında az transfer yaptı anlamıyorum.Şampiyon olduğumuz ilk sezondan sonra bile çok güzel takviyeler yaptık aynısını bu sezon da da yapmalıydık yazık oldu.Zaten yerli oyuncu almamamız tamamen komediydi bu yerlilerle olmaz arkadaş kupa'da zaten bizi elerler gibi ŞL'de gruptan çıkarsak elenelim bence de.
Penaltıların teker teker hepsinin tekrar kullanılması lazım. Her penaltıda kaleciler aşırı derecede öne çıktı.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
En düşüğü primi vs ile milyon euro kazanan, bulduğu şansı göstereceği iyi performansla değerlendirmesini beklediğimizi futbolcular 2-0 öne geçtikleri maçta -ki attığımız golden önce kalemizi melekler korudu ve attığımız 2. gol ofsayt-, maçı 2-2'ye getiriyorlar, artislik peşinde koşarak turu zora sokuyorlar ve bunlar yetmiyor gibi penaltılarla rakibi eledikten sonra deli gibi seviniyorlar. Onları o şekilde gördüğümde ben TV başında utandım, Galatasaray forması bu kadar ucuz değil. Yazık.
Nasıl sevindiler ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Videosu var mı bilmiyorum ama benim gördüğüm şu fotoğraftaki gibilerdi;
https://pbs.twimg.com/media/Bal95g4CMAEIKoV.jpg
Ayrıca yanlışım yoksa Sabri penaltıyı kaçırdıktan sonra sırıtıyordu. Bu tarz şeylere ayar oluyorum ben hele hele taraftar sahadan memnun değil ve sürekli ıslıklıyorken. Fatih Terim'den sonra bazı futbolcularda lakayıtlık hat safhada. Bize arma için oynayacak adam lazım, başkan veya teknik direktör için değil.
Dany ortalari disinda sag bekte iyi gibiydi ya sizce ?
Milli takımda zaman zaman sağ bek oynuyormuş zaten, sola nazaran daha alışık olduğu bir mevki. Eboue olmadığında Sabri yerine Dany oynayabilir gibi duruyor.
Ya Arif iyi olsa ne olur Galatasaray gibi büyük bir takımda nasıl adam gibi bek olmaz anlamak güç.Acil defansa takviyeler yapmalıyız.Yabancılardan en az 2-3 tanesini yollamak lazım.Belki bu turu Ufuk sayesinde geçtik ancak diğer turda affetmezler böyle gidersek.
Galatasaray'ın durumu harbiden sıkıntılı. Gaziantep BB karşısında da 2-0'ı koruyamıyorsa bu takım hangi maç koruyacak?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fenerbahçe de turu geçerse , Fenerbahçe - Galatasaray eşleşmesi olma ihtimali var mı ?
Eğer varsa olsun da iki takımdan biri elensin şu kupayı Büyüklerden veya Anadolu'dan iyi seviyede olan takımla kazanmak için uğraşmasın.Bi süpriz gelsin alt liglerden süprizler olsun.
Torba üsülü yapılıyor eşleşme olmaz.Gruplara kalınacağı için büyük takımlar birbirleriyle eşleşemiyor.