oyunda bug felanmi var acabakarsi takimin menajerine sallayinca oyuncular atesleniyor besiktasi deplasmanda 5-1 trabzonsporu deplasmanda 6-1 yendim kendi evimde galatasaraya 2-1 yenildim olacak is degil
![]()
oyunda bug felanmi var acabakarsi takimin menajerine sallayinca oyuncular atesleniyor besiktasi deplasmanda 5-1 trabzonsporu deplasmanda 6-1 yendim kendi evimde galatasaraya 2-1 yenildim olacak is degil
![]()
O biraz takımının ruhuyla ilgili bir durum bence.Takımının kazanmaya aç hırslı bir yapısı varsa yorumlardan acayip gaza geliyorlar.Aynısı rakip içinde geçerli.Tabi bunun tek tehlikesi birkaç aksilik yaşayan tarafın demoralize olması.Bunun sonucunda farklar ortaya çıkıyor.Bugdan ziyade aslında güzel bir yansıma
Galatasaray'ı yönetirken özellikle Bilic'i deli ediyorum.Çok eğlenceli.Eğer hala takımın başındaysa sürekli onunla uğraşın.Kendisi çok kolay sinirleniyor.Toplantıları falan terkettiği oluyor.
Ben Drogba'yı oynatmaya devam ediyorum mesela.Sürekli onu kışkırtmaya çalışıyorlar zayıf halka olarak göstererek.Her zaman geri tepiyor.En az 2 gol atıyor o maç![]()
Last edited by LifeYourself : 05.Aralık.2013 at 14:45