1 ile 30 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

oyunda bug felanmi var acaba karsi takimin menajerine sallayinca oyuncular atesleniyor besiktasi deplasmanda 5-1 trabzonsporu deplasmanda 6-1 yendim kendi evimde galatasaraya 2-1 yenildim olacak is degil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    oyunda bug felanmi var acaba karsi takimin menajerine sallayinca oyuncular atesleniyor besiktasi deplasmanda 5-1 trabzonsporu deplasmanda 6-1 yendim kendi evimde galatasaraya 2-1 yenildim olacak is degil
    O biraz takımının ruhuyla ilgili bir durum bence.Takımının kazanmaya aç hırslı bir yapısı varsa yorumlardan acayip gaza geliyorlar.Aynısı rakip içinde geçerli.Tabi bunun tek tehlikesi birkaç aksilik yaşayan tarafın demoralize olması.Bunun sonucunda farklar ortaya çıkıyor.Bugdan ziyade aslında güzel bir yansıma

Galatasaray'ı yönetirken özellikle Bilic'i deli ediyorum.Çok eğlenceli.Eğer hala takımın başındaysa sürekli onunla uğraşın.Kendisi çok kolay sinirleniyor.Toplantıları falan terkettiği oluyor.

Ben Drogba'yı oynatmaya devam ediyorum mesela.Sürekli onu kışkırtmaya çalışıyorlar zayıf halka olarak göstererek.Her zaman geri tepiyor.En az 2 gol atıyor o maç
    Last edited by LifeYourself : 05.Aralık.2013 at 14:45

Mesaj Yetkileri