Quote Originally Posted by cureshot View Post
Şunu da söyleyeyim yeni kariyer açıyorsan.

Kondisyonu seç ortalama düzeyde, maç antrenmanında da sadece taktikleri seç ve maç antrenmanı yoğunluğunu en sola kadar çek, hemen alışsınlar taktiklere.

Ligin ilk maçına 3-5 gün kalana kadar bu şekilde çalış, sonra kondisyonu da maç antrenmanını da takım uyumuna getir, maç antrenmanı yoğunluğunu da kademeli olarak düşür, 20-30 arasında sabitle.

Ve direktifler de zaten taktik demek, onları seçmemezlik etme, hazırlık maçlarında ne işe yaradıklarını gör en azından, işe yaramayanları değiştir.
Başlangıç için kısa pas, ağır tempo, rakibi rahatsız et ve geriden orta aç direktiflerini vereceğim. Zamanla diğerlerini de ekleyeceğim.

Takımı da Tottenham aldım. Çok farklı dizilişlere müsait bir takım. 3 tane diziliş kaydedip rakibin taktiğine göre biriyle başlayacağım.