Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
Sayfa 8 / 31 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sahaya çıkan kadroya birşeyler diyen var ama söyler misiniz kim oynayacaktı? Ligde oynayanlar ve bugün oynayanların hepsini toplayınca zaten tüm kadro çıkıyor ortaya. Sonradan oyuna as oyuncular girdi denmiş ama başka oyuncu mu var, yedeklerin hepsi birden sahada zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bu arada sağlık problemleri olan bir oyuncuyu oynatmak da ilginç başka şeyler olsa baya yazık olacaktı...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ya abi yapmayın Allah aşkına Türkiye Kupası her yıl önemlidir ve önemli olacaktır. Elendikten sonra "Zaten önemsizdi, lige konsantre oluruz" demek çok saçma geliyor bana. O zaman Ligi de boşverin sadece Şampiyonlar Ligi'ne konsantre olun. Ordan gelen gelir ve ün daha fazla Hem maçlar da 2 haftada bir. Futbolcuları dinlenmiş olur 2 hafta boyunca
    Türkiye Kupası baya önemli o yüzden her maç stadlar bombos ve her takım rotasyon yapıyor.Aldıgımız zamanda diyordum simdide diyorum Türkiye Kupası ancak biz alana kadar önemliydi geyigi vardı artık o da bitti.Hee kücük takımlar icin önemlidir tabi finans olsun avrupaya gidebilmek icin filan ama büyük takımlar icin önemliydi her zamanda önemli olacak demek sacma bence.Verdigin örnekte alakasız birşey olmus.Türkiye Kupasının önemi elenen takım taraftarlarının tepkilerinden de anlasılır sahsen ben maçı izlerken güldüm sadece.
    Last edited by attirson : 05.Aralık.2013 at 00:26 Reason: İmla

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bizim yarın kupadan eleneceğimizi düşünenler var; ama maç kadromuz as kadroya yakın beyler, fazla ümitlenmeyin.

Fethiyespor'a da helal olsun gerçekten. Hem skordan ve mücadeleden hem de seramonideki 'YÜCE ATATÜRK' tişörtlerinden ötürü. Ofsayt gerekçesiyle sayılmayan 2 gollerini ve laubaliliklerinden atamadıkları golleri de ekleyince bir anda tarihî bir skor çıkabilirdi ortaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ersun Yanal'ın çıkardığı kadro tercihini geçtim takımı sahaya dizmesi bile "Çocuklar bugün bir maç varmış kimler oynamadı parmak kaldırsın, sen, sen, sen çık oyna" demesiyle eş değer. Tamam oynamayan oyuncuları oynatabilirsin ama bu kadar absürt bir kadro seçimi ve laubaliliğin açıklaması olamaz. Her ne olursa olsun, Kupa, Kupadır. Fenerbahçe başarının ve kupaların takımıdır. Başta teknik direktör olmak üzere bugün sahada oynayan ve rakibini küçümseyerek 14 maçta 6 puan almış, 2 lige şimdiden adım atan bir takıma kendi sahasında elenen futbolculara uyarı veya ceza verilmeli. Bunların yaptığı taraftara ihanetten başka bir şey değil, cezasız kalmamalı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün akşam maçı izlemedim , nasıl oynadık falan pek bir fikrim yok ama çoğu Fenerbahçeli'nin üzüldüğünü sanmıyorum , bizim için cidden pek önemsiz bir kupaydı , yedeklerin de duyduğuma göre neden yedek olduğunu anlamış olduk.

Ersun Hoca zaten rotasyonda şans veriyor gereken isimlere , Fethiyespor'a başarılar , üzülmedim , sevindim diyebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu akşam da Buca sürpriz yapabilir...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Türkiye Kupası'nda Fethiyespor'a elenen Fenerbahçe, bu sezon turnuvada yer almayarak yaklaşık 5.5 milyon TL kâr etti.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Türkiye Kupası'nda Fethiyespor'a elenen Fenerbahçe, bu sezon turnuvada yer almayarak yaklaşık 5.5 milyon TL kâr etti.
    Bizim Adnan Polat'ın Kaka'yı almayarak 30 milyon euro kar ettik açıklaması gibi bir şey olmuş bu da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın geçen seneki açıklamaları var , kupa bizim için önemliydi çünkü uzun süredir alamıyorduk bundan sonra önemli değil diye , her sene 2 milyon euro zarar ediyoruz diyor maç başı verilen paralarla , kupadan gelen gelir karşılamıyormuş bu paraları.

Bundan sonra A2 takımla bile çıkarız umrumuzda değil diyordu , keza Fenerbahçe en kötü sezonunda bile ilk 2'de oluyor her sene , onun için Türkiye kupasından gelecek UEFA katılımı da işimize yaramıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Bizim Adnan Polat'ın Kaka'yı almayarak 30 milyon euro kar ettik açıklaması gibi bir şey olmuş bu da.
    Guzel tespit
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yenildik işte, neyin bahanesi ki bunlar?

2 sezondur biz alıyorduk kupayı bu sezonda Galatasaray alsın. Olabilecek bir şey bunlar geçen sezonda Galatasaray sürpriz bir şekilde elenmişti.

Galatasaray'ın alabileceğini düşünmüyorum gerçi.

Kupa kupadır, saçma falan diye bir şey yok. Ligi alamadığın zaman kupaya saldırıp alınca da santrada sevinmeyi biliyoruz.

Bizim hedefimiz lig diyerek bu yenilgiyi örtmek saçma olur.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006

Zaten anlamadığım nokta her kulüp maddi olarak şikayetçiler ise bu sistem değişsin, kanallar kazanacak diye bu sistem olmaz. Zaten kupalarda grup aşaması saçma geliyor. Çünkü Fethiye burada yaptığı sürprizi eğer gruplara kalırsa gerçekleştiremiyecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Zaten anlamadığım nokta her kulüp maddi olarak şikayetçiler ise bu sistem değişsin, kanallar kazanacak diye bu sistem olmaz. Zaten kupalarda grup aşaması saçma geliyor. Çünkü Fethiye burada yaptığı sürprizi eğer gruplara kalırsa gerçekleştiremiyecek.
    Kanallar kazansın diye talimatnameler değişiyor, Türkiye kupasında Fethiyespor'un final oynaması umurlarında olur mu sence?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Yenildik işte, neyin bahanesi ki bunlar?

2 sezondur biz alıyorduk kupayı bu sezonda Galatasaray alsın. Olabilecek bir şey bunlar geçen sezonda Galatasaray sürpriz bir şekilde elenmişti.

Galatasaray'ın alabileceğini düşünmüyorum gerçi.

Kupa kupadır, saçma falan diye bir şey yok. Ligi alamadığın zaman kupaya saldırıp alınca da santrada sevinmeyi biliyoruz.

Bizim hedefimiz lig diyerek bu yenilgiyi örtmek saçma olur.
    Bravo, çok doğru söylemişsin, kupa kupadır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bahane değil ki , kupayı alsak tabiki de sevinicez , gurur duyucaz , anlatılmak istenen şey başka yani kimse Fethiye yenilgisine bahane bulmaya çalışmıyor ancak geçen sene Aziz Yıldırım'ın yaptığı yorumlar ve bu seneki bu kupaya , taraftar ve camia olarak bakışımız var , kimse için önemli değildi ,onun için çok birşey kaybetmedik diyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kupa 29 sene alamayınca bir anlam kazanmıştı o hedefe ulaşınca bence çok bir önemi de kalmadı. Bir organizasyonda takım mücadele ettikçe zarar ediyorsa varsın olmasın öyle kupa. Kupanın önemli olması için kulübe maddi bir getirisi de olmalıdır. Türkiye Kupası'nın prestijini geçtim maddi olarak artısını da geçtim zararı var. Ne gibi bir yararı olacak bu kupanın bize? Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımlar her sene milyonlarca € kâr yerine zarar etse bir cazibesi olurmuydu? Bugün Avrupa Ligi bile Şampiyonlar Ligi'ne kıyasla çok komik kar sağlıyor kulüplere ve çoğu kulüp bu turnuvayı önemsemiyor hatta burada mücadele etmeyi hakaret sayıyor. O nedenle biraz gerçekçi olup bu turnuvanın kulüpler adına nasıl daha cazip hale geleceğinin çözümleri düşünülmeli. Sırf Trabzon şuna elendi Galatasaray bunu penaltılarla geçti diye geyik geçeceğiz diye gerçekçilikten uzaklaşmaya gerek yok.

İşte siyah-beyazlıların 11'i:
    Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Kerim Frei, Filip Holosko ve Michael Eneramo

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Muhammed, Kerim, Franco, İsmail merak edilen isimlerdi. Güzel olmuş ilk 11 de olmaları
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İşte siyah-beyazlıların 11'i:
    Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Pedro Franco, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Kerim Frei, Filip Holosko ve Michael Eneramo
    Yedellerimiz :
    Günay Güvenç, Ramon Motta, Mehmet Akgün, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek

Shaktar maçında denenen Samet , A2 takımındaki Ümit Karaal gibi isimlerin maç kadrosunda olmaması açıkçası beni şaşırttı , en azından yedeklere alınmalıydılar.

Atiba hem ligde hem de kupada forma giyiyor , derbi maçından sonra kesinlikle dinlendirilip Sivas maçına saklanmalıydı , Sivas maçında performansı düşecek..

Muhammed'den bu akşam gol bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç A Haber'de değil mi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Maç A Haber'de değil mi?
    20.30 , A Haber'de..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Kanallar kazansın diye talimatnameler değişiyor, Türkiye kupasında Fethiyespor'un final oynaması umurlarında olur mu sence?
    Sende haklısın hatta ilk turlarda İngiltere'de ki gibi büyük takımlar eşleşmeli. Örnek veriyorum bu turda Fenerbahçe - Galatasaray, Çankırı - Kütahya ekleşebilirdi. Böylece ilerisi için her takıma şans tanınırdı. Sırf birileri güçlü olacak diye çok takımın hakkı yeniyor.

Nesil
    2006

Umarım; bu gün Beşiktaş diğer turda G.Saray elenir. En azından gruplarda reyting için yaptıkları bu saçma düzen ellerinde kalır.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oğuzhan'a net kırmızı çıkmalıydı ama hakem göremedi herhalde.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yedekler, yedek olarak kalmaya devam etsin. Hatta as takımda olup bugün oynayan bazı futbolcular da kızağa çekilebilir. Devre arası bu takıma en az 2-3 sağlam transfer yapılmasını bekliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Yedeklere her takımda haksızlık yapıyor.

Bu oyuncuların motive olarak çıkacağı maçlar değil bu maçlar.

O yüzden fazla da suçlu aramamak lazım.Fenerbahçesi için de Galatasarayı için de Beşiktaş için de geçerli bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İlk yarı Buca'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bugünde bir sürpriz olur mu bakalım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Yedeklere her takımda haksızlık yapıyor.

Bu oyuncuların motive olarak çıkacağı maçlar değil bu maçlar.

O yüzden fazla da suçlu aramamak lazım.Fenerbahçesi için de Galatasarayı için de Beşiktaş için de geçerli bu.
    Hangi maçta motive olacaklar ki başka? Adı üstünde, yedek futbolcu. A takımda yer yok ki, oynatılmıyor. Esas suçlular yedekler bence bu tarz maçlarda. Büyük takımda oynuyorsan her zaman hazır olacaksın ki, görev verildiği anda mahçup etmeyeceksin sana güvenenleri. Ben bunu bilir bunu söylerim. Bu konudaki düşüncem, tüm büyük takımlar için geçerli.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Hangi maçta motive olacaklar ki başka? Adı üstünde, yedek futbolcu. A takımda yer yok ki, oynatılmıyor. Esas suçlular yedekler bence bu tarz maçlarda. Büyük takımda oynuyorsan her zaman hazır olacaksın ki, görev verildiği anda mahçup etmeyeceksin sana güvenenleri. Ben bunu bilir bunu söylerim. Bu konudaki düşüncem de, bütün takımlar için geçerli.
    Şimdi yedek oyuncular olarak adlandırdığımız çoğu oyuncu sezon da çok da fazla kulübeden oyuna girmeyen oyuncular ise adamlar bence haklılar.

Ama sezon içinde yedekler arasından oyuna giren topçular ise haklı olan sensin mesela.

Ayrımına gelince 40 maçlık periyotta bir oyuncu sadece kupada 90 dakika oynuyorsa ve karşısındaki takım bulunduğu takıma göre daha alt seviyede bir takım ise konsantrasyon sorunu yaşar doğal olarak.

Sayfa 8 / 31 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri