1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Kanat oyuncularındaki saçmalık

Hybrid View

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Niye orta yaptırmak istiyorsunuz ki o zaman?
    Ben orta yaptırtmak falan istemiyorum işin tuhaf yanı orda zaten. Kendi kendine çizgiye götürüp topu dışarı bırakıyor . Taktikle alakası yok ama durumun.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by hsynknn View Post
    Ben orta yaptırtmak falan istemiyorum işin tuhaf yanı orda zaten. Kendi kendine çizgiye götürüp topu dışarı bırakıyor . Taktikle alakası yok ama durumun.
    Dediğim gibi çizgiye inmemesini sağla o zaman. O komut var, orta yapmalarını istemiyorsan da ceza sahasına paslaşarak gir komutu var, işe yaramazsa oyuncu talimatlarından kanat oyuncularının detaylarına gir ve orta yapmamalarını belirt.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Dediğim gibi çizgiye inmemesini sağla o zaman. O komut var, orta yapmalarını istemiyorsan da ceza sahasına paslaşarak gir komutu var, işe yaramazsa oyuncu talimatlarından kanat oyuncularının detaylarına gir ve orta yapmamalarını belirt.
    Ya da inside forward rolü ver orta yapmak yerine içe girip dursunlar çalımla. Daha faydalı olabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Ya da inside forward rolü ver orta yapmak yerine içe girip dursunlar çalımla. Daha faydalı olabilir.
    Çok teknik, hızlı ve çevik değilse adam Ronaldo gibi inside forward sevmiyorum, kalabalığın içine girip ya topu kaptırıyorlar ya da alakasız şut çekiyorlar opsiyonları kısıtlandığından. Ama tercih arkadaşın tabii.

Mesaj Yetkileri