Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Kanat oyuncularındaki saçmalık

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Gerçekten buradan Sigames in bana para verdiği sonucunu mu çıkardın?
    Okuduğunu anladığında emin misin?Ya da istersen ben romanlarımı değil de kısa cevapları kopyala/yapıştır yapayım ki zorlanma.

O kadar zoruma gitti ki şu anda elbise dolabımda ağlıyorum

Nelerle uğraşıyoruz,kime laf anlatıyoruz ya..Sen de haklısın
    İroniden anlamayan bir kardeşimiz Ne diyim ki sana güldürdün valla gece gece, ciddiye almışın Hocam git yeni kariyere falan başla sen fena kaptırmışın kendini.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Direge vurmak neden bu kadar sorun tam cozemedim.

Tamam biraz fazla direge vuruyor top. Ama o sutlarin bir kismini SI muhtemelen direge degmeden disariya giden suta donusturecektir onumuzdeki bir yamada.

Yuksek sayida direge vurma biraz da fazla sut atilabilmesinden kaynaklaniyor. Bu sutlari attirmayip daha defansif oyun anlayisli sahayan cikan takimlarin daha iyi kontra atak yapmasi duzeltilirse, su anda bir macta 30-35 sut atan taktikler ilerleyen yamalarda muhtemelen daha az sut atabilecek, cok fazla da gol pozisyonu verecektir.

Yani direge vurma fazlaligi biraz da taktigin mac motorunun bir acigindan yararlanmasindan kaynaklaniyor. Ileride gelmesi muhtemel bir yamada, taktigim eskisi gibi fazla sut atamiyor demeyin diye simdiden uyarayim.
    Doğrudur belki dediğin gibi yapsalar oyundan soğumam,lakin adamım şut çekiyor sol direkten dönüyor,dönen topa bir daha vuruyor sağ direkten dönüyor.Burada kafayı yemem ve oyunu kapamam kadar normal bir hareket olamaz Dediğin gibi ilk şut dışarı çıksa ben de eyvallah diyeceğim..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by azaptar View Post
    Doğrudur belki dediğin gibi yapsalar oyundan soğumam,lakin adamım şut çekiyor sol direkten dönüyor,dönen topa bir daha vuruyor sağ direkten dönüyor.Burada kafayı yemem ve oyunu kapamam kadar normal bir hareket olamaz Dediğin gibi ilk şut dışarı çıksa ben de eyvallah diyeceğim..
    Canım kardeşim elinden bir şey gelmeyen hadiselere bu kadar canını sıkmak neden? Topu direklere nişan almayın diye bir komut yok ki uygulayalım, dışarı çıktı say direkten dönen topları, boşver yahu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Direge vurmak neden bu kadar sorun tam cozemedim.

Tamam biraz fazla direge vuruyor top. Ama o sutlarin bir kismini SI muhtemelen direge degmeden disariya giden suta donusturecektir onumuzdeki bir yamada.
    Acikcasi boyle bir donusum daha yerinde olur. Futbolda heyecan yaratmak lazim kanaatimce.

Yahu futboldan bahsederken "x macinda iki top direkten dondu onlar gol olsa..." seklinde replikler olusur, insanlar icin direkten donme yari-gol demek gibi birsey.

O nedenle guzel sutlarim surekli direkte patlayacagina, siyirarak ya da az farkla auta gitse ben daha cok haz alirim.

Top auta gidiyorsa vuran insandir, olabilir. Hep direge gidiyorsa o makinedir. Ben makinelesmis oyun istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Samsun

Kayserispor'lu Simic'in her vurduğu top direkte. 2017ye geldik ilk kez gol attı frikikten. 2. sezonum burda artık kafayı yedim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri