Sayfa 1063 / 1204 İlkİlk ... 635639631013105310611062106310641065107311131163 ... SonSon
31,861 ile 31,890 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bruma işlendiği taktirde Ribery'den daha üst düzey bir oyuncu olma potansiyeline sahip. Ama onu yetiştirecek hoca ve takımda da ona abilik edecek bir iki oyucu lazım.

Yabancılardan Sneijder,Melo,Bruma ve Muslera kalsın.Gerisi sezon sonu gidebilir.Drogba'nın hevesi kaçmış gibi görülüyor,yaşı da geldi.. Diğerleri zaten bize katkıdan çok zarar veriyor
    abi olur mu, adam 35 yaşında, niye öyle diyorsun kalsın takımda işte )

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Drogba'nın verdiği katkıyı veremeyenler de var, onlara tek laf edilmiyor ilginç.

Sorun her duran topun başına geçmesiyse o da teknik direktörün işi.

Ha teknik direktör ona o sorumluğu vermişse ve Selçuk filan da bu yüzden küsüyorsa birisinin de Selçuk'un azğındaki emziği alması lazım artık, böyle saçmalık olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Drogba'nın verdiği katkıyı veremeyenler de var, onlara tek laf edilmiyor ilginç.

Sorun her duran topun başına geçmesiyse o da teknik direktörün işi.

Ha teknik direktör ona o sorumluğu vermişse ve Selçuk filan da bu yüzden küsüyorsa birisinin de Selçuk'un azğındaki emziği alması lazım artık, böyle saçmalık olmaz.
    Teknik direktör sorumluluğu Drogba'ya vermiş olsa Selçuk zaten topun başına gitme çabasına da girmez.

Eğer sen memnunsan barajı bile geçmeyen frikiklerinden Drogba'nın bir şey diyemem. Ancak ben bir Galatasaray'lı olsam şu vuruşları ile Drogba hariç herkesin çekmesini isterim.

Tek sorun da duran top değil, biz bunu daha önce tartıştık sanırım görmedin onu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Teknik direktör sorumluluğu Drogba'ya vermiş olsa Selçuk zaten topun başına gitme çabasına da girmez.

Eğer sen memnunsan barajı bile geçmeyen frikiklerinden Drogba'nın bir şey diyemem. Ancak ben bir Galatasaray'lı olsam şu vuruşları ile Drogba hariç herkesin çekmesini isterim.

Tek sorun da duran top değil, biz bunu daha önce tartıştık sanırım görmedin onu.
    Burada hata Drogba'da değil, benim söylemeye çalıştığım şey o.

Mancini devreye girmiyorsa hatalı Mancini.

Olayın memnuniyet duymakla bir ilgisi yok. Drogba takıma çok katkısı olan bir oyuncu şu haliyle bile, bunu inkar edenler neye dayanıp ediyorlar anlamak mümkün değil. Dayanak noktaları duran toplarsa adamın bir suçu yok, teknik direktörün sözünü söylemesi gerekiyor. Söylemiyorsa söyleyenini bulmamız lazım.

Tartışılmıştır illa ki ama bu adamın ölüsünün bile bu lige fazla geldiğini gösteren her maç onlarca hareketi var. Maç içinde kopukluklar yaşıyorsa o da takımın halet-i ruhiyyesiyle alakalı çünkü bu adamın nasıl bir profesyonel olduğunu çok iyi biliyoruz.

Bir hava var basında, sanki saha içi başarısızlığın bütün sorumluları Wes-Drogba filanmış gibi gösteriliyor, alakası olmadığını görmemiz lazım Galatasaraylılar olarak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Koskoca Drogba bile istenmez oldu ya bu takımda daha 2 sene önce Mehmet Batdal oynuyordu arkadaş Türkiye'nin en iyi forvetine sahibiz hala laf ediyorsunuz. Duran toplarda haklısınız ben de inkar etmiyorum onu ancak o konu da sorumluluk aslında hocada olmalı nasıl biz FM'de kimin vuracağını seçiyorsak hoca da seçmeli.Ama Selçuk'ta frikiklerinde bir düşüş var gibi onun vurduğu toplar da da pek ışık yok zaten Galatasaray takımı duran top takımı değildir normal gollerini atar geçer fazla takmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu adam sadece fantezi yapıyor ve koşmuyor diyorum behey! Koşamadıgından degil, ilk geldiginde fizik olarak hazır degilim diyordu ama eşşek gibi oynuyordu. Şimdi hazır ama takmıyor yahu, koşmuyor, showa oynuyor. Yetenegine ve kalitesine lafımız yok ama canı istedigi zaman oynayan adam istemiyoruz yahu ben bu sene Galatasaray'ın bütün maçlarını 90dk izledim siz sadece golleri mi izliyorsunuz?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Yahu adam sadece fantezi yapıyor ve koşmuyor diyorum behey! Koşamadıgından degil, ilk geldiginde fizik olarak hazır degilim diyordu ama eşşek gibi oynuyordu. Şimdi hazır ama takmıyor yahu, koşmuyor, showa oynuyor. Yetenegine ve kalitesine lafımız yok ama canı istedigi zaman oynayan adam istemiyoruz yahu ben bu sene Galatasaray'ın bütün maçlarını 90dk izledim siz sadece golleri mi izliyorsunuz?
    Diğerleri % 100 mücadele ediyor yani öyle mi? Siz 90 dakika seyrettiğinize emin misiniz maçları?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Bu koşma olayı da yeni türedi, defansta sırtında 3 kişi geziyor sürekli, onun boşalttığı alanlara Burak efendi koşuversin de 2 gol atıversin bir zahmet.

35'lik Drogba koşmuyor diye eleştiri mi olur ya, el insaf vallahi.

Nesil
    2007

Drogba şimdi koşmuyor, takmıyor diyorsunuz da şimdi hiçbir oyuncumuz iyi değil ki o iyi olsun. Drogba ile sözleşme yenilemezsek yerine daha iyisini bulabilecek miyiz ve bu bize Drogba ile sözleşme yenilemekten daha ucuza mı gelecek onu düşünmemiz lazım. Tamam, çok maaş alıyor da oraya kaliteli bir forvet almak istesen 10 milyondan kapıyı açarlar zaten(bizimkilerde vizyon yok ucuza kaliteli adam alamayız). Bir de maaşı olur alacağın elemanın. Ülkeye, takıma uyum sağlayacak mı sağlamayacak mı problem. Drogba, aslında sırf o değil tüm takım, motive edilmeli ilk önce. Transfer, maaş falan sonraki iş. Elimizdekileri maksimum düzeyde kullanalım da takviye yapılır illa ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak veya Umut drogbadan az mı gol atar diyorsunuz yani?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Burak veya Umut drogbadan az mı gol atar diyorsunuz yani?
    Olay gol değil. Burak gol atarsa oyunda var olan bir oyuncu, onun dışında oyuna hiçbir etkisi yok. Drogba onun dışında bir oyuncu, sahada 89 dakika gezse bile ki gezmiyor, rakip savunmayla boğuşması + muhteşem saha görüşü + pasörlüğü onu bu iki oyuncunun da önüne geçiriyor.

Nesil
    2007

Burak ve Umut Drogba'nın yaptıklarını yapamaz diyorum. Adam top alıyor/veriyor, top saklıyor, top indiriyor, gol atıyor, gol attırıyor; daha sayayım mı? Evet, son maçlardaki saçma sapan şutlarına ve geldiğinden beri kızdığım frikik takıntısına sinir oluyorum ama adam şu andaki en iyi forvetimiz. Bence tabi, futbolda tek doğru yok sonuçta.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şu maaş olaylarına da ayrı bir kılım sanki biz ödüyoruz. Drogba'yı yollasak çok eminim onun gibisini bulamayız ondaki oyun anlayışı hangi oyuncu da var ki neymiş sallamıyormuş nerden biliyorsun içini mi okudun. Futbolcunun başına her türlü talihsizlik gelir hatasız kul mu var şu dünya da.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fakat Türk en iyi 2 forvete sahipken orada yabancı oynatıp Burak ve Umut'u heba etmemiz mantıklı mı? Ayrıca gol + asist olarak Burak en az Drogba kadar faydalı olur. Hele şu son bir aydaki Drogba dan iki kat daha faydalı olurlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şu maaş olaylarına da ayrı bir kılım sanki biz ödüyoruz. Drogba'yı yollasak çok eminim onun gibisini bulamayız ondaki oyun anlayışı hangi oyuncu da var ki neymiş sallamıyormuş nerden biliyorsun içini mi okudun. Futbolcunun başına her türlü talihsizlik gelir hatasız kul mu var şu dünya da.
    Ayrıca Sabri'ye verilen 1 milyon dolara daha çok acıyorum ben mesela, o ne olacak?

Bir tutturduk Drogba-Wes diye, sanki onlar gelmeden muhteşem top oynuyorduk da her şeyi bu ikili bozdu.

Tartışma çok boş beyler.

Bu takım 4 2 3 1 oynayacaksa zaten en az 3 forvet gerekir.
    He yok 4-4-2 oynayacaksa da 4 forvetin olması gerekir.

Yani Drogba gitse bile bir adam almamız lazım. Umut ve Burak biyonik mi.

He gol atmaya gelirsek Burak Drogba'dan fazla bile atar. Umut da baya bir atar.
    Taa en başında da söyledim adam 36 yaşında. Tek forvet Burak oynamalı, Drogba çözemediğimiz zamanlar oyuna girmeliydi. Biz Drogba'yı tanrı ilan ettik.

Kadro mühendisliği zaten berbat. Burada terimci arkadaşlar konusup duruyor ama biz bu iki transferden sonra sistemi kadroyu falan acayip bozduk. Terim döneminde bu adamlarla 4-4-2 oynadık 4-2-3-1 oynadık 4-3-1-2 oynadık 4-3-3 oynadık. Yani Mancini gelene kadar zrilyon diziliş denedik.

Kısacası Mancini artık bir noktada kararını vermeli ve ara transfer dönemi de ona göre devam etmeli. İster Drogba kalsın ister gitsin.

Ayrıca ben de Drogba'nın gitmesini istiyorum. Bu kötü oynadıgı veyahut şov yaptıgı için değil, takım içi maaş dengesizliği yarattıgı için. Ama eğer 4231 oynayacaksak ki öyle gözüküyor 3 tane adam gibi santraforu elimizde bulundurmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Abi Drogba'nın yerine oynayabilecek kaliteli topçumuz var hem de yerli ama tüm takımı toplasak bir tane sol bek ve sağ/sol açık yok. Bruma dışında diyelim hadi.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Fakat Türk en iyi 2 forvete sahipken orada yabancı oynatıp Burak ve Umut'u heba etmemiz mantıklı mı? Ayrıca gol + asist olarak Burak en az Drogba kadar faydalı olur. Hele şu son bir aydaki Drogba dan iki kat daha faydalı olurlar.
    Koskoca GS'nin 2 tane mi forveti olsun yani? Ben anlayamadım seni, ikisinin de heba filan olduğu yok, Burak zaten oynuyor, Umut da genelde yedekten gelip Türkiye'nin en iyi kulübe oyuncularından birisi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Drogba denen adam olmasa şuan ŞL'de 2. tur hesaplarını yapıyor olmazdık.Wesley ile Drogba bu takıma çağ atlatmıştır marka değerini yükseltmiştir.Eğer bu 2 ismin yerine sağlam oyuncular alınırsa yine bu 2 isim sayesinde olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Burak Drogba olmasa gol atarmış.

Afederseniz de tek silahı koşu yoluna atılan paslar olan bir adam Selçuk bu haldeyken nasıl gol atacak bir söyleyin de dinleyelim lütfen, gerçekten merak ediyorum bunu neye dayanarak söylediğinizi.

Nesil
    2007

@davidvilla

Aynı fikirdeyim, her şey Mancini'ye bağlı artık. Drogba ile gider veya gitmez. Bize de saygı duymak düşer, yapacak bir şey yok. Mancini'ye de pek ısınamadım gerçi ama bakalım ne yapacak.

Burak Drogba olmasa gol atarmış.

Afederseniz de tek silahı koşu yoluna atılan paslar olan bir adam Selçuk bu haldeyken nasıl gol atacak bir söyleyin de dinleyelim lütfen, gerçekten merak ediyorum bunu neye dayanarak söylediğinizi.
    Burak'ı çok küçümsüyorsun şu berbat oynadıgını dusundugun sezonda bile;
    13 lig maçında 6 gol 5 asisti var.

Bir sezon önce ligde 30 maç 24 gol 8 asist
    Şamp ligi 9 maç 8 gol

Ondan önceki sezon Trabzonspor'da (Selçuk'suz)
    Ligde 30 maç 32 gol 9 asist.

Bak bu istatistikler kardeşim, turkiye ligi de olsa öyle böyle istatistikler değil.
    Her Burak tarzı golcu gol kaçırır. Torres Chelsea'ye ilk geldiğinde Drogba vardı yine. Torres şamar oglanına dönmüştü taraftarlar makara yapar olmuştu. Her bu tarz hızı ile iş yapan santraforun kötü dönemleri olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba illa gitsin demiyorum. Ama 5 yabancı hakkını Drogba ile harcamak yazık oluyor. Burak sol kanatta heba oluyor. İki sene üst üste gol kralı olmuş bir oyuncu Burak. Burak a en çok kızan benim saçma sapan goller kaçırabiliyor evet ama beyler, örnek veriyorum,
    ----------------Drogba-------------
    Burak-------Wesley----------Bruma
    mı tercih edersiniz yoksa,
    -----------------Burak/Umut-----------
    Nani(veya başkası)---Wesley----Bruma

bunu mu? Daha verimli degil mi Türk - yabancı planlaması ikincisinde?

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Burak'ı çok küçümsüyorsun şu berbat oynadıgını dusundugun sezonda bile;
    13 lig maçında 6 gol 5 asisti var.

Bir sezon önce ligde 30 maç 24 gol 8 asist
    Şamp ligi 9 maç 8 gol

Ondan önceki sezon Trabzonspor'da (Selçuk'suz)
    Ligde 30 maç 32 gol 9 asist.

Bak bu istatistikler kardeşim, turkiye ligi de olsa öyle böyle istatistikler değil.
    Her Burak tarzı golcu gol kaçırır. Torres Chelsea'ye ilk geldiğinde Drogba vardı yine. Torres şamar oglanına dönmüştü taraftarlar makara yapar olmuştu. Her bu tarz hızı ile iş yapan santraforun kötü dönemleri olur.
    Ben size istatistikleri sormadım, Burak nasıl gol atacak bana onu söyleyin lütfen Drogba yokken.

Galatasaray maçlarının % 80-90'ını kapalı rakibe karşı oynar. Onun için alanları açacak bir Drogba ve kaliteli pas ayakları olmadan bu adam bize maç kazandıramaz kusura bakmayın.

Drogba illa gitsin demiyorum. Ama 5 yabancı hakkını Drogba ile harcamak yazık oluyor. Burak sol kanatta heba oluyor. İki sene üst üste gol kralı olmuş bir oyuncu Burak. Burak a en çok kızan benim saçma sapan goller kaçırabiliyor evet ama beyler, örnek veriyorum,
    ----------------Drogba-------------
    Burak-------Wesley----------Bruma
    mı tercih edersiniz yoksa,
    -----------------Burak/Umut-----------
    Nani(veya başkası)---Wesley----Bruma

bunu mu? Daha verimli degil mi Türk - yabancı planlaması ikincisinde?
    Kardeşim Nani'yi falan geçtim ben daha sezon başından beri Burak'ın tek ilerde oynaması gerektiğini söylüyorum.
    İyi de olsa kötü de olsa herkes alıştıgı bildiği pozisyonda oynamalı.
    Mesela ben olsam yapacagım ileri 4lü şöyle olurdu;

Aydın/Engin/Amrabat - Wes - Bruma
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba gün geçtikçe daha kötüye giden bir performans sergiliyor.Fazlasına gerek yok.2 yıl daha sözleşme imzalayıp 40 yaşına kadar takımda tutmaya gerek yok.Kadroyu gençleştirmek lazım.Drogba'ya sezon sonu teşekkür edilip teknik kadroda bir yer teklif edilmeli.Futbola devam etmek istiyorsada Chelsea belki onu 1 sezon alabilir.Drogba'nın kafasında illaki jubilesini Chelsea'de yapmak vardır.Mourinho'da bunu düşünerek onu alabilir.

Drogba'ya geldiğinde bize lüks demiştim.İlk zamanlarında adama üç bacaklı diyorduk top vermiyordu rakibe.İyi anlamda "lüks" olduğunu göstermişti.Ama son zamanlarda bir lakaytlık bir laubalilik var.Ama sezon sonuna doğru performansı yükselirse ve önemli katkılar yaparsada taraftar olarak yine bağrımıza basarız o ayrı.Şu an için çok iyimser bir performansı yok.Gerçi dediğiniz gibi takım olarak çok kötüyüz.Buda Drogba'yı etkilemiş olabilir.Bakalım takımı ve Drogba'yı birde ikinci yarı görmek lazım.

Ben size istatistikleri sormadım, Burak nasıl gol atacak bana onu söyleyin lütfen Drogba yokken.

Galatasaray maçlarının % 80-90'ını kapalı rakibe karşı oynar. Onun için alanları açacak bir Drogba ve kaliteli pas ayakları olmadan bu adam bize maç kazandıramaz kusura bakmayın.
    Yahu kardeşim geçen sezon Drogba yokken biz kontratak mı oynuyorduk allah aşkına ?
    Barca'da forvet Messi kontratak mı oynuyor Barca?
    Real de Benzema var Burak gibi, kontra mı oynuyor Real.
    Veya Manu Van Persie var rakiple 1gram temasa girmeyen adam Manu kontratak mı oynuyor?
    Trabzon 80 puan yaptıgı sene kontratak mı oynuyordu ?

Her set hücumu yapan takımda Drogba gibi arkası dönük santrafor mu var? Artık futbol değişti eskidendi o işler. Futbol artık çok hızlı oynanıyor. Hızlı ve cabuk oyuncularla oynanabiliyor.
    Drogba da eskiden çabuktu aç Chelsea'deki gollerini set oldugu duvar oldugu maç çok azdır. Hep hareketli hep yer değiştirerek oynardı. Ama artık eski hızında değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene nasıl atıyorduysa aynı şekilde.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yahu kardeşim geçen sezon Drogba yokken biz kontratak mı oynuyorduk allah aşkına ?
    Barca'da forvet Messi kontratak mı oynuyor Barca?
    Real de Benzema var Burak gibi, kontra mı oynuyor Real.
    Veya Manu Van Persie var rakiple 1gram temasa girmeyen adam Manu kontratak mı oynuyor?
    Trabzon 80 puan yaptıgı sene kontratak mı oynuyordu ?

Her set hücumu yapan takımda Drogba gibi arkası dönük santrafor mu var? Artık futbol değişti eskidendi o işler. Futbol artık çok hızlı oynanıyor. Hızlı ve cabuk oyuncularla oynanabiliyor.
    Drogba da eskiden çabuktu aç Chelsea'deki gollerini set oldugu duvar oldugu maç çok azdır. Hep hareketli hep yer değiştirerek oynardı. Ama artık eski hızında değil.
    Neyse anlaşamıyoruz.

Yanında Drogba, arkasında Wes-Selçuk olan Burak'a bile tam anlamıyla güvenmiyorken tek forvet Burak'ı kesinlikle desteklemiyorum ben, gol opsiyonlarını çok kısıtlı görüyorum.

Galatasaray temposu çok düşük bir takım ve Burak'ın bu düzende tek forvette başarılı olması inanın çok ama çok zor. Selçuk, Elmander, Wes, Drogba oynatıyor kendisini.

Selçuk eski Selçuk olacaksa, Wes satılmayıp sakatlıktan uzak duracaksa, en azından Bruma gibi bir açık oyuncusu alacaksak, bekler sürekli hücuma destek verecekse tamam satalım Drogba'yı, koyalım tek forvete Burak'ı.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Geçen sene nasıl atıyorduysa aynı şekilde.
    Geçen seneki takım değiliz, bir de maçları 90 dakika izliyorum diyorsun, çok iyi izliyormuşsunuz gerçekten.

Mesaj Yetkileri