Sayfa 1064 / 1204 İlkİlk ... 645649641014105410621063106410651066107411141164 ... SonSon
31,891 ile 31,920 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Son yıllarda en güzel futbolumuzu hangi yıl ve hangi düzenle oynadık onu bir hatırlayalım.... Hatırlamayanlar için ben hatırlatayım. 4-4-2 düzeniyle fakat kenarlardaki emre ve engin sürekli melo'ya yardım ederken, Necati ve Elmander ikilisi de rakip hücumlarda orta alanı 6 kişiye tamamlıyordu.Daha dogrusu kısaca yazacak olursak "takım halinde hücum,takım halinde savunma" yapılıyordu. Şimdi ise Drogba kafayla indirecek de gol bulacagız ya da selçuk savunma arkasına burak'a pas atacak diye bakıyoruz. Bahsettiğim sezonda melo ve selçuk 10ar gol attı çünkü savunmada çok yorulmadıklarından birbirini kollayarak rakip ceza alanına gidiyorlardı.Mevcut düzende ise ilerde drogba ve burak yatarken kenar oyuncuları da taç çizgisine yapıştıklarından savunmada bu 2 adamın ciğeri sökülünce hücuma gidemiyorlar. Drogba oynayacaksa mutlaka arkasına savunma yapabilecek 5 orta saha koyacaksın ki hücumda da etkili ol. ama biz drogbanın yanına 3 tane daha sade hücumcu koyarak hem hücumu hem savunmayı bitiriyoruz 2 yıldır Ah bana verseler şu takımı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Neyse anlaşamıyoruz.

Yanında Drogba, arkasında Wes-Selçuk olan Burak'a bile tam anlamıyla güvenmiyorken tek forvet Burak'ı kesinlikle desteklemiyorum ben, gol opsiyonlarını çok kısıtlı görüyorum.

Galatasaray temposu çok düşük bir takım ve Burak'ın bu düzende tek forvette başarılı olması inanın çok ama çok zor. Selçuk, Elmander, Wes, Drogba oynatıyor kendisini.

Selçuk eski Selçuk olacaksa, Wes satılmayıp sakatlıktan uzak duracaksa, en azından Bruma gibi bir açık oyuncusu alacaksak, bekler sürekli hücuma destek verecekse tamam satalım Drogba'yı, koyalım tek forvete Burak'ı.
    Tamam Mancini'ye geçiyorum bunu

Şaka bir yana, kardeşim biz Drogba gitsin berbat falan demiyoruz. Ama Wes oynayacaksa tek santraforla oynanamız şart. Ya da Wes biraz daha geri yönelecek Selcuk kesilecek. Ki bu alternatifi Mancini'nin yapmayacagına eminim. Kısacası tek santraforla oynayacagız.

Redrum da diyor ki Drogba oynayacagına o tek santrafor kontenjanında Burak oynasın, yabancı kontenjanı açılsın kanada transfer yapılsın.

Ben de diyorum ki kontenjan Amrabat'tan Dany'den açılsın, Drogba da yıllık 3m gibi bir teklife ikna edilsin ve yaşı itibariyle artık yedek santraforumuz olsun zorlandıgımız zaman bizi kurtarsın

He yine yıllık 5m isterse kesinlikle kabul edilmesin, Necati alınsın Yani demek istediğim bir alternatif Türk santrafor alınsın en az 3 adam gibi santraforun olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Geçen seneki takım değiliz, bir de maçları 90 dakika izliyorum diyorsun, çok iyi izliyormuşsunuz gerçekten.
    Galatasaray'ın problemi ileride degil. Dikkat ederseniz çogu maçta ilk şutumuzu 30. Dkda, bazen ikinci yarıda falan çekiyoruz. Bizim problemimiz oyun kurma ve top tutma, top kullanma. Bekler ve kanatlarda büyük sıkıntı var. Tek forvet oynayacaksak kanatlar Burak la Umut la olmaz. Kanat oyuncularıyla olur. Galatasaray dogru bir kadroyla tek forvet Burak a 25 gol attırır. Drogba ve Burak ın yanyana olması daha fazla gol atması gerektiği anlamına mı geliyor ? Çift forvet oynuyoruz ama maçı 5 şutla bitiriyoruz. Suç Burak ın mı? Veya hani Drogba müthiş pozisyon hazırlıyordu? Ben diyorum ki şu takımda Drogba yanına Burak degil Agüero olsa yine de bir şey degişmez. Kanatları ve bekleri sisteme uygun yaparsak, Drogba da tek forvette çok faydalı olur, Burak da. FAKAT yabancı hakkımızı Drogbadan kullanmaktansa düzgün kanat veya bek için kullanalım ki, aydına muhtaç kalmayalım

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Son yıllarda en güzel futbolumuzu hangi yıl ve hangi düzenle oynadık onu bir hatırlayalım.... Hatırlamayanlar için ben hatırlatayım. 4-4-2 düzeniyle fakat kenarlardaki emre ve engin sürekli melo'ya yardım ederken, Necati ve Elmander ikilisi de rakip hücumlarda orta alanı 6 kişiye tamamlıyordu.Daha dogrusu kısaca yazacak olursak "takım halinde hücum,takım halinde savunma" yapılıyordu. Şimdi ise Drogba kafayla indirecek de gol bulacagız ya da selçuk savunma arkasına burak'a pas atacak diye bakıyoruz. Bahsettiğim sezonda melo ve selçuk 10ar gol attı çünkü savunmada çok yorulmadıklarından birbirini kollayarak rakip ceza alanına gidiyorlardı.Mevcut düzende ise ilerde drogba ve burak yatarken kenar oyuncuları da taç çizgisine yapıştıklarından savunmada bu 2 adamın ciğeri sökülünce hücuma gidemiyorlar. Drogba oynayacaksa mutlaka arkasına savunma yapabilecek 5 orta saha koyacaksın ki hücumda da etkili ol. ama biz drogbanın yanına 3 tane daha sade hücumcu koyarak hem hücumu hem savunmayı bitiriyoruz 2 yıldır Ah bana verseler şu takımı
    Aynen dogru diyorsun da ben de bunu anlamıyorum. Elalemin kanat oyuncuları Di Maria olsun Ronaldo olsun Alexis olsun Nani olsun Valencia olsun çok mu defansifler ? Hepsi çizgi oyuncuları ancak onların ortasahalarının cigeri sökülmüyor ?? Benfica'da kanatlarda gaitan ve salvio var ayrıca tek ön libero Matic ve yine ortasahaların cigeri sökülmüyor ? Zaten futbolun kuralı basit hucum yaparken genişleteceksin savunma yaparken daraltacaksın. Sen ister Engin'i koy ister Bruma'yı koy o kanatta yapacagı savunma görevi belli zaten. Yaptıracaksın kısacası. Yani kanada cizgi oyuncusu koymak demek ortasahaya yardım etmeyecek demek değil ki !. Bal gibi de edecek etmeli de. Avrupa'da 4-3-3 oynayan takımın kanatları bile ortasahaya gelip alan daraltıyor hacı.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben de diyorum ki kontenjan Amrabat'tan Dany'den açılsın, Drogba da yıllık 3m gibi bir teklife ikna edilsin ve yaşı itibariyle artık yedek santraforumuz olsun zorlandıgımız zaman bizi kurtarsın
    Şunu nerede dedin arkadaş, bunu diyeydin bu kadar konuşmazdık.

Buna ben de tamamım, benim asıl derdim Drogba'yı teknik ekibe dahil etmek aslında, bu yüzden oynamak isteyen adamı tutmak istiyorum biraz da, yoksa ben de farkındayım eski Drogba olmadığının.

Ama bu adam profesyonelin tillahı, ilk geldiği zamanları biliyorsunuz, biraz isteksizliğe vurduysa kendini, aynaya bir dönüp bakmamız gerekmiyor mu sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de Drogba oynayınca anlamsız bir şekilde şişirme oynuyoruz sürekli onu da anlayamıyorum. Hücum yapamıyoruz ki yahu. Defans bu yüzden göze fazla batıyor biraz da.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Galatasaray'ın problemi ileride degil. Dikkat ederseniz çogu maçta ilk şutumuzu 30. Dkda, bazen ikinci yarıda falan çekiyoruz. Bizim problemimiz oyun kurma ve top tutma, top kullanma. Bekler ve kanatlarda büyük sıkıntı var. Tek forvet oynayacaksak kanatlar Burak la Umut la olmaz. Kanat oyuncularıyla olur. Galatasaray dogru bir kadroyla tek forvet Burak a 25 gol attırır. Drogba ve Burak ın yanyana olması daha fazla gol atması gerektiği anlamına mı geliyor ? Çift forvet oynuyoruz ama maçı 5 şutla bitiriyoruz. Suç Burak ın mı? Veya hani Drogba müthiş pozisyon hazırlıyordu? Ben diyorum ki şu takımda Drogba yanına Burak degil Agüero olsa yine de bir şey degişmez. Kanatları ve bekleri sisteme uygun yaparsak, Drogba da tek forvette çok faydalı olur, Burak da. FAKAT yabancı hakkımızı Drogbadan kullanmaktansa düzgün kanat veya bek için kullanalım ki, aydına muhtaç kalmayalım
    Biz kanatlarda Engin-Emre Çolak'la filan oynuyorduk, gayet de güzel oynuyorduk.

Asıl sorunumuz kesinlikle ama kesinlikle ileride ama şu nedenden ötürü. İleride Elmander-Necati varken 452 oynuyorduk resmen, Drogba-Burak oynayınca çuvalladık işte, Melo ve Selçuk da düştü bu yüzden. İkisi beraber olmuyor eyvallah, tek forvet benim de tercihim ama ben yine de Drogba diyorum.

Neden? Çünkü tek forvet oynayabilmek belli yetiler gerektirir ki Burak'ta bunlar yok, burası Trabzonspor değil, orada gollerinin çoğu açık alan golleriydi, burada onu atamaz. Kenarlara iki tane kanat beki gibi adam koyup Melo ve Selçuk'u kuş gibi hafifletirsen Burak şov yapar bak onu diyeyim ama yapmayacağımızı bildiğimden Burak tek forvet oynayamaz diyorum, umarım anlatabilmişimdir.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Bir de Drogba oynayınca anlamsız bir şekilde şişirme oynuyoruz sürekli onu da anlayamıyorum. Hücum yapamıyoruz ki yahu. Defans bu yüzden göze fazla batıyor biraz da.
    Anlamsız değil, orta sahanda Wes yokken Hamit yokken, Ched sorumluluk almıyorken Selçuk top almak için ta savunmanın içine giriyor, orta alanda pas alışverişi yapacak adam yok, 2 alternatif kalıyor ya Drogba'yı duvar yapmak ya da Burak'ı savunma arkasına kaçırmak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu tamam Danyden Amrabattan kontenjan açalım da zaten onlar as oyuncumuz degil. Muslera, chedjou, eboue, melo, sneijder, bruma, drogba as oyuncumuz. Chedjou yerine Gökhan Zan idare edebilir diyelim. Eboue yerine de sabri. Ama şu şekilde bile 5 yabancımız kalıyor ortada, türk sol bek bulduk diyelim, türk sol açık dünya üzerinde yok şu anda. Mecburen yabancı lazım. Bu durumda Drogba abimiz yedekte durup Burak veya Umut 11 oynayabilir. Ama kanat için türk yok orada böyle bir şansımız yok.
    Türk bek de nasıl bulamıyoruz anlamıyorum. Alıp denemek lazım yahu tarık çamdal ı, ishak dogan ı, oguzhan berber i. Hasan ali denilen adam şu takımda banko oynamaz mıydı?

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Eskiden altyapıdan çıkardı şimdi altyapılar çöpe döndü sanırım. bu biraz da zihniyet olarak türk gencinin yetişmesiyle alakalı sanırım. elin dortmund'u kadroyu kurduktan 2-3 sene sonra avrupada final oynuyor. biz ise her sene aynı terane gidip gidip yabancıları dolduruyoruz takıma. zaten yabancı kuralı başlı başına saçmalık ama madem kural var kardeşim 15 tane türk oyuncun olarak,bu akdar basit.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

İshak, Tarık ve Koray için girişimler olacaktır merak etmeyin.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Yanlışı ta sezon başında yaptık. Ched yerine Serdar veya Ömer'i alabilseydik keşke.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Eskiden altyapıdan çıkardı şimdi altyapılar çöpe döndü sanırım. bu biraz da zihniyet olarak türk gencinin yetişmesiyle alakalı sanırım. elin dortmund'u kadroyu kurduktan 2-3 sene sonra avrupada final oynuyor. biz ise her sene aynı terane gidip gidip yabancıları dolduruyoruz takıma. zaten yabancı kuralı başlı başına saçmalık ama madem kural var kardeşim 15 tane türk oyuncun olarak,bu akdar basit.
    Adamlar kadro değil sistem yapıyor da ondan. Bir de adamların federasyonu dünya kupasında 3. olabildik filan diye 10 senelik altyapı projesi filan devreye alıyor tabii.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yanlışı hakikaten sezon başında yaptık bir tane yerli oyuncu transfer etmedik. Çok enteresan bir takımız gerçekten.

Neyse taktik düzen konuştuk güzel oldu da ben son klasiğimi ekleyeyim.
    Chedjou oynadıgı sürece bizim takımın gol yememe gibi bir şansı yok. Belki 40 kere söylersem sesim duyulur
    Onu kim aldırdıysa cok beddua aldı benden.

Bence forvet hattı olsun kanatlar olsun bir türlü eldeki oyuncularla düzeltilebilir. Ama Chedjou ile olacak iş değil o savunma. Bizim yüzde yüz adam gibi bir stopere ihtiyacımız var. Bakın yuzde 99 değil yüzde 100.

Lille de bunu verip Simon Kjaer'i almış, hani bizimle de adı çıkmıştı burada ooo harika olur keşke falan demiştik de kimi arkadaşlar bonservisi yüksek o para verilmez demişti. O kjaer işte. (bu sezon ligde 15 maçı var 14ü 90 dakika)
    Hani son zamanlarda Lille'in gol yememe rekorunu kıracagı konusuluyor ya o açıdan söyleyeyim dedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Savunmaya Ujfa gibi bir lider lazım,o boşluğu dolduracak bir kişi bile yok takımda.

Drogba'nın ölüsü yeter,arkadaş demiş Burak geçen sene nasıl atıyorsa şimdi de atar dedi ancak Drogba gelmeden önce ligde 9 olan gol sayısı Drogba geldikten sonra 24 oldu.Her anlamda takımın üretkenliğini arttırdı Drogba,asıl sıkıntı Sneijder gelince oyun düzenimiz bozuldu.Klasik 4-4-2 den 4-1-2-1-2 ye dönünce bütün alışıla gelmiş şeyler değişti.Sneijder yokken 4-4-2 oynaması gereken takım 4-2-3-1 oynuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaça aldılar Kjaer'i Bruno Alves'i alsaydık yine olurdu. Çok yanlış yaptık çook.

chedjou gelmeden önce neler söyleniyordu şimdi neler söyleniyor

BRUNO ALVESİN ASKERLERİZ !!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Chedjou oynadıgı sürece bizim takımın gol yememe gibi bir şansı yok. Belki 40 kere söylersem sesim duyulur

Bence forvet hattı olsun kanatlar olsun bir türlü eldeki oyuncularla düzeltilebilir. Ama Chedjou ile olacak iş değil o savunma. Bizim yüzde yüz adam gibi bir stopere ihtiyacımız var. Bakın yuzde 99 değil yüzde 100.

Lille de bunu verip Simon Kjaer'i almış, hani bizimle de adı çıkmıştı burada ooo harika olur keşke falan demiştik de kimi arkadaşlar bonservisi yüksek o para verilmez demişti. O kjaer işte. (bu sezon ligde 15 maçı var 14ü 90 dakika)
    Hani son zamanlarda Lille'in gol yememe rekorunu kıracagı konusuluyor ya o açıdan söyleyeyim dedim.
    İtalyan veya Serie A tedrisatından geçmiş stoper candır!

Bak ben Fb sohbet alanında da söylemiştim.

Chedjou ile Alves'i yer değiş şu an o sıralama çok farklı olurdu. Bundan yuzde yuz eminim.
    Ayrıca Erdem keşke geçmişi görebilsek, ben sezon başında belirtmiştim bunu. Chedjou'dan hiç umutlu değildim. Hatta adamlar Alves'i aldı biz gidip Chedjou'yu aldık diye de söylemişliğim var. Bunun üzerine birisi Chedjou'nun Ibra'ya attığı çalımın videosunu koymuştu. Sonradan da ögrendik ki Chedjou'nun en iyi savunma secilme muhabbeti o çalım yüzündenmiş, çok sükse yapmış o çalım Fransa'da. O yuzden öyle bir ödül almış.

@redrum
    Haberlerde Wolfsburg'un 7,5 istediği falan konuşuluyordu o yuzden herkes cok falan demişti.
    Lille'e gittiği rakam.. Hazır olll ;
    2.500.000 €

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bak ben Fb sohbet alanında da söylemiştim.

Chedjou ile Alves'i yer değiş şu an o sıralama çok farklı olurdu. Bundan yuzde yuz eminim.
    Ayrıca Erdem keşke geçmişi görebilsek, ben sezon başında belirtmiştim bunu. Chedjou'dan hiç umutlu değildim. Hatta adamlar Alves'i aldı biz gidip Chedjou'yu aldık diye de söylemişliğim var. Bunun üzerine birisi Chedjou'nun Ibra'ya attığı çalımın videosunu koymuştu. Sonradan da ögrendik ki Chedjou'nun en iyi savunma secilme muhabbeti o çalım yüzündenmiş, çok sükse yapmış o çalım Fransa'da. O yuzden öyle bir ödül almış.

@redrum
    Haberlerde Wolfsburg'un 7,5 istediği falan konuşuluyordu o yuzden herkes cok falan demişti.
    Lille'e gittiği rakam.. Hazır olll ;
    2.500.000 €
    Abi bu Galatasaray adamı genç yaşta kanser, kalp hastası falan eder. Yazık olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Terim'in kadroya doldurduğu yerli yabancı kalitesizler ordusunun sorunlarını yaşıyoruz. Mancini devre arası bir kısmını halleder. Sezon sonu da kadronun büyük kısmı yenilenir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligin en az gol atan 5. takımı sayı olarak baktığımızda Lille. Oyun anlayışları böyle yani zaten kısır geçiyor maçları. He başardıkları çok büyük bir iş, ona da lafım yok. Boşuna dememişler hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir diye. Kaldı ki 16 haftada yedikleri 4 golü zaten iki maçta ikişer tane yediler ve ikinci hafta ile beşinci hafta idi. Son 11 maçta gol yemeyen bir takımdan bahsediyoruz.
    Kjaer'in de çorbada tuzu olduğuna şüphe yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Terim'in kadroya doldurduğu yerli yabancı kalitesizler ordusunun sorunlarını yaşıyoruz. Mancini devre arası bir kısmını halleder. Sezon sonu da kadronun büyük kısmı yenilenir.
    Çöplükleri takımdan temizlesin, Mancini benim için başarılıdır.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

3 sezondur inanılmaz bir oyuncu sirkülasyonu var, takımdaki boş adam sayısı 8. bitirdiğimiz sezondaki sayıyla hemen hemen aynı, 2 şampiyonluk olmasa ki onun nedenleri de çok tartışma götürür Terim neredeyse 2. dönem geldiğinde yaptığı tahribatı yaptı kulübe yine.

Genel olarak ne demek istediğinizi anlıyorum fakat Tosic gerçekten bu sezon ligimizin en iyi sol bekiydi. Sadece göz önünde olan bir takımda oynamıyor. Yoksa kariyerinde 3 büyük ligde forma giymiş bir oyuncu. GS için yeterli olur mu çare olur mu tabi ki soru işareti. Ama chedjou için burada heyecanlanan insanlar görüyorum, Tosic de chedjou kadar Fransa liginde Almanya liginde oynamış bir oyuncu. Chedjou'nın takımı gibi takımlarda oynamış hem de. Burada bir tezat var ona bakarsanız. Sırf fransa liginden geliyor diye baş tacı chedjou 12 milyon eurolar konuşuluyor valla benim tvden gördüğüm kadarıyla hiç öyle 12 milyon euro'luk bir oyuncu gibi gelmedi.

Kısaca demek istediğim, yabancı liglerden gelen oyuncuları taraftarımız genel olarak nasıl abartıyorsa bu arkadaş da Tr ligindeki oyuncuları o kadar abartıyor. İkisi de bana kalırsa aynı şeye çıkıyor.
    Ah ah ya biz anlamıyoruz bu işi ya da birileri çok büyük paralar kazanıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

işin drogba yönünü geçtim zaten Drogba'yı yedek kulübesinden tutamazsın o ayrı konuda yıllık 3 milyon euro verdiğin yabancı oyuncunun yedek olması ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Terim'e suçu atıp bırakmamak gerek Galatasaray 2 sezon önce de bu adamlarla şampiyon oldu.

Riera geçtiğimiz 2 sezonda çok iyi katkılar sağladı. Melo harika işler yapıyor kaç sezondur hele ki ilk senesi çok çok iyiydi.

Eboue ilk 2 sezon çok iyiydi. Gökhan ile birlikte ligimizin en iyi sağ beki diyorduk ama şuan bakıyoruz gitsin diye dua eder haldeyiz.

Amrabattan başka Terim'in alıpta yararlanamadığı tek bir oyuncu bile yok. Bu sebeple Terim'in hatası diyip geçiştiremeyiz.

Sneijder'i istememesine rağmen hep bir yerlerde kullanmaya çalıştı onu da. Bu kadronun bütünlüğünü bozan Aysal'dır bana göre.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence takımın içine eden biri varsa o da Bülent Tulun'dur.Chedjou'yu da o sardı başımıza zaten. Yalnız Chedjou'dan bende bir şeyler bekliyordum ancak bu adamdan adam olmaz sezon sonu yollamak lazım 3'e 5'e bakmadan satsınlar.

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Ligin en az gol atan 5. takımı sayı olarak baktığımızda Lille. Oyun anlayışları böyle yani zaten kısır geçiyor maçları. He başardıkları çok büyük bir iş, ona da lafım yok. Boşuna dememişler hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir diye. Kaldı ki 16 haftada yedikleri 4 golü zaten iki maçta ikişer tane yediler ve ikinci hafta ile beşinci hafta idi. Son 11 maçta gol yemeyen bir takımdan bahsediyoruz.
    Kjaer'in de çorbada tuzu olduğuna şüphe yok.
    Kapalı oynuyorlar evet. Yıllardır öyle oynar lille. Ben Keita'yı hatırlıyorum (bizim keita) o dönemde bile Lille kapalı oynardı onların da kültürü o.
    Yalnız stoper ikilisi Basa ile Kjaer. O kapalı savunma üzerinde kuş uçurtmayacak iki güçlü boylu poslu adam. İşin komiği bu adamlar aman aman da agır adamlar değil çok da çabuklar (Vidic gibi).
    Teknik açıdan zayıflar mı evet. Ama savunmada öncelik savunma, teknigin de iyi oldu mu Laurent Blanc oluyorsun.

Mesaj Yetkileri