Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 68.75%
  • Eskişehirspor

5 31.25%
1 ile 30 arası toplam 916 sonuç

Konu: Türkiye Kupası 2013-2014

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu turun ardından 4'erli 2 grup olacak.

İlk 2 gruptan çıkacak. Yarı final/final etapları ile kupa sahibini bulacak.
    O zaman biz de elenelim, sırf sarı - kırmızı hatrına izledim maçı, gruba kalsan 6 maç daha eder bildiğin eziyet.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    O zaman biz de elenelim, sırf sarı - kırmızı hatrına izledim maçı, gruba kalsan 6 maç daha eder bildiğin eziyet.
    Ben de başta böyle düşünüyordum. Ama şimdi yedeklerimizin de form tutması, maç kondisyonundan düşmemesi açısından bu kupada en azından grup aşamalarına girmemiz gerektiğini düşünüyorum. Özellikle ligde forma bulamayan Bruma bu kupada biraz olsun maç tecrübesi edinir. Eksik özelliklerini daha net görür ve o yönde kendisini geliştirmesi için çabalarız en azından. Bir de altyapıdan birkaç oyuncu da bu kupada takımın atmosferini soluyabilir. Mesela İsmail Berk Ünsal'ın yaşı 19 oldu, biraz olsun forma bulup kendisini gösterme ihtimali yaratabiliriz ona da. Veya biraz olsun potansiyel sezilen herhangi bir oyuncu, farketmez.

Ama bunları yapmayıp ideal 11 oyuncudan herhangi birini bu maçlarda yoracaksak hiç gereği yok, o konuda hemfikiriz.

Edit: Bir de Hamit var. Ocak ayına kadar dönebilirse Hamit'i bu maçlarda kullanarak maç kondisyonuna yaklaştırabiliriz. Ligde sıkıntı yaşatacağına burada yaşatsın, lige formda girsin.

Mesaj Yetkileri