okul durumu dolayısıyla cevap veremedim kusura bakmayın

Quote Originally Posted by Ramoscu View Post
San Marino şut çekmiş hem de 4 kez .s.s.s.s

Quote Originally Posted by himone View Post
Çok garip, 7 tane direk var, 36 şut var, 12 tane kaleyi bulmuş, 6 gol var ama mutlak gol şansı 1

Direklere alıştık artık, çok garip gelmiyor. Bu arada San Marino da 4 şutu iyi çekmiş, 45 metreden falan mı?
yok 45 olmasada dk 75 ten sonra top dolandırmadığım için 2-3 kontra fırsatı buldular o şekilde geldi şutlar

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
San Marino 4 Defa Korner Kullanmış Adamlar Hücum Alanında Daha Düzgün Paslar Yapmış ve Hollanda'dan Daha Fazla Mücadele Etmiş

Dünyanın Sonu Geliyor Heralde
artık futbolda büyük takım küçük takım ayrımı kalmadı hocaaam

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Şaşılacak bir şey yok bunda. San Marino kendi ceza sahasına doluşmuş. Hollanda oyunu açamayınca bol bol şut çekmiş. O yüzden 1 kez mutlak gol şansı var. Kazanılan Top'un %100 olması da bu yüzden. Çünkü San Marino rakipten kaptığı her topu çıkartmayınca şişirerek uzaklaştırmış. Her dönen topu almış Hollanda. Savunma pasları isabeti %30 San Marino'nun. Dolayısı ile San Marino daha çok koşmuş, daha çok Hollanda'nın paslarının etrafında debelenmiş. Yoksa 10+ olurdu. Topa sahip olmadan belli %73-27. Tek kale oynanmış maç.

7 direkten dönen top herhalde bahsettiği tuhaflık.
aynen dediğin şekilde oynandı maç normal olarak

7 direkten dönen top enteresan olan nokta.. ki 36'da 7 yani neredeyse aşağı yukarı şutların %20'si direkten dönmüş.. bana bu tip istatistikler çok garip geliyor.. birde öyle karambole direkten dönmedi toplar.. yaydan vuruyor 90'dan veya üst direğe çarpıp oyuna geri dönüyor

zaten kulüp kariyerimde doğru dürüst oyuncu satamadığım için mutlu mesut hollandayla devam ediyorum

bu arada o kariyerde Türkiye milli takımından teklif geldi ama reddettim 2020'yi kazanmamı istediler ama doğru dürüst regen bile yoktu