Baş Öğretmen yazdıkları için acaba ceza aldılar mı? Almadılar da şimdi Atatürk yazınca mı akıllarına geldi?

Gezi ile alakalı tezahüratlar yapılırken biz bu konulara girmeyeceğiz diyen Lig TV'nin sesi neredeyse tamamen kapatması ama aksi durumlarda görüntü ve sesi kesmemesi (BJK - GS maçını hatırlayın, maç yarım kaldı, her an her fırsatı reklam ile değerlendiren Lig TV, seyirciler sahada gezinirken, hakemin maçı tatil ettiği belli olmasına rağmen görüntüyü kesmeden neredeyse 10 dakika yayında tutmuştu), enteresan olayların döndüğünün kanıtı.

Elbette TFF'den izin almadan takımlar istediği pankartla ya da bu tarz şekilde istedikleri şeyle çıkamazlar, ne yazdığının önemine bakmaksızın, izin alınmadığı için ceza uygulaması yapılabilir.

Lakin, öyle keyfi ve kasti işler yapılıyor ki artık, Atatürk'ü seviyorum demeye korkar olduk, vatan haini ilan edilmemek için.

Böyle bir ceza gelirse eğer iddia edildiği gibi, sanmıyorum nerede o dirayetli başkanlarımız, tüm takımların her maç öncesi bu şekilde yazarak sahaya çıkmalarını beklerdim ama hiç sanmıyorum hele ki menfaatin yüksek olduğu bu seçim dönemlerinde güce karşı durmak, oldukça yürek isteyen bir durum.