1 ile 30 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizim maç pazar günü olur muhtemelen de boşa heveslenme, İlhan Cavcav bu maç kale arkasına en az 75 TL fiyat çeker. Geçen sene öyle yapmıştı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Bizim maç pazar günü olur muhtemelen de boşa heveslenme, İlhan Cavcav bu maç kale arkasına en az 75 TL fiyat çeker. Geçen sene öyle yapmıştı.
    Maç pazar olsun istiyorum o ayrı dert,bir de fiyat sıkıntısı var değil mi,İlhan Cavcav değil gerçi bütün Anadolu takımlarında var bu huy.En ucuz ne taraf olursa ordan alırız bileti yer kalırsa,bir de yer bulamama sıkıntısı var.İşte bu yüzden gelecek yıl kombine alacağım Gençler'den.

Geçen yıl 1. gelmiştik Ankara'ya bu yıl iddaasız geliyoruz,umarım Cavcav insafa gelirde 30-40 lira daha düşük satar biletleri.Umut fakirin ekmeğidir işte
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maç pazar olsun istiyorum o ayrı dert,bir de fiyat sıkıntısı var değil mi,İlhan Cavcav değil gerçi bütün Anadolu takımlarında var bu huy.En ucuz ne taraf olursa ordan alırız bileti yer kalırsa,bir de yer bulamama sıkıntısı var.İşte bu yüzden gelecek yıl kombine alacağım Gençler'den.
    Bilet bulursun, hele de Juventus maçında olumsuz bir sonuç olursa taraftarların pek teşrif edeceğini sanmıyorum. Ama işte en aşağı 75 tl olur gibi. 50 civarı olursa ben de gitmeyi planlıyorum da 50 liradan bir kuruş fazla bile olsa gitmem.

Aslında buna federasyonun el atması lazım. Normal biletleri 10-15 lira arası takımlar büyük takım gelince 5 katı fiyat çekiyor. Zaten rezil bir futbol oynanıyor ülkemizde, bir de bu kadar para talep edilince insan futboldan soğuyor.

Pazar günü Ankaragücü maçı var, onu tavsiye ederim, kapalı 5 lira filan oluyor

Mesaj Yetkileri