1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım hangisi?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by ozgrkc
    En iyi kaleci Gs de komik Rüştü nün klasını Buffon bile söylemiştir...
    Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demiş
    Volkan>Rüştü

Quote Originally Posted by dnz498
    Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demiş
    Volkan>Rüştü

takımlarla niye uraşıosn? ben burda buffon un 2002 de aldığı ödülden sora yaptığı açıklamayı sölüyorum... senin dedine bak?

Nesil
    2005
    Yer
    ev

takımlarla niye uraşıosn? ben burda buffon un 2002 de aldığı ödülden sora yaptığı açıklamayı sölüyorum... senin dedine bak?
    yanlış anlamışsın ben sadece bunu bir rivayet olduğunu düşündüğünm için öyle yazdım. İki olayıda rivayet olarak gördüğüm için örnekledim sadece. Eğer fanatiklik yapacak olsam Volkan demem merak etme

yanlış anlamışsın ben sadece bunu bir rivayet olduğunu düşündüğünm için öyle yazdım. İki olayıda rivayet olarak gördüğüm için örnekledim sadece. Eğer fanatiklik yapacak olsam Volkan demem merak etme
    anlıyorum da gerçek olmayan şeyleri konuşmam arkadaşım merak etme=) hatta röpörtajı izledimi bile hatırlıorm=) Bu arada Volkan iyi de hakkı yeniyo oynatılıp alışması lazım... Aykut için de aynı şey geçerli... oynamadı oynamadı Fb maçında oynadı ve yaptığı hatayla göze battı... Bjk de de Volkan Ünlü var(hala duruomu bilmiorm) bunlara güvenilse gerçekten mükemmel kaleciler...

anlıyorum da gerçek olmayan şeyleri konuşmam arkadaşım merak etme=) hatta röpörtajı izledimi bile hatırlıorm=) Bu arada Volkan iyi de hakkı yeniyo oynatılıp alışması lazım... Aykut için de aynı şey geçerli... oynamadı oynamadı Fb maçında oynadı ve yaptığı hatayla göze battı... Bjk de de Volkan Ünlü var(hala duruomu bilmiorm) bunlara güvenilse gerçekten mükemmel kaleciler...
    Kupa maçında ne hatası yaptı yaw? O gece hatırlamıyorum bir şey bahsedermisin biraz?

Quote Originally Posted by ermoon
    Kupa maçında ne hatası yaptı yaw? O gece hatırlamıyorum bir şey bahsedermisin biraz?

Alex in attığı frikik te pozisyon hatası yaptı... barajı yanlış kurdu... tuttuğu köşeden gol yemişti... hata aykutun demişim ksura bakmayın hata gerets de... uzun süre oynatmadı sora kupa maçlarında Aykut a söz verdm diip onu sürdü... hatırlatabildimmi?

Alex in attığı frikik te pozisyon hatası yaptı... barajı yanlış kurdu... tuttuğu köşeden gol yemişti... hata aykutun demişim ksura bakmayın hata gerets de... uzun süre oynatmadı sora kupa maçlarında Aykut a söz verdm diip onu sürdü... hatırlatabildimmi?
    hatırlattın tabi ama o biraz değişik bir hata olmuş. hani yan top olur, yanlış bir topa çıkarsın hatadan gol olur anlarımda neyse.. Onu sürecekti çünkü daha lig'in başında demişti Kupa maçlarında Aykut ligde Mondi diye.. Neyse ya

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Volkan>Rüştü
    işte bu büyük bi sallamasyon
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN
    işte bu büyük bi sallamasyon
    bence arkadasın dedfıgını ıyıce bı arastır kım gercegı soluo anlasılır...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by lazyboy7
    bence arkadasın dedfıgını ıyıce bı arastır kım gercegı soluo anlasılır...
    İyice araştırdım ve sonuç olarak bir kaç GS TARAFTAR sitesinde buldum ve vieri değil o isim MARADONA ve daha 1 ay önce Fenere Teknik direktör olarak gelmek isteyen adam haliyle takımıda biliyordur..Kpk..

Tekrarlıyorum fenerbahçe arkasından gs

Quote Originally Posted by EreN
    İyice araştırdım ve sonuç olarak bir kaç GS TARAFTAR sitesinde buldum ve vieri değil o isim MARADONA ve daha 1 ay önce Fenere Teknik direktör olarak gelmek isteyen adam haliyle takımıda biliyordur..Kpk..

Tekrarlıyorum fenerbahçe arkasından gs
    sana katılıyorum f.b yi avrupada herkez tanır ....hemde iyi tanır ...!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by paco
    sana katılıyorum f.b yi avrupada herkez tanır ....hemde iyi tanır ...!!!
    Böle laflar atmaktan zevk alıyorsunuz galiba..

Mesaj Yetkileri