Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demişOriginally Posted by ozgrkc
Volkan>Rüştü
Doğrudur hatta Vieri'yede sormuşlar Fenerbahçe'yi tanıyomusun diye o da kim o Galatasarydamı oynuyor demişOriginally Posted by ozgrkc
Volkan>Rüştü
Originally Posted by dnz498
takımlarla niye uraşıosn? ben burda buffon un 2002 de aldığı ödülden sora yaptığı açıklamayı sölüyorum... senin dedine bak?
yanlış anlamışsın ben sadece bunu bir rivayet olduğunu düşündüğünm için öyle yazdım. İki olayıda rivayet olarak gördüğüm için örnekledim sadece. Eğer fanatiklik yapacak olsam Volkan demem merak etmeOriginally Posted by ozgrkc
![]()
Originally Posted by dnz498
anlıyorum da gerçek olmayan şeyleri konuşmam arkadaşım merak etme=) hatta röpörtajı izledimi bile hatırlıorm=) Bu arada Volkan iyi de hakkı yeniyo oynatılıp alışması lazım... Aykut için de aynı şey geçerli... oynamadı oynamadı Fb maçında oynadı ve yaptığı hatayla göze battı... Bjk de de Volkan Ünlü var(hala duruomu bilmiorm) bunlara güvenilse gerçekten mükemmel kaleciler...
Kupa maçında ne hatası yaptı yaw? O gece hatırlamıyorum bir şey bahsedermisin biraz?Originally Posted by ozgrkc
Originally Posted by ermoon
Alex in attığı frikik te pozisyon hatası yaptı... barajı yanlış kurdu... tuttuğu köşeden gol yemişti... hata aykutun demişim ksura bakmayın hata gerets de... uzun süre oynatmadı sora kupa maçlarında Aykut a söz verdm diip onu sürdü... hatırlatabildimmi?
hatırlattın tabi ama o biraz değişik bir hata olmuş. hani yan top olur, yanlış bir topa çıkarsın hatadan gol olur anlarımda neyse.. Onu sürecekti çünkü daha lig'in başında demişti Kupa maçlarında Aykut ligde Mondi diye.. Neyse yaOriginally Posted by ozgrkc
işte bu büyük bi sallamasyonOriginally Posted by dnz498
![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bence arkadasın dedfıgını ıyıce bı arastır kım gercegı soluo anlasılır...Originally Posted by EreN
İyice araştırdım ve sonuç olarak bir kaç GS TARAFTAR sitesinde buldum ve vieri değil o isim MARADONA ve daha 1 ay önce Fenere Teknik direktör olarak gelmek isteyen adam haliyle takımıda biliyordur..Kpk..Originally Posted by lazyboy7
Tekrarlıyorum fenerbahçe arkasından gs
sana katılıyorum f.b yi avrupada herkez tanır ....hemde iyi tanır ...!!!Originally Posted by EreN
Böle laflar atmaktan zevk alıyorsunuz galiba..Originally Posted by paco