Quote Originally Posted by VatKenAyDu View Post
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.Gökhan ve Bayram arasında ciddi bir fark yok ki ben Gökhan'ın Bayram'dan daha iyi bir kaleci olacağına eminim.Stada gitme şansınız yoksa internet üzerinden Başkent TV'yi izleyebilirsiniz,en azından evdeki maçlarımızı veriyorlar.Levent Kale,Mehmet Çakır,Emre Taşdemir en çok göze batan oyunculardan.

En çok sıkıntım ise itibar konusunda yaşandı.Oyun başında ''bölgesel'' görünüyor.Ki Ankaragücü sadece Ankara çapında değil,özellikle Anadolu'da iyi-kötü anılarla hatırlanan bir takım.50 küsür sene Süper Lig'de mücadele edip en çok puan toplayan bir takıma göre itibarı bence berbat.Transfer yapmak istediğimde 2. ligin vasat oyuncuları bile kilit oyuncu olmak istiyor.En az ulusal olmalı bence.
Ankaragücünün maçlarını 4 yıldır takip eden biri olarak yorumlarına katılıyorum ve umut`un şuan
takımdaki en önemli oyincu oldugunu söyleyebilirim onun olmadigi maclarda ki skorlar ortada bence gökhan da bayramdan iyi bir kaleci bütün camiada böyle düşünüyor gökhan ve umut -7 pa yi hak eden oyuncular levent e gelirsek takimin skor yükünü çeken bir oyuncu takımın en önemlilerinden biri de o daha iyi bir profili ve ca ile pa yi hak ediyor,mehmet cakir ise direkt süper ligden geldigi icin bu lige göre fazla kaliteli olduğunu düşünüyorum zaten atigi klas gollerden de belli oluyor itibar konusunda tamamiyle katiliyorum Ankaragücü geçmişi köklü bir klüp zaten bütün anadolu takımlarının içinde Trabzo dahil en uzun süre süper lig de mücadele edeni