Anket Sonuçlarını Görüntüle: Demiryolu İşçileri Bu Sezon Avrupa Bileti Alabilir Mi ?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • 2-3 yıl içinde evet ancak bu sezon gidemezler

3 42.86%
  • Avrupa Ligine katılım hakkı kazanırlar

3 42.86%
  • Şampiyonlar Ligine katılım hakkı kazanırlar

1 14.29%
1 ile 30 arası toplam 633 sonuç

Konu: Geminin Adı Crewe, Kaptanı Diaz, Tayfası Demiryolu İşçileri, Rotası Avrupa [5.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Regenlerle oyun gerçeklikten uzaklaşıyor. daha ilk sezonlarda takımı regenlerle doldurmaktan pek haz almıyorum diğer fikirlere de saygı duyarım herkes kendince zevk alabilmeye bakıyor nihayetinde. James bu sezon teknik olarak gelişirse uzun yıllar forvet aramayız harvey james ikilisi yeter. kalecide bu hızla gelişirse 2-3 yıla çok sağlam kaleci olucak
    senin oynayış tarzın birşey demedim şaka yaptığımıda belirtmiştim herkesin kendi zevki ben seviyorum isimleri hoşuma gidiyor boyata yazık olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    senin oynayış tarzın birşey demedim şaka yaptığımıda belirtmiştim herkesin kendi zevki ben seviyorum isimleri hoşuma gidiyor boyata yazık olmuş

Sorun yok kardeşim (: Boyota pişman olacak

Bu arada gençler Frederic Kanouteye ne dersiniz Hızı falan yok ama mentorluk yapabilir birde pivot olarak iş görürsanki he ? fabbianiyi 30 yaşında diye gönderip 36'lık Kanouteyi alırsam Fabbiani bana pis söver

Mesaj Yetkileri