1 ile 30 arası toplam 64 sonuç

Konu: Süper ligde en iyi kaleciye sahip takım hangisi?

Hybrid View

Quote Originally Posted by dnz498
    yanlış anlamışsın ben sadece bunu bir rivayet olduğunu düşündüğünm için öyle yazdım. İki olayıda rivayet olarak gördüğüm için örnekledim sadece. Eğer fanatiklik yapacak olsam Volkan demem merak etme
    anlıyorum da gerçek olmayan şeyleri konuşmam arkadaşım merak etme=) hatta röpörtajı izledimi bile hatırlıorm=) Bu arada Volkan iyi de hakkı yeniyo oynatılıp alışması lazım... Aykut için de aynı şey geçerli... oynamadı oynamadı Fb maçında oynadı ve yaptığı hatayla göze battı... Bjk de de Volkan Ünlü var(hala duruomu bilmiorm) bunlara güvenilse gerçekten mükemmel kaleciler...

Quote Originally Posted by ozgrkc
    anlıyorum da gerçek olmayan şeyleri konuşmam arkadaşım merak etme=) hatta röpörtajı izledimi bile hatırlıorm=) Bu arada Volkan iyi de hakkı yeniyo oynatılıp alışması lazım... Aykut için de aynı şey geçerli... oynamadı oynamadı Fb maçında oynadı ve yaptığı hatayla göze battı... Bjk de de Volkan Ünlü var(hala duruomu bilmiorm) bunlara güvenilse gerçekten mükemmel kaleciler...
    Kupa maçında ne hatası yaptı yaw? O gece hatırlamıyorum bir şey bahsedermisin biraz?

Quote Originally Posted by ermoon
    Kupa maçında ne hatası yaptı yaw? O gece hatırlamıyorum bir şey bahsedermisin biraz?

Alex in attığı frikik te pozisyon hatası yaptı... barajı yanlış kurdu... tuttuğu köşeden gol yemişti... hata aykutun demişim ksura bakmayın hata gerets de... uzun süre oynatmadı sora kupa maçlarında Aykut a söz verdm diip onu sürdü... hatırlatabildimmi?

Quote Originally Posted by ozgrkc
    Alex in attığı frikik te pozisyon hatası yaptı... barajı yanlış kurdu... tuttuğu köşeden gol yemişti... hata aykutun demişim ksura bakmayın hata gerets de... uzun süre oynatmadı sora kupa maçlarında Aykut a söz verdm diip onu sürdü... hatırlatabildimmi?
    hatırlattın tabi ama o biraz değişik bir hata olmuş. hani yan top olur, yanlış bir topa çıkarsın hatadan gol olur anlarımda neyse.. Onu sürecekti çünkü daha lig'in başında demişti Kupa maçlarında Aykut ligde Mondi diye.. Neyse ya

Mesaj Yetkileri