Bağıra bağıra geldi gol, kalite farkı.
Bağıra bağıra geldi gol, kalite farkı.
webo bir başka adam yahu nerede ihtiyaç var hemen yetişiyor![]()
dk kaçta geldi leeee ?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
83' Pierre Webo
Fenerbahçe bu kez erken koparmış maçı !![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu adamları hakem yapanlarda suç bulmak lazım. Caner'in atılmaması nedir, o pozisyona nasıl kart vermezsin, ve Kuyt'ın pozisyon da penaltıydı. Ayrıca faul pozisyonlarında iki tarafa da çok kötü düdükler çaldı.
Maça gelirsek Alves, Gökhan, Sow çok kötü oynadılar. Bu Alves'e bir uyarı gerek her hafta bize gol yediriyor.
Adamlar deplasmanda handikap 0 akıyor.Paşa'da puan kaybetti artık farklar iyice açıldı.
Bu sene Fener'in önünde kimsenin durabileceğini zannetmiyorum.. Çatır çatır haklarıyla alıyorlar yani .. rakip 10 kişi kalsın 1-0 geriye düşsün farketmiyor..
İşte bu kadar. Pres, sahaya yayılma falan iyi de yaratıcılık çok az. Acilen yaratıcı bi isme ihtiyacımız var
Bu sefer farklı bir şey olsun, 45+'da atalım dedik![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Dediğim gibi Webo girdi ve aldık maçı. İlk 11 başlamalı bundan sonra artık Webo. Zorlu bir deplasmandan daha galibiyetle çıktık, çok iyi oldu çok da güzel oldu.![]()
Ben alındığından beri diyorum bu adam çok gereksiz. Her maç izlediğimde verilen 13 milyona ciğerim sızlıyor. Adam çok kötü oynuyor ve gol atabileceği pozisyonlarda da çok laubali olduğu için kaçırıyor.
Sistemde yavaş yavaş değişiklik yapmak gerekiyor. Oyun kurarken stoperlerin açılıp aralarına Topal'ın girmesi ve beklerin ileri gitmesi bu takımda işe yaramıyor. Çünkü orta sahalarımız markajdan çıkıp topu alıp dönemiyorlar. Bu oyuncularla bu taktik çok verimli olmuyor kanatlar da topla iyi olmadığı için yaratıcılığımız çok kısıtlı.
Aynen Caner'in atılması gerekiyordu. Kuyt'ın pozisyonuna penaltı çalmak çok ağır olur bence. Alves çok kötüydü. Fenerbahçe bir yarı çok kötü oynuyor, bir yarı toparlıyor işleri, garip bi' takımız. Gökhan ile Caner topa hiç bakmadan ileri çıkıyorlar, oyun sıkışınca bu durum çok sorun yaratıyor, beklerin zaman zaman stoperlere pas alternatifi de olması gerek.
Bu arada tribünleri provoke etmek isteyen Trabzonluların emelleri işe yaramadı. Şike yapsana diye bağıran kısımdı, keza bir bölümde Trabzonspor lehine tezahürat yaptılar. Umarım yine cevaplarını almışlardır bir kez daha.
Hem Rize'nin, hem de Fenerbahçe'nin penaltı bekledikleri birer pozisyon penaltı değildi. Hakem doğru karar verdi. Vücuttan sekip ele çarpmalar (el çok açık değilse) penaltı olamaz.
Caner'in eli sarı olmalı, 2. sarıdan kırmızı çıkmalıydı. Yalnız ilk sarısı da sarı değil, abartılı bir itirazı yoktu. Hakem gereksiz alınganlık yaptı. Yanlış bir kararla bile olsa eğrisi doğrusuna denk geldi.
Hakederek kazandık. İlk yarı çok önde oynuyordu Rize. 50-55'ten sonra pili bitti, ikinci yarı zorunluluktan geri çekildi Rize. Komple hükmettik ikinci yarıya.
Cristian ne gol attı öyle. Maç bitti, hâlâ şaşırıyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bence artık Kadıköy'de ki maçlarda da 'Aziz Yıldırım şike yapsana' diye bağıralim baksaniza ise yarıyor![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Artık bu son dakika gollerini mantıklı bir şekilde açıklayamıyoruz sanırsam. Ancak gerçek olan bir şey varki 1-0, 2-0 gerideyken bile herkesin içinde bir umutcuk tanesi bulunuyor. 90. dakikaya kadar kimse umudunu kaybetmiyor. Şahsen bu son dakikalardan artık bıksam da korksam da kazanmaya devam ettikçe takımıma olan güvenim devam ediyor. Daha önce de yorumlarımda belirtmiştim,
Biz son maçta kaybettiğimiz şampiyonlukları aslında ilk maçlarda, ilk yarıda kaybetmiştik. Bu nedenle ilk yarı performansımız cidden çok önemli. İlk yarıyı ne kadar az puan kaybı ile tamamlarsak o kadar avantajlıyız. Tabi bahsettiğimiz sezonların ikinci yarılarında da çok iyiydik. Bu nedenle bu sezonda önceki sezonlar gibi ikinci yarıyı iyi kapatmalıyız.
Takım ilk yarıda tökezledi ancak 2.yarıda kalite farkı ortaya çıktı,Emenike baya kötüydü
Bu arada Cristian Baroni;
1 gol 1 asist.![]()
Webo'nun golünde asisti çimlere yazmak lazım. Top ağırlaştı oraya çarpınca Serkanı yanılttı![]()
Yani Koray'a ve Kıvanç'a verilen sarı kartların komikliğiyle karşılaştırınca Caner bence o el pozisyonundan önce bile kırmızı görmeliydi ki, ilk karar kesinlikle doğruydu, her ne olursa olsun maç bitmiş gitmiş artık öyle veya böyle fenerbahçe kazandı. Bize de tebrik etmek düşer![]()
Hababam Güm Güm Güm...![]()
Beklediğim futbol olmadı ama galibiyet güzeldi. Emre'nin eksikliğini hissediyor gibiyiz ya.
Fenerbahçe fizik olarak bu sezon fark yaratıyor. Kondisyonları muhteşem. Maçın sonuna kadar ayakta kalıyorlar.
Pes ettim kapattım tvyi dışarı çıktım, takım pes etmedi. Artık şampiyonluğa gün sayıyorum, Eskişehir deplasmanına kadar her maçı kazanırız orada ise o günün performansı konuşur.