Bonservisi elinde futbolcular içinde bizi ileriye taşıyacak birini bulamadım.
Shaktar'lı Eduardo görüşmek istemedi, Thiago Motta'da öyle. Zaten maaşları çok bu oyuncuların. Ama onun yerine orta alanda bizi bir adım ileri taşıyacak bir transfer gerçekleştirdik. Hem Corgnet'den daha iyi hem de birbirlerine alternatif olacaklar, kadro sıkıntısı yaşamayacağız.
Yalnız transferin heyecanıyla kontrol etmeyi unutmuşum AB dışı oyuncu sayısı 5 olduİkisi kiralık. Salvio ve Anderson'a ihtiyacım olduğu için ilk yarı gol kralım Brandao'yu kadrodan çıkardım. Zaten 33 yaşında olduğu için sözleşmesini de yenilememiştim. Mecburen Brandao'yu kiralayacağım. Onun yerine West Ham'den Modipo Madiga ile kiralık anlaşıyorum. Biancuchi, Mevlüt ve Maiga üçlüsü yeterli olacaktır.
Bu arada Ranieri'yi kovup Hiddink'i getiren Monaco'ya kupa mücadelesinde deplasmanda koymanın sevincini yaşıyor tüm takımMillet amatörlerle oynarken o kadar takım içerisinde bize Monaco düşmesi de dramatik tabii.
Düzeltme: Unutmuşum bonservisi elinde 25 yaşında bir DC aldık. Arjantinli olduğu için gelecek sezon yabancı sıkıntısı yaşarsam istikbali ne olur bilmiyorum. İyi bi çocuk, iyi olmasa almayız zaten

İkisi kiralık. Salvio ve Anderson'a ihtiyacım olduğu için ilk yarı gol kralım Brandao'yu kadrodan çıkardım. Zaten 33 yaşında olduğu için sözleşmesini de yenilememiştim. Mecburen Brandao'yu kiralayacağım. Onun yerine West Ham'den Modipo Madiga ile kiralık anlaşıyorum. Biancuchi, Mevlüt ve Maiga üçlüsü yeterli olacaktır.
Millet amatörlerle oynarken o kadar takım içerisinde bize Monaco düşmesi de dramatik tabii.