1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Savunma

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tek DMC ve 2 tane MC ile oynayıp kanatlarda AMR - AML ve tek santrofor oynayarak biraz durumu düzelttim.

Ama oyunda ezelden beri hasta oldugum konu AMC'li oynamaktı. Bu seride yapamadım onu, yapanlar nasıl sonuç alıyor bilmiyorum. AMC koydugumda orta saha cok cabuk geciliyo ve ara paslarıyla kaleci ile karşı karşıya kalınıyor. DMC'li durumda bile bazen bu dedigim oluyorken AMC'liyi hiç düşünemiyorum.

Quote Originally Posted by pharmacist View Post
    Tek DMC ve 2 tane MC ile oynayıp kanatlarda AMR - AML ve tek santrofor oynayarak biraz durumu düzelttim.

Ama oyunda ezelden beri hasta oldugum konu AMC'li oynamaktı. Bu seride yapamadım onu, yapanlar nasıl sonuç alıyor bilmiyorum. AMC koydugumda orta saha cok cabuk geciliyo ve ara paslarıyla kaleci ile karşı karşıya kalınıyor. DMC'li durumda bile bazen bu dedigim oluyorken AMC'liyi hiç düşünemiyorum.
    Dediğim olayda bu zaten. Maç motoruna göre taktik yapmak zorundayız kendi taktiklerimiz işe yaramıyo. Ben kötü takımlara karşı savunmayı ileri çıkartıp önde baskı yapmak istiyorum ama her atılan ara pas karşı karşıya bırakıyo rakip forveti. Adama birebir markaj veiryorum sadece yanından geçerken el kaldırıyo. Oyun iki senedir belirli kalıplar içinde kalıyo dışına çıkamıyoruz.

Quote Originally Posted by pharmacist View Post

Ben 4 defans, 1 dmc, 1 mc, 1 amc, amr, aml ve st şeklinde oyunuyorum. Bu dmc ortada, mc sağda, amc solda duruyor yani kendi mevkilerine göre bu şekildeler. Bu taktik ile topa genelde yüzde 55 üzerinde sahip oluyorum. İyi bir amc nin varsa kesinlikle iş yapar bence.

Birde rakip orta saha oyuncularına pres uygula, zayıf ayağını kullandırmaya zorla bence. Ben amc ye daha sıkı markaj yap dedim. En azından gerilere kadar geliyor şimdi.

Mesaj Yetkileri