Hakemler çok kötüydü ama konunun Fenerbahçe ile hiç alakası yok. Çok alakasız bir yere bağlanıyor.
Hakemler çok kötüydü ama konunun Fenerbahçe ile hiç alakası yok. Çok alakasız bir yere bağlanıyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
basketteki kural detaylarini fazla bilmiyorum ama o pozisyona bence teknik faul çalinmazdi. evet hakem kotuydu ama sen galatasaraysan o hakemide yenceksin.
Banvit 6'da 6 yapmış 1. gidiyorlar.Her sezon bu şekilde istikrarlı gidiyorlar helal olsun adamlara valla.Bu yılda final hayal değil ancak FB ve GS finali bekliyorum bu sezon ama bunun için sıralama da önemli artık fire vermemek lazım 3 maç yenmişiz 3 maç yenilmişiz...Yakışmıyor bu durum bize sakatlıklar bahane olmamalı sen Galatasaraysan her türlü zorluğun üstesinden gelmesini bileceksin Ergin Ataman ve öğrencilerine güvenim tam benim artık çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum.
Ben maçtaydım tabi ki desteğimiz Uşak'a.
18 sayı olunca biraz hafife almaya başladı BJK.
Sonra taraftar da baya gaza geldi salonda bir anda ambians oldu.
Uşak sportif şahlandı ve mükemmel bir maç oldu.
Taraftarın çok etkisi oldu galibiyette.
Ama Lofton başka bir şey oynuyor gerçekten adam kalite.
Banvit-Fenerbahçe maçı var.Banvit'in hocası Obrodovic'in eski yardımcısı sanırım 2 takım da iyi gidiyor güzel maç olacaktır![]()
İlk yarı Banvit 51-45 önde kapadı.Gerçekten çok güzel maç oluyor ama ikinci yarı bu kadar sayı olacağını sanmıyorum.Eğer olursa 100'ler de bitecek maç![]()
Banvit 51-45 Fenerbahçe Ülker ilk yarı sonucu.
Çok zevkli bir maç oluyor rakibe çok rahat şut attırıyoruz ve pota altına kolay geliyorlar bunu engellememiz lazım.Ama bir yandan rahatız çogunlukla Banvit'in üstünlügünde geçti maç fark dokuza kadar cıktı ancak bir anda ikiye indirdik.İstedigimizde maçın gidisatını degistirebiliyoruz.2. yarı biraz daha iyi savunma yaparsak maç bizimdir.
3. çeyrek ama maç gitti. Çok kötü savunma yapıyoruz, Banvit 8-9 tane üstüste üçlük soktu. İmkansız artık![]()
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Takım sezonun en ruhsuz maçını oynadı Obradovic habire degisiklik yaptı bir ışık yakalayabilmek icin ancak kimseden iş çıkmadı Banvit muhtesem üçlük yüzdesiyle haketti maçı tebrikler.
91-76 aldı maçı Banvit.İnanlımaz bir 3'lük yüzdesiyle oynadılar.Bu kadar kaliteli bir Fenerbahçe karşısında maç kazanmakta kolay değil.Fenerbahçe ilk yarı sürekli takip etti ama 2.yarı koptu maçtan.Çok zevkli bir maçtı özellikle ilk yarısı.Tebrikler Banvit.
Galatasaray dedik Fener dedik ama bu sene Banvit şampiyon olacak![]()
Screw you guys, I'm goin' home
O değilde Abooo'nun tahmini tersten tutacak galiba Banvit 30-0 yolunda ilerliyor.Sahamızda yenildik onlara deplasmanda da yeniliriz kesin.Geriye bir tek Fenerbahçe deplasmanı kalıyor onu da yendiler mi 30-0 hayal değil.
![]()
Banvit naapmış be![]()
Necip abi yine güzel bi yazı yazmış.Okumanızı tavsiye ederim.
Euroleague'de oynayan takımlar sıkışık takvim içinde büyük sıkıntı yaşıyor. Eğer o takım Euroleague'de örneğin Perşembe günü deplasmanda oynamışsa, TBL'de Cumartesi günkü iç saha maçına çıkıyor. Eğer Euroleague'de kendi sahalarında oynamışlarsa TBL maçı ister içeride, ister dışarıda olsun, neredeyse 40 saat geçmeden onları yeniden sahada görüyoruz.
Geçenlerde Ergin Ataman'ın çok haklı bir çıkışı olmuştu..."TBF yetkilileri, başka ülkelerde de aynı takvimin uygulandığını söylüyor. Ancak diğer kurallar aynı değil ki. Onlarda yabancı kısıtlaması olmadığı için iki maçı farklı kadrolarla oynayabiliyorlar. Bizim ise çok az sayıda farklı oyuncu oynatma şansımız var. Sakatlıkların bir nedeni de bu. Aynı oyuncuları uzun yolculuklara rağmen dinlendiremeden, ikinci bir maça çıkarmak zorunda kalıyoruz."
Euroleague takımlarının yorgunlukları ligde haksız avantajlar yaratmaya da müsait. Bir orta sıra veya alt sıranın takımı, rakibinin dezavantajlarından yararlanarak galip gelebiliyor. Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital ve Anadolu Efes birçok lig maçını antrenman yapamadan oynamak zorunda kaldı. Ben bu kulüplerin yerinde olsam ortak bir karar alıp, "Oynamıyorum" derim. Bakalım TBF yönetimi ne yapacak?
Tabii, kulüpler kendi liglerini organize edecek güce kavuşmadıkça, yani Lig Birliği kurulmadıkça buna benzer daha çok olay yaşarız... (Basketfaul)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Galatasaray 23-12 Fenerbahce ilk çeyrek sonucu.Berbat bir basketbol oynuyoruz hem savunma hem hucum anlamında ama özellikle hucumda çok kötüyüz.Gs ise bizle oynayan her takım gibi müthiş bir üçlük yüzdesiyle oynuyor.Bu artık bence rakibin sansından çok bizim savunmadaki kötü performansımızla ilgili buna bir önlem alınmalı.
İkinci çeyreğe iyi başladı Fenerbahçe.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Arroyo-Bonsu Alley-Oopu süperdi,tabi o arada Bonsu'nun smacı da ayrı bir güzellikteydi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Maçta kalite düzeyi oldukça düşük, iki takım da kötü.
5 numaradan hiç verim alamıyoruz çok sıkıntılı bir durum bu.
Fenerbahçe çok çok kötüydü ilk yarı. Tarifsiz.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Erceg vasatin vasati bu adam besiktasda boyle degildi yahu. neyse umarim 2. yarida ucluklerimiz devam eder dicem ama zor.
2. yarıya daha iyi başladık. Fenerbahçe hakikaten çok kötü bugün.
Yalnız Ender Arslan inanılmaz şut sokuyor bugün.
Son ceyrege 13 sayı geride giriyoruz geçmiş olsun.
Ender show..
Ender son maçta da çok iyiydi bu maçta da akmaya devam ediyor.3 Çeyrekte Fenerbahçe gibi müthiş bir hücum takımını 40 sayı da tutmak kolay değil helal olsun Aslanlar'a.Herkes Fener'in maçları üst bitiyor diye üst diyordu ancak Aslan'ın savunmasını unuttular.
Biz kotuyuz de ben Fenerbahcenin bu kadar kotu olacagini tahmin etmemistim. Yine de ortada mac rahat bi son ceyrek olmayacak Galatasaray adina.