Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Yattara'da Türk Oluyormuş

Default Yattara'da Türk Oluyormuş

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Marco Aurelio'yu Türk vatandaşı yapması ve ardından bu oyuncunun milli takıma seçilmesinin yanısıra Beşiktaş'ın da Nobre için başvuru yapması Trabzonspor'un iştahını kabarttı. Yattara'nın Türk vatandaşlığına geçme önerisine sıcak bakması üzerine yönetimde bu konuda çalışma hazırlığı başladı.

Yattara'nın geçtiğimiz günlürde yerel bir gazeteye yaptığı açıklamada, "Türk olmayı isterim. Burası benim yuvam gibi oldu" demecini değerlendiren Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, "Yattara uzun süredir Türkiye'de. O bizden biri, bizim İbrahim. Zamanı gelince neden Türk vatandaşlığına geçmesin. O bunu istiyorsa biz de hemen gerekli işlemleri başlatırız. Yattara takıma faydalı ve her geçen gün kendisini geliştirmeye çalışan profesyonel bir oyuncu. Bu nedenle Türk vatandaşlığına geçmek istemesi çok sevindirici" dedi.

Nesil
    2003

Milli takimda oynama ihtimali olmadigi icin 5 yili doldurmadan vatandas olmasi ihtimali zor. Ayrica yine milli takimda oynama ihtimali olmadigi icin vatandas olduktan sonra 5 sene beklemesi gerekecek Turk statusunde oynamak icin.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

alıştık artık bende ganalı felan oluyumda bu adamlara yer açılsın bari yoksa sığmıycaz ülkeye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

böyle olacağına yabancı sınırı kalksın daha iyi

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    Ona doğru gidio zaten

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    kalksa ne fark edecekki? Kim adam gibi adam getirebiliyorki Türkiye'ye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ama sonucta iş oraya gidiyo bu tür seylerle uğrasacaklarına kaldırsınlar yabancı sınırını daha iyi bence

Nesil
    2005
    Yer
    ev

tartışmaya değer
    hatta bir anket düzenlemek lazım millet ne düşünüyor konu ile ilgili yazsın görelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede bi anket acılmalı bu konuda herkesin fikri ortaya cıkar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

o türk olsun ama nobre asla türk olmasın

yok o 5 yıllığa başka birşey daha ilave ettiler. aynı şeyi NOBRE içinde ayarlamışlar. ülkeye katıkılarından dolayı mı ne ondan dolayı türk başvurusu yapacaklarmış.yattara da onun için olacak herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türk sporuna katkıda bulunan sporcuymus die nobreye basvurmuslar yattarayada ondan basvurmuslardır ama bunların türk sporuna ne katkısı var acaba??????

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

O zaman tüm yabancılar aynı kılıf altında Türk statüsünde oynar bu işin yakında ... çıkar...

zaten bu işin de cılkı çıktı...yakında Türk futbolu nereye gidiyor onları tartışırız...

yattara ve nobreden çok song ve mondi nin katkısı oldu kimse kusura bakmasın ama bu 2 adam kabul edilecekse mondi ye başvurma boşuna denmesi çok büyük ayıp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar haberi iyi okuyalım. Zamanı geldiğinde diyor. Noobre için geçerli olan kural Yattara için geçerli değil. Bir oyuncu Türk statüsünde sayılabilmesi için 5 sene beklemesi gerekiyor. Ayrıca Türk vatandaşı olabilmesi için de 5 sene burada yaşamış olması gerekiyor. Ama Nobre'de bu 5 sene yaşama olayı yerine tanıtıma katkı durumunu kullanıyorlar ve milli takımda oynayabilecek şartlara sahipse 5 sene beklemeden Türk olabiliyor.

Mondragon 5 sene bu ülkede kaldığı için zaten başvurur, başvurusu da kabul edilirse Türk vatandaşı oluyor fakat Türk statüsüyle oynaması için 5 sene daha aralıksız oynaması gerekiyor. Çünkü kendi ülkesinin Milli Takımında oynamış. Yattara'da bi şekilde 5 sene oturmadan vatandaşlık hakkı kazanırsa Milli Takım'ında oynadığı için 5 sene beklemesi gerekecek Türk Statüsünde oynayabilmek için....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

gelen geçen turk oluyoo turkluğunde be adı var bu ne yaw

zamanı geldiğinde olsun tabii...

buyur yeni moda cıktı başımıza
    ben turkum bidaha turk oliyim falan

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by wendel3272
    buyur yeni moda cıktı başımıza
    ben turkum bidaha turk oliyim falan
    İşin kötüsü artık bizimkiler yabancı olacak

herşeyin olduğu gibi bunun da suyunu çıkardık... yakında sözleşmelere Türklük maddesi gelcek...Türk olmadan oynayamaz die...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Türk statüsüne geçmesi takımı için iyi olur yabancı kontenjanı açılmasından ama Milli Takım konusuna gelince kim olursa olsun sıcak bakmıyorum ben..

Tamamen yabancı kontenjanı açmak için yapılan bi davranış.. Ben Yattara'nın yada Nobre'nin milli takıma seçilmesine ihtimal vermiyorum ki seçilseler bile hiçbirinden 4-4'lük bir performans beklemiyorum.
    Zaten dikkat ettiyseniz bütün bu talepler 4 büyüklerden geliyor. Misal Gaziantep'in kadrosunda zaten 3-4 tane yabancısı var, ama Gaziantep aman benim oyuncularımda Türk olsun diye çabalamıyo. Jaziri diye bi adam vardı. Ben kendimi bildim bileli Türkiye'nin mutelif takımlarında oynar ama o neden Türk olmadı?
    Bu iş böyle giderse diğer arkadaşların dediği gibi işin suyu çıkıcak..

Nesil
    2006
    Yer
    annenin yanından

arkadaşlar artık Türk statüsüne geçmek için Milli Takım şartı yok.benim görüşüm hakeden,5 yılını dolduran istedikten sonra herkes Türk vatandaşı olabilir.Milli takıma gelince,burada kulüpler aradan çekilir,Terim devreye girer.kazım kanat gibi kişiler bunu kullanarak bazı kulüplere çamur atıyor.umarım bunun ayrımını herkes yapabiliyordur...

Nesil
    2006

Artık Türk olma modasımı başladı bende mi olsam ne ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İsteyen Türk olur, isteyen olmaz. Niye bu kadar geriyor ki sizi? Ne güzel birşey, bizim için gurur verici ya

fenerin tezgahları işte..sanki aurellio milli takımda oynamakiçin Türk oldu...yazık bea...

yakında forvetimiz nobre mobre orta sahamız aurellio maurellio falan olur....

bokunu çıkarırlar..

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

boku çıkmadı ama birkaç gün içinde kesin çıkacak

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cfc4ever
    Tamamen yabancı kontenjanı açmak için yapılan bi davranış.. Ben Yattara'nın yada Nobre'nin milli takıma seçilmesine ihtimal vermiyorum ki seçilseler bile hiçbirinden 4-4'lük bir performans beklemiyorum.
    Zaten dikkat ettiyseniz bütün bu talepler 4 büyüklerden geliyor. Misal Gaziantep'in kadrosunda zaten 3-4 tane yabancısı var, ama Gaziantep aman benim oyuncularımda Türk olsun diye çabalamıyo. Jaziri diye bi adam vardı. Ben kendimi bildim bileli Türkiye'nin mutelif takımlarında oynar ama o neden Türk olmadı?
    Bu iş böyle giderse diğer arkadaşların dediği gibi işin suyu çıkıcak..
    işte al sonunda beklenen oldu ve neredeyse tüm klüpler başvuru yaptı bunların içinde antep de var krita yı yapmak için başvurmuşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaslar sırf yattara deil daha bi sürü oyuncu türk oluyor Ankaraspor Tita, Wedderson ve Jaba’yı, Gençlerbirliği Isaac ve Ayman’ı, Trabzonspor Yattara’yı, Sakaryaspor M’Bayo’yu, Bursaspor Frasineanu’yu, Kayseri Erciyesspor Agali’yi, Gaziantepspor Krita’yı, Çaykur Rizespor Santos’u ve Sivasspor Anderson’u Türk vatandaşı yapmak için girişimlere başladı.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri