Devre arası başkandan maaş ve transfer bütçesi artımı istedim saolsun totalde 750 bin kadar artım sağladı. Ardından yeni sözleşme için masaya oturduk dedim maaş artır başgan bi 750 daha artırdı bizde yeni sözleşmeyi imzaladık. satacak oyuncum yoktu kasada param da yoktu. 1.5 milyon süper ötesi oldu açıkcası. Yüz bulup gözlem ağını artır bana personel imkanı sağla fizyo imkanı sagla dedim ama red yedik üçünden de (: Zira klübün finansı pek iç açıcı durumda deel
Transferi çabucak haleedik. Paramız azdı ve çok neşter atılası bir durum yoktu memnundum. Sadece orta saha adamım mentorum 3 ay sakatlandı sözleşmeyi fesetmek durumudna kaldım. 500 bin kadar alıyordu. ve sık sakatlandı pek kullanamadık kadroda genç arkadasa da mentorluk yaptı saolsun. Teşekkür edip yolları ayırdık.
Spoiler: Younes Kaabouni
Spoiler: Scott Malone
Spoiler: Pione Sisto
Sisto sözleşmes bitiyordu kadromuza kattık ancak %75 menejerinindeydi 500 bin karşılığı tamamını aldık. Sezon başı istemiştik parasızlıktan kaptırmıştık. Ayrıca Kaabuni sözleşmesi bitiyordu tam imza attırıcakken sözleşmeyi iptal edip önce kiralayaım sonra imza attırayım bu sezonda kullanıp geliştireyim Drageden pek verim alamıyordum ama sözleşmesini uzattılar moralim bozuldu acçıckası iyi oyuncuyu kacırdık ): Yine malone sözleşmesi bitiyordu imza attırmak yerine satlık listesindeydi e takımda sol bek yok alayım dedim bu sefer başka takımlar devreye girdi hah dedim müthiş geçecek transfer sezonunu hiç ettik diye üzülürken bizi tercih etti saolsun. Hoş sözleşmesi biraz kötü bizim açımızdan ama seneye bişiler yaparız inş