1 ile 30 arası toplam 326 sonuç

Konu: TRABZONSPOR [7-sezon]

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezon sonuna 3 mac kaldi onun icin bu sezon yasananlari fazla ayrintili olmasada anlatmaya calisacagim.

Oncelike transfer konusu ile basliyalim.

2-3 sezon Carl Jenkinsonu kiraladik sag bek bolgesine bu sezon daha ofansif oyniyacagimiz icin fizik gucu daha iyi bir oyuncu aradik. Buldukta, Savini ligin ilk yarisinda 12 maca cikti bizim icin.

Ocak ayi geldiginde 5 ay surecek bir sakatlik gecirdi, bizde yabanci kontenjanina ayirdigimiz o bolge icin baska arayislara basladik, tabi Savini'nin sozlesmesini fesh ettik.

Yerine tecrubeli bir isim ile kapattik, fiziken eskisi gibi olmasada mental acidan cok sey katti takima.

Gecen sezonun yildiz ismi Djuricic tekrar kiraldigima okadar sevinmistimki, 2 kanattada oynayan gol sayisi yuksek bir oyuncuydu. Oda ligin ilk macinda 4 ay sakatlanip bize baska care birakmayan oyunculardandi. Sozlesmesini fesh ettik ve yerine Najdim Royu getirdik

AVRUPA KUPALARI

Sampiyonlar liginde zor bir gruba dustuk, son maca umitlerimizide tasidik. Hatta one bile gectik Juve deplasmaninda ama skoru koriyamayinca Europa liginden devam etmek zorunda kaldik.

Europa ligine pek onem vermek istemiyordum, lige agirligi verip sampiyon olup ordanda tekrar devler ligine gitmek istedim. Ilk ciktigimiz turda Ajaxa elenip turnuva disinda kaldik.

TURKIYE KUPASI

Yedek oyuncularimiza sans verdigimiz maclardi, Fenerbahceye sansiz sekilde elendik yoksa finale gidiyorduk.

VE LIG

Lig biz ve Galatasaray arasinda geciyor. Ilk yarida inisli cikisli bir grafik cizsekte sonradan istikrari sagladik.

Bize en cok yardimci olanda TFF oldu. Galatasaraya oyle bir fiksture verdilerki, 2 gunde 2 mac yaptiklari oldu. Fiziksel yorgunluga yenik dustu Galatasaray.

1 puana sampiyonlugu garantiliyorum, Galatasaray karsisinda o puani almak dahada guzel olur. Bakalim izin vereceklermi
    Last edited by Bordo61Mavi : 11.Aralık.2013 at 11:24

Mesaj Yetkileri